Разговор:Томислав Николић

С Википедије, слободне енциклопедије
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

СК Југославије[уреди извор]

Каквих извор има да је председник Николић био члан СКЈ у периоду 1970-90?--Serb1914 (разговор) 20:10, 8. септембар 2013. (CEST)

Ниједан од наведених извора нема ништа о тој констатацији па је треба обрисати.--Drazetad (разговор) 22:39, 2. јануар 2014. (CET)

Зар[уреди извор]

овај није из Бајчетине, како сам често наводи?--Оњегин (разговор) 01:43, 10. децембар 2013. (CET)

Штрајк глађу и жеђу[уреди извор]

У одељку "Штрајк глађу и жеђу" је наведено да је Томислав Николић штрајковао 6 дана жеђу. Та информација, иако су је медији тако пренели, једноставно није тачна јер је Николић започео штрајк у суботу ујутро а већ у недељу увече је одвезен у приватну болницу где је примио лекове за срце (тако су тада пренели медији). Самим тим, уношењем лекова, Николић је прекинуо штрајк жеђу јер је лекове примио венски и тако унео течност у организам.

Друга чињеница која доказује да информација о дужини штрајка жеђу није тачна је та да је медицински немогуће не уносити течност у организам дуже од 3 дана без озбиљних последица по здравље, а Николић тада није имао озбиљних последица по здравље.

Зато мислим да би ову информацију требало исправити уз одговарајућу референцу а не остављати садашње информације које су преносили медији а нису тачне.-- Nemanja001 (разговор) 15:20, 6. април 2014. (CEST)