Разговор о Википедији:Такмичење у писању чланака/Ријетке болести

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Евиденција[уреди извор]

@Bogdan Lažetić, @Петковићева15, @Jeeleeenaaa

Из неког разлога неће евиденција да ми се покаже на страници пројекта. Јел радим нешто погрешно ? Не бих да се изгуби негде оно што допринесем такмичењу али ме чисто занима шта још требам да урадим и како да повежем моју евиденцију на пројекту.

Поздрав

Боки пиши 20:52, 15. фебруар 2022. (CET)[одговори]

Поштовани @Боки,
Евиденција Вашег рада је видљива на страници предвиђеној за то. Петковићева15 (разговор) 10:45, 25. фебруар 2022. (CET)[одговори]
@Петковићева15 - Хвала ! Зна ли се кад ће оцене за чланке ? Боки пиши 18:23, 28. фебруар 2022. (CET)[одговори]

Структурално питање[уреди извор]

@Bogdan Lažetić, @Петковићева15, @Jeeleeenaaa

Здраво поштоване колеге. Заниме ме која је устаљена пракса када се такмичи 4 уредника за 3 награде? Да ли све бивају додјељене или само једна? Не знам да ли постоји правило или пракса али чини ми се да би било добро назначити да уколико буде до 5 пријављених уредника, да се додјељује само једна награда. Наравно, то је само моје мишљење.

Генерално овакве теме нијесу нарочито сретан избор за такмичења јер једноставно не интересују толико људи нити ће имати велику читаност. Исто тако, тешко је нама уредницима из других струка да се такмичимо са колегама љекарима.

Ако дозволите конструктувну сугестију, требали би/смо гађати теме које привлаче и занимају шири круг људи, од укупно ~900 активних уредника. Примјетио сам да практично нема корисника кога из макар неког угла не занима музика или филм или популарна култура или географија (фали нам бољих чланака о државама чланицама УН и главним градовима). — Садкσ (ријечи су вјетар) 16:52, 22. фебруар 2022. (CET)[одговори]

РЕ:Структурално питање[уреди извор]

Поштовани @Sadko,

прије свега хвала Вам на сугестијама и приједлозима о броју учесника и подјели награда које ћемо размотрити за неко од наредних такмичења.

Тему овог такмичења одабрали смо сходно томе да се 28.фебруар обиљежава као Дан ријетких болести, а прегледом садржаја увидјели смо да чланака на ову тему нема много. У ранијим такмичењима у нашој, али и организацији других уредника су обухваћене теме из свих области живота, укључујући и спорт, позориште, музику, биљни и животињски свијет, традицију, географију, историју, као и широке теме писања у такмињењима о Јужној и Сјеверној Америци. Прошле године смо имали тему о женама гдје је додат значајан број чланака на тему женских болести од стране свих уредника. Википедија је свакако слободна енциклопедија коју уређују различити људи широм свијета и мислим да ничије звање није предуслов за писање и уређивање чланака.

Поздрав!


@Bogdan Lažetić, @Jeeleeenaaa, @Bojana Wiki PG

Петковићева15 (разговор) 11:06, 25. фебруар 2022. (CET)[одговори]