Разговор са корисником:Sanjaaaaa

С Википедије, слободне енциклопедије
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Добро дошли!

Здраво, Sanjaaaaa, добро дошли на Википедију! Хвала Вам на доприносима.
Надам се да Вам се Википедија свиђа и да ћете наставити да доприносите. Следи пар веза до страница које Вам могу бити од помоћи:

Можда желите да испробате Авантуру кроз Википедију, интерактивни обилазак који ће Вам помоћи да научите основе уређивања Википедије. Такође, можете погледати туторијале о уређивању Википедије, а можете да посетите и Трг како бисте поставили питања или потражили помоћ.

Не заборављајте да потписујете поруке на страницама за разговор додајући четири тилде (~~~~); тиме ће се аутоматски унети Ваше корисничко име заједно са тренутним временом и датумом.

Ако Вам је потребна помоћ, посетите страницу Википедија:Питања, поставите питање на мојој страници за разговор или потражите помоћ на сопственој и искусни Википедијанци ће одговорити у што краћем року. Још једном, добро дошли!

Поштована госпођо/ице Сања,

Разумем да желите да учините бољим чланак о Даници Максимовић, али то плаво што упорно уклањате су „викивезе”, које помажу људима да једним кликом оду на неки други чланак, док читају. Такође, ти бројеви који се налазе у експоненту на крају појединих реченица су референце, које потврђују тачност података. Њиховим брисањем само ћете упропастити чланак, а никако га нећете учинити бољим. И иначе, Врњачка Бања се пише са оба велика слова. Мислим да је најбоље да препустите кориснику МареБГ да поправи чланак, кад већ има воље за то. Срдачан поздрав! -- Урош В. 13:49, 31. јануар 2020. (CET)

Имамо сви разумевања, пошто видимо да први пут пишете на Википедији, али морате да схватите да ово није друштвена мрежа него енциклопедија и да људи овде немају профиле, на којима могу да пишу шта пожеле, већ имају чланке на којима се могу писати само битне чињенице. Све на шта се гђа Даница пожалила у емисији је исправљено и чланак је већ доста унапређен. Слику сам променио и пре него што сам видео Вашу поруку, али ако мислите да и ова није одговарајућа можете поставити нову слику. Само би требало да знате да не можемо да користимо слике са интернета, већ само фотографије са Википедије или евентуално снимке екрана из серија и филмова (1 по чланку).

Немојте ништа схватати лично, нико овде не мрзи гђу Даницу, ја је чак лично обожавам као глумицу, али чланци морају бити писани објективно.

П.С. Чланак нисам ја ни закључао, па га не могу ни откључати. -- Урош В. 14:44, 31. јануар 2020. (CET)

Поприлично сам средио чланак и убацио доста нових информација и референци. Пошто је закључан можете ми на мојој страници за разговор написати које још представе фале, а ја ћу их накнадно убацити, све са референцама. Поздрав --MareBG (разговор) 15:10, 31. јануар 2020. (CET)

Пошто је слика коју сам поставио морала да буде уклоњена због ауторских права, можете нам помоћи да поставимо другу прикладнију фотографију. Само је потребно да гђа Даница изабере једну своју фотографију, коју жели да ставимо уместо постојеће и да пошаље одобрење да Википедија сме да је користи. -- Урош В. 15:41, 31. јануар 2020. (CET)