Разговор:Хришћанство

Из Википедије, слободне енциклопедије
Jump to navigation Jump to search

Грешке[уреди]

Ovaj tekst ima nekoliko gresaka od kojih sam ja uspeo da promenim samo jednu: tvorac protestantizma je Martin Luter a ne Martin Luter King (americki borac za crnacka prava iz XX veka).


Текст је толико површан и нетачан да би било најбоље дљ се урљди потпуно нови. Горан Анђелковић (〠ꒌ) 00:13, 25 јун 2005 (CEST)

Па, треба написати добар текст о хришћанству који ће бити НПОВ. Верујем да је чланак на енглеској Википедији добро полазиште. --Милош Ранчић (разговор) 03:26, 25 јун 2005 (CEST)

Ужасан чланак!!!


Мислим да бих овај чланак могао да "доведем у ред", али ће бити потребно доста "касапљења". Angelarije (разговор) 15:55, 9. новембар 2014. (CET)

Хришћанство[уреди]

Ako bi neko mogao da mi pomogne...Radim diplomski rad o zagrobnom zivotu ili zivotu posle smrti.Ako neko zna nesto vise o tome...

Mi nemamo članak o tome, ali probaj na engleskoj wikipediji en:Afterlife. --BokicaK Got something to say? 17:19, 14. април 2007. (CEST)

Ово је једна велика срамота за српску википедију, јер нема ниједне православне иконе! ----Невенко  — Претходни непотписани коментар оставио је корисник 178.79.59.54 (разговордоприноси)