Разговор:Vojislav Vojinović

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Први поднаслов[уреди]

Ako se već ubacuju reference, onda treba ubaciti i broj strane. U suprotnom, ne treba ponavljati stalno jednu te istu referencu. Ukoliko korisnik koji referencira ima knjigu, neka doda i br. stranica kod referenci. --ЈагодаGaim.svg испеци па реци 15:31, 6. април 2011. (CEST)

Molim da se Dubrovačka i Mletačka republika ne vraćaju u Dubrovačka i Mletačka Republika jer to nije pravopisno tačno. --ЈагодаGaim.svg испеци па реци 10:34, 7. април 2011. (CEST)

Članak je započet latinicom, molim uređivača koji je preslovio na ćirilicu da to ne radi jer je u suprotnostima sa principima Vikipedije na sprskom jeziku. Članak se uređuje onim pismom kojim je započet, a ovaj članak je bio latiničan sve do ove izmene. Vratila sam latinicu, i molim da tako i ostane. Hvala. --ЈагодаGaim.svg испеци па реци 01:09, 10. април 2011. (CEST)

Теоријски,овде је онај ко је започео чланак исти и пребацио на латиницу.Додуше,он је после уклонио читав садржај чланка,тако да је читава ситувација помало конфузна,али је,по мени,логично,да онај ко је започео и једини (садржински) доприносио чланку,пребаци га на друго писмо или наречје.Мада,већ смо имали ситувације у којима је корисник започео чланак на латиници,па га пребацио на ћирилицу,јер је видео да су остали на ћирилици,пошто је мислио да је ћирилица обавезна.(На крају је чланак,према његовој препоруци,враћен на латиницу.) Црни Бомбардер!!! Шумски Крст(†) 06:27, 10. април 2011. (CEST)