Разговор с корисником:Goldfinger/Архива04

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

ОВУ СТРАНУ НЕМОЈТЕ ДА МЕЊАТЕ НИТИ ДА НА ЊОЈ ОСТАВЉАТЕ ОДГОВОРЕ. ОВА СТРАНА ЈЕ АРХИВА.

Одговоре остављајте на основној страни за разговор, уз, ако је то неопходно, копирање одељака на које одговарате. (Погледајте Помоћ:Архивирање странице за разговор.)

Потпис[уреди извор]

Бах, и мени се распао потпис... видећу на ирцу о чему се бре ради!! -- Обрадовић Горан [[Разговор са корисником:Обрадовић Горан|<font color="red">(раз</font><font color="blue">гов</font><font color="gray">ор)</font>]] 21:08, 15 новембар 2005 (CET)

Hvala shto si me predlozhio za administratora, tj hvala na poverenju :) Poshto sam ja josh uvek nova ovde, i josh uvek uchim shta smem, a shta ne smem da radim, i kako da radim ono shto smem, ne bih da imam tu funkciju (ne samo funkciju, vec shto ni ne znam shta ide uz nju). I poshto sam na poslednjoj godini studija, ulazim u onu poslednju fazu, te imam jako malo vremena za shvrljanje naokolo, a iovako sam se poprilichno navukla na wiki, te svaki dan neshto piskaram sa strane kad imam vremena. A to bi mi josh vishe dalo razloga da ne uchim, a vishe vremena provodim ovde.. :)

Tako da, josh jednom hvala na predlogu. Mozhda kad zavrshim fakultet! :)

Ceca

Svetlana Miljkovic 19:42, 20 новембар 2005 (CET)

Порука о Момира Томића[уреди извор]

Драги Иване,

захваљујем ти се на предлогу за администратора. На администраторској страни сам се пријавио за администратор. Ако ми буде била потребна нека помоћ, наравно ако будем изабран за администратора, бићу слободан да ти се обратим.

Поздрав, --Момир Томић 14:00, 22 новембар 2005 (CET)

Администратори[уреди извор]

Средио сам и страну Википедија:Администратори и страну Википедија:Списак Администратора. :) --Дунго ۞ 23:12, 22 новембар 2005 (CET)

Начертаније[уреди извор]

Голдфингер, пребацио сам Начертаније на Вики Извор (чини ми се да му је тамо место, као „примарном извору“). Не слажеш се? --Бране Јовановић 23:17, 25 новембар 2005 (CET)

У вези вики линкова и осталог - смисао Вики извора је да се дају интегрални текстови тј. да се користи као библиотека, и зато се избегава викификација текста. Мислим, највише мрзим да читам књиге које су исподвучене ;). А текст сам узео са „Растковог“ сајта па није ни садржавао линкове тј. баш због тога сам и узео њихову верзију. --Бране Јовановић 23:37, 25 новембар 2005 (CET)

Покрајчево признање за Вредно деловање[уреди извор]

Додељујем ти своје признање за "Вредно деловање". Поздрав, --Покрајац |разговор| 15:58, 27 новембар 2005 (CET)

Хвала и овим путем. Не могу да пребројим колико сам пута за овај дан рекао "Хвала". Али добро - ред је ред. :) --Дунго ۞ 22:26, 29 новембар 2005 (CET)

Сваки савет новом члану је драгоцен па зато хвала пуно. разговор сам већ покапирала, а остало ћу вероватно успети временом.--Тснена 23:02, 3 децембар 2005 (CET)

додатак[уреди извор]

...и наравно морала сам да заборавим па сада додајем: прија ми ова добродошлица па тако хвала још једном--Тснена 23:20, 3 децембар 2005 (CET)

Не знам, дошло природно. :))) --Дунго ۞ 11:26, 4 децембар 2005 (CET)

ко ми пружи прст, зграбим му целу руку[уреди извор]

Баш као што рекох у наслову, сад си готов удавићу те до суза (шала, наравно јер видим да волиш да се шалиш). Наиме, поприлично матора кренух са сналажењем у овом виртуалном свету па ми увек треба помоћ. Ово што си ми ти објаснио сам већ покопчала, мада није наодмет да ми неко сигурнији у знање то и потврди.

Ево шта ме интересује: да ли сваки појам који се, како се то каже хипертекстује, треба да буде разрађен као комплетан текст или може да само укратко буде објашњен и да ли реч која се хипертекстује треба да буде у номинативу једнине?

Моји ученици имају срећу што имају мене да им све те ќинеске појмове разјасним (ха, ха)...

Хвала за одговоре и стрпљење.--Тснена 19:32, 4 децембар 2005 (CET)


Слатко си ме насмејао са оним средња вештица па деца су заиста генијална. Немам надимак (ученици ме зову Снежа) зато што сам све у нормалним границама: нормално сам строга, нормално сам лепа/ружна (како коме!), нормално говорим и ... Једино вансеријско је то што обожавам свој посао (у Србији је то реткост, зар не?!) и што га радим најбоље што могу. Нисам задрти биолог, односно, дозвољавам могућност да неко не воли биологију. Управо сам тако и мислила што се тиче чланака на Википедији, да су за средњошколски узраст. Учим се још увек о самом постављању текстова и молила бих те да ме увек искоригујеш када нешто не урадим како ваља. Истовремено, надам се да ми ни ти, а ни остали администратори (или већ како се титулишете) нећете замерити на тим почетничким грешкама. Срдачно те поздрављам.--Тснена 14:13, 6 децембар 2005 (CET) П.С. Где могу да видим, коју страницу да погледам да бих знала ко је тренутно на Википедији?

Исти случај са мном, ништа ТВ, ништа новине, само књиге и компјутер (наравно, овде не убрајам породицу). Дан кратак, прекратак... па зато да не дужим и не задражавам те. О ауторским правима сам углавном схватила да оно што је на Википедији можемо користити. Узела сам слику вируса, мало је променила у фото шопу и вратила у Вирусе. Је л'то може, нисам ту направила проблем?! Поздрав,--Тснена 23:01, 6 децембар 2005 (CET)

Опет, ја! (Пратим наслов, хе, хе) Треба ми помоћ. У неком чланку сам приметила доста материјалних грешака. Шта да радим? Да се обратим аутору текста? Да их исправим без договора са аутором? Или има нешто треће што би требало урадити? поз--Тснена 23:07, 6 децембар 2005 (CET)

Пожури са тим споменицама јер Божић је на прагу! Видим да сте се јако лепо дружили на оснивачкој скупштини. Мене ћете најпре 'намамити' када вас боље упознам овде на Википедији па пожелим да то потврдим уживо. Поздрав.--Тснена 20:53, 7 децембар 2005 (CET)

Па, шта да ти кажем осим: так'и смо ти ми биолози :-)))--Тснена 22:07, 7 децембар 2005 (CET)


Имам једно питање. Како да повежем два иста/слична појма из различитих текстова, а при томе ти појмови нису наслови који су већ повезани? Хвала. Поздрав,--Тснена 23:20, 7 децембар 2005 (CET)


Фала за упутства, тачно ми је то требало! Признаћу ти нешто, ал'немој рећи никоме:-)(Видим да овде на Википедији нико не прислушкује :-)))Не знам енглески, односно сналазим се, јадна, нешто с'речником па је онда то за мене онај твој ќинески'. Тако да ти баш хвала и за оне преводе. У чему је предност тог претраживача? Поздрав.--Тснена 13:47, 8 децембар 2005 (CET)

Алаткица[уреди извор]

Иване, само да утврдимо - ти би желео алатку која би ти на неки начин омогућавала да пратиш колико промена/шта ради неки корисник? Мораш ми мало више појаснити да бих могао да ти кажем да/не/постоји/можеш овако ;-), ово што си ми рекао до сада није довољно. --Бране Јовановић 09:21, 5 децембар 2005 (CET)

Иване, примљено к знању. Почећу са овим што си ми рекао, па ћемо видети да ли смо се разумели ;-) --Бране Јовановић 09:20, 6 децембар 2005 (CET)

Moram da priznam neshto :) Napisala sam Tsneni par poruka i danas sam prochitala stranicu sa njenim razgovorom, i bash sam se od srca ismejala kad sam prochitala da ste rekli da je Vasha sestra otishla u penziju i da su je djaci zvali "srednja veshtica" :) Dakle, djaci iz generacije u generaciju ostaju isti!! :))

Svetlana Miljkovic 01:44, 8 децембар 2005 (CET)

Кинески се тако не учи[уреди извор]

Опет си успео да ме слатко насмејеш. Да сам тако учила никада не бих стигла ево довде да уређујем Википедију. Идеја ти јесте супер, ал' не у мојој школи! Код мене ко има кеца тај не зна ништа, а по најмање да улови ту твоју 'ватрену лисицу'. Зато, хвала, највише све волим да урадим сама.:-).


То се зове знање и то је права наука, која се памти тооолико година:-))).

Видим на Википедији своје текстове које нисам сама поставила: Жарњаци, Сунђери и сви остали типови бескичмењака. Претпостављам да се ради о систему копирај-залепи са следећих старница http://www.zivotinjsko-carstvo.com/bioskolos/beskicmenjaci.php . Немам ништа против да чланци ту остану али нема смисла да се неко кити туђим прејем. Како би то могло да се исправи? Поздрав.--Тснена 22:38, 10 децембар 2005 (CET)

Прстен...[уреди извор]

Захваљујем на "Прстену". Драго ми је што си приметио чланак о језивим станицама... --Покрајац |разговор| 00:14, 10 децембар 2005 (CET)

Голдфингер, погледао сам овај твој текст и заиста о овом човеку не може да се нађе ама баш ништа на Интернету осим ово на Википедији. Да ли би могао некако да сазнаш његов тачан датум рођења и смрти да би и то могли да поунимо. --Ђорђе Стакић (р) 23:57, 10 децембар 2005 (CET)

Примљено к' знању[уреди извор]

Исправљам или сам исправила све наслове. --Тснена 14:06, 12 децембар 2005 (CET)

ауторска права[уреди извор]

Пре него што попљујем мајстора за маказе и лепак проверићу код власника сајта www.zivotinjsko-carstvo.com да ли је одобрио постављање мојих текстова. Па, ако није - летеће перје! Шалим се, наравно, опоменућу га бираним речима. Уствари, морам да ти признам да ми мало и годи што неко краде моје текстове. Зар то није комплимент? Умало да заборавим (уствари, заборавила сам па накнадно ово додајем:-))): хвала на честиткама - ево ме растем к'о квасац! --Тснена 22:32, 12 децембар 2005 (CET)

Провала[уреди извор]

Представила се ја пуним именом и презименом, тешко ти било да провалиш:-))) Грешка: нити шатирана нити минивалирана, све је то, нажалост, природно!--Тснена 23:07, 12 децембар 2005 (CET)

Бесплатно телефонирање[уреди извор]

Иване, пошто ти све знаш о тим стварима, дај нам кажи нешто о томе шта ли је то бесплатно телефонирање које се нуди преко сајта Skype.comili nasepismo.net па онда при дну текста линк на српску верзију или нешто слично... Ја нисам успео све да сконтам, али има и рутинираних, јер ја сам само стигао до другог часа обуке...али уз твоју помоћ идемо даље!--GajaR 14:33, 15 децембар 2005 (CET)

Свет јесте глобално село, а изгледа да је то и Интернет[уреди извор]

Баш лепо. Испада да се сви познајемо :)). Марко је једно преслатко, младо чељаде са којим сам се и лично упознала (чак је требало и да идемо на далеке путе заједно!). Претпостављам да та садница коју је Марко поклонио твојој супруги сада буја. Сада ми је још лепше да се дружим (овако у преписци) са тобом. (На овом Нету су углавном дечица, преслатка и препаметна, ал'лепо је срести и неког сродних година. Бар ја мислим да си и ти матор оволико колико и ја:))Поздрав.--Тснена 19:46, 15 децембар 2005 (CET)


Не, ниси, видела сам твоју фотографију и не изгледаш старије од мене - ја сам '56. годиште.--Тснена 21:39, 15 децембар 2005 (CET)


Лепо је чути да сам ТО за неког ха, ха, ха, ха:))--Тснена 23:34, 15 децембар 2005 (CET)

O Vikimediji[уреди извор]

Мислим да си баш духовит, а то што ти је језик мало бриткији ми не смета јер сам и сама поприлично оштрог језика. Тако да, што би рекли ови млађахни, нема фрке. Ха, пожар је поприлично занимљив - баш сам размишљала шта би ме у овој јадној Србији могло изненадити, кад ми ти даде идеју. Шаљем ти део писамцета које сам добила од своје пријатељице која живи и ради (што би се рекло!) у Чикагу, а односи се на Википедију:

Cao Snezo,

da, cula sam za Wikipedia-u. Na zalost je trenutno napadana zbog svog otvorenog pristupa svakom ko hoce da doprinese. Neko je objavio neke netacne stvari kao zezanje - laznu biografiju jednog novinara u kojoj se tvrdi da je on ucestvovao u ubistvu Kenedija. Covek se nasao u soku pa je istrazivao kako je to moglo da bude objavljeno i trazio da se to povuce. Jeste povuceno ali je steta ugledu Wikipedia-e napravljena. Trenutno vidim da je to dalo ideju gomili drugih idiota da je napadaju netacnim informacijama (http://www.timesonline.co.uk/article/0,,3-1933568,00.html - na elgleskom doduse). Steta jer je do sada vazila za dosta tacan izvor informacija (dobro se poredila sa zvanicnim enciklopedijama a la Britannica). Urednici su najavili da ce da poostre kontrolu onih koji pisu za Wikipedia-u (trazice vise inforamcija o autorima).

Шта кажеш?--Тснена 11:26, 17 децембар 2005 (CET)

Прочитала сам чланак о Википедији у Политици тако да га не мораш слати. Мој мејл имаш пошто си ми слао Ватрену лисицу. Но, за сваки случај сам ти послала порукицу да се упишем у твој адресар.

Администратор? Немам ништа против мада не волим титулисање било које врсте, а сам назив администратор ме одбија (мрзим администрацију било које врсте!). Зар није лепше уредник, уређивач (још лепше уредница:)). Прочитала сам обавезе администратора и од свега побројаног не знам како се броје измене. Ако администрирање захтева знање енглеског онда отпадам! Хвала на лепим речима. Моја мама и старија кћер су у Београду па сам тако и сама релативно често у престоници. Доћићу првом приликом да вас све упознам.--Тснена 20:55, 17 децембар 2005 (CET)

Схватила сам одавно шта Википедији треба, зато и јесам овде. Испуњавам бар два услова: ентузијаста сам и без лажне скромности биологију познајем довољно за ниво који траже википедијанске странице. Пошто су моји текстови објављивани (ПЕТ планет) мислим да су и довољно писмени. Што је најважније, мислим да је ова идеја свима приступног знања божанствена (мој просветарски дух је потпуно сагласан са тим!). Интересује ме посебно оно што си написао о дипломираном софтверу. Слаб сам познавалац тога и све ово што радим радим по некој интуицији, односно, искуству јер се већ скоро 2 године мајем (то је леп пожаревачки израз, надам се да га разумеш:-)) по овим Нет-водама. Волела бих да прођем тај курс, или како се већ то зове, јер сам потпуни самоук (моја кћер ми је показала како се комјутер укључује и искључује и то је сва обука!).

Сад долази оно АЛИ. Не волим много састанчења, говоранције и тако то (једва издржим и седнице у школи). Ако сам так'а подобна, онда ме ево!--Тснена 13:47, 18 децембар 2005 (CET)

Споменице[уреди извор]

Тако, ти мене за ђенерала а ја тек почео. Шалим се. Хвала на споменицама, иако ми кажу да се није потребно захваљивати, ја то ипак, из навике, радим.--Славен Косановић 13:57, 18 децембар 2005 (CET)

  • Златнопрсти :), пошто видим да се бринеш око нових корисника требало би да видиш са ђаконом око споменица пошто су ове његове одавно изгласане и старе треба заменити. Колико сам ја схватио ставе се све да буду малецке и једна велика. Та велика је она задња тј она за највећи број измена. Ипак најбоље је да попричаш са ђаконом --Јованвб 14:12, 18 децембар 2005 (CET)

Срећна слава домаћине[уреди извор]

Желим вама и вашој породици срећну крсну славу, да је проведете у миру и весељу и да је славите још много година. Много вас поздравља — СашаСтефановић • 08:41 19-12-2005


Проб и Кар[уреди извор]

Обично се позни цареви, нарочито они који имају тако често име као што је Марко Аурелије, називају по свом когномену. То је случај и у свим већим језицима, као што се може видети и на интервики-јима, изузев италијанског и руског. Поздрав, --Манојло 12:34, 19 децембар 2005 (CET)

Никољдан[уреди извор]

Срећна ти Слава са жељама да је дуго славиш у кругу својих најдражих и да вас Св. Никола заувек чува.

  • Хвала на честиткама. У свему се може наћи симболика, у слављима поготово.--Тснена 13:21, 19 децембар 2005 (CET)

Икона за ВМСЦГ[уреди извор]

Нисам сигуран да сам разумео најбоље. Ако мислите на директан линк преко иконице на Викимедију, то може да се уради, али где? За сада постоји само линк на скорашњим изменама. Где би могло ово да буде? Са леве стране у навигационом менију? Неке од битнијих страна саме Википедије? --Филип ۞ 22:58, 19 децембар 2005 (CET)

Па, чисто да не бисмо "вандалисали" ту страну, боље је да се предложи тако нешто на Тргу, да се поразговара, па онда примени... Што се мене тиче, све једно ми је, али можда се неки неће сложити. Штајазнам... најбоље предложити на тргу. :) --Филип ۞ 23:13, 19 децембар 2005 (CET)

Брзина и остало[уреди извор]

У питању си ситне измене које би и бот могао да ради, да може да препознаје облике ;-)}. Пошто не може, морам ја ручно. Иначе, постајеш гори од Милоша по дужини стране за разговор :-)}--Бране Јовановић 23:23, 19 децембар 2005 (CET)


Галерија Википедијанаца[уреди извор]

>>Пошто си ставио слике и других википедијанаца имам само једну примедбу, Нинина слика са оснивачке скупстине је много лепша. Она иначе не воли да се слика па да испоштујемо да одаберемо најлепшу слику. Зато предлажем да узмеш ону са оснивачке скупштине.--Goldfinger 08:41, 19 децембар 2005 (CET)<<

Све слике које сам поставио на галерији сам пажљиво бирао. То сам радио тако што сам кропирао најмање две до три, успоређивао и онда се одлучио за једну, која је требала да задовољи више критеријума ако је било могуће. На првом месту је квалитет односно јасноћа слике, на другом месту да слика што боље одражава лик, а лепота иако је важна она је субјективна. Поносим се дипломом фото аматера, па се на њу и позивам. Иако сам ја самозвани уредник те стране "дозвољавам" и другима да постављају своје и евентуално туђе слике. Признајем да тешко подносим слику "шепавог" и не знам докле ћу моћи.

Што се тиче Нине, она је мени веома драга особа и њену лепоту видим на свакој слици, тако да ми је из тог разлога тешко направити избор. Видим да ни ти ниси равнодушан. Ако бих признао љубомору, рекао бих, читајући твоју страну, да имаш више обожаватаљки. Ех, кад бих ја имао барем једну! Да се вратим на ову важну тему. Могу да претпоставим зашто си се определио за слику са скупштине, коју сам и ја имао у виду кад сам правио избор. И као што сам рекао горе, можда ја ипак "боље" видим. Можда се варам, али претпостављам да Нину ниси видео на филму, иако је била рањеник, она је тамо просто блистала! :domatrios 03:27, 20 децембар 2005 (CET)

>>Нина! Па још у филму! Који филм? А што се тиче одабира, не инсистирам, хтео сам само да кажем да код Дама треба бити посебно пажљив. :-)--Goldfinger 10:36, 20 децембар 2005 (CET)<<

Будући да си се довољно напатио чекајући да одговорим на твоје питање (а одуговлачење је било намерно с моје стране :) ), ево иодговора: на страни Википедија:Уживо на самом почетку Бонзо је поставио мислим ави фајл, снимка википедијанаца који су били код њега у гостима. Тамо ти је и "наша" лепа Нина. Поздрав. :domatrios 03:01, 22 децембар 2005 (CET)


Датуми[уреди извор]

Свака част за посао на датумима. Имам само једну примедбу, дакле реч је о неком неписаном правилу код нас а то је да се секције Рођени и Умрли пишу онако како је на првом јануару. Ја сам раније почео да сређујем децембар и мислим да сам стигао тамо негде до десетог, можеш да погледаш како са радио. Значи рођења и смрти би требали да изгледају нпр. овако:
за рођења

за смрти

Значи што краће. А што се тиче догађаја они могу да остану овакви како си до сада сређивао. Знам да је ово велики посао и свака ти част што си се одлучио да помогнем, само мало скрени пажњу на ово и твој допринос датумима ће бити савршен. — СашаСтефановић • 22:20 21-12-2005

Прстен[уреди извор]

Значи ли то да сам сада верена за Википедију?! ха, ха, ха... Хвала , нек цркну злобници!--Тснена 23:34, 21 децембар 2005 (CET)

Увек ме слатко насмејеш :-). Слично је и код мене, тако да ћу морати, када будем долазила да упознам Википедијанке и Википедијанце, да поведем мог драгог супруга. Он, наиме, не верује да неко нормалан, осим његове супруге :-))))), може дневно да сате проводи пред рачунаром и да при томе остане потпуно здрав.


Споменице[уреди извор]

Златнопрсти видим да си вратио на старе споменица, али око ових нових је одржано гласање и оне су уведене као званичне споменице на википедији, тако да нема разлога да враћаш старе. Ипак уколико желиш да оставиш старе можеш то да урадиш, али је боље да сви имамо исте :) --Јованвб 21:06, 22 децембар 2005 (CET)

  • Ма у реду је. Мени је сва једно, само сам сугерисао да постоји одлука да од сада додељујемо ђаконове споменице. Тј. та одлука постоји јос од лета само смо цекали да се дјакон врати --Јованвб 20:19, 23 децембар 2005 (CET)

Слика:Kosmicka kugla.JPG, Слика:Kosmicka kugla1.JPG и Слика:Tarabici.jpg - молим те, додај лиценцу. --Ђорђе Д. Божовић (разговор) 17:26, 24 децембар 2005 (CET)

Споменица за споменице[уреди извор]

Имаш ли појма где се дедоше моје споменице, а замени их једна лепа црвена?--Тснена 22:18, 24 децембар 2005 (CET)

Нема везе за споменице, мени је потпуно свеједно, него сам помислила да је нешто друго у питању. Елем, јуче ми наредише нешто да бришем (и бејаху управу!) па сам мислила да ми то са споменицама дође ко казна. Ухххххххххх, сад ми лакше !!!:-)))))).

А оно за мој расад: шта да ти кажем него: једном биолог увек биолог. (Успут, засадити је много лепши глагол од креирати! Има још један лепши: засејати, ал' не иде уз клице.).--Тснена 23:10, 24 децембар 2005 (CET)

Ево овде можеш наћи све споменице Википедија:Споменице#Споменица н-те измене. --Јованвб 23:54, 24 децембар 2005 (CET)

Кремна[уреди извор]

Е, брате, мало га прећера! :) Кремна су на Златибору, а не на Тари. Заовине су на Тари, а Биоска је на граници, мада је и она више на Тари него на Златибору, али Кремна су одувијек била златиборско село, и са географске и са историјске тачке гледишта. Креманска општина била је дио Златиборског среза од 19. вијека па све до 1947. године. Тај срез је укључивао само територију Златибора, без околних села, као што је Мачкат, на примјер, за кога се вјерује да је на Златибору, али географски гледано није, а Кремна јесу! --Ђорђе Д. Божовић (разговор) 01:01, 25 децембар 2005 (CET)

Прота Зарије, кум Тарабића, био је посланик Златиборског среза све док му Милош Тарабић није рекао: "Немој, куме, више бити посланик!", па га је замијенио Михаило Смиљанић. Кремна су свакако на Златибору, али Тарабићи су пасли овце на Тари, горе према Калуђерским барама. :) Стварно су били неки чудни момци. ;) --Ђорђе Д. Божовић (разговор) 14:24, 25 децембар 2005 (CET)

Иване, срдачно ти се захваљујем за несебичној помоћи на уређивању корисничког портала о мојој маленкости, и обећавам ти да ћу је довршити, сада за време наступајућих празника. Такође и се захваљујем на упуствима за исталирање Скајп-програма. Такође ђу око празника да пробам да га инсталирам. Но једно потпитање: јеси ли испробао како то чудо ради и шта кажеш?--Корисник:Гаја 13:35, 27 децембар 2005 (CET)

Планинарење[уреди извор]

  • Хвала. Треба још пуно тога додати-изменити. :)
  • У реду. Ово је први пут да сам заборавио да се потпишем. :) Можда ћу, када стигнем, проширити шланак. Има једна јако лепа слика (Алпи у на граници Швајцарске и Француске) али је она на енглеској Википедији. Не знам да ли је у реду да је пошаљем на Оставу, па онда користим, с обзиром на то да има Гну лиценцу? Срђан Весић 13:37, 28 децембар 2005 (CET)

Банкрот[уреди извор]

Надам се да ми нећете замерити знатно проширење Вашег текста о банкроту. Бошко 18:15, 28 децембар 2005 (CET)

инсталације и дуплирања[уреди извор]

Хвала иване што си приметио да сам туђом грешком дупло велики (заступљен). Прво ме је Дунго Нацртао као "Гаја" а онда, Касније Милош као"ГајаР". то сам и ја тек јуче након потписивања открио. Али и само потписивање је било само делимично успешно: када сам кликнуо дугме за потпис, видео сам да сам анонимус, што је и тачно, али ко ми је рекао да прво морам да се пријавим? Дакле, човек се кроз грешке учи. Пошто ме странке прекидају (ваљда су дошле да донесу паре) чућемо се.--GajaR 19:40, 28 децембар 2005 (CET)

Ал' се допуњујемо![уреди извор]

Баш ти хвала што ме подсети да то треба да допуним. Ако одмах не упишем шта сам писала, после се погубим.--Тснена 23:15, 28 децембар 2005 (CET)

Религије Блиског Истока[уреди извор]

Златнопрсти нисмо се сударили тј. не баш - корисник не да се није потрудио да преведе текст у ћирилицу, него ни називе религија није превео на српски. Обрисао сам тај „списак“ јер није служио ничему а овај остали део сам успео да „преведем“ са доње кромањонског дијалекта на нешто што личи на српски. Уф, мало ли је рећи да ме тај корисник јако нервира? Има их пар нових који су гори од било којег вандала, а овај их је, да извинеш, све з*ј*б*. Не знам шта да ти кажем: ако сматраш да је боље онако, врати. Ја више немам живаца за ове који неће ни најмање да се потруде (хинт, погледај шта ради Корисник:U Milan; мислим, није за коментар). --Бране Јовановић 23:30, 28 децембар 2005 (CET)

... мислим да је време да архивираш страну за разговор, док ми се учитала ова, попио сам кафу ;)} --Бране Јовановић 23:33, 28 децембар 2005 (CET)