Пређи на садржај

Са нама се завршава

С Википедије, слободне енциклопедије
Са нама се завршава
Корица књиге на српском језику
Настанак
Ориг. насловIt Ends with Us
АуторКолин Хувер
ЗемљаСАД
Језикенглески
Садржај
Жанр / врста делаљубавни
Место и време
радње
Бостон
Издавање
Издавање2016: Atria Books (енглески)
Број страница375
Тип медијаштампани
Превод
ПреводилацИван Јовановић
Датум
издавања
2020: Лагуна (српски)
Класификација
ISBN?978-1-5011-1036-8
Хронологија
НаследникСа нама почиње

Са нама се завршава (енгл. It Ends with Us) је љубавни роман који је написала Колин Хувер. Темељи се на односу између њене мајке и оца, а роман је описала као „најтежу књигу коју сам икада написала”.

Од 2019. роман је продат у преко милион примерака широм света и преведен је на преко двадесет језика.[1] Наставак под називом Са нама почиње објављен је у октобру 2022. Филмска адаптација биће приказана у августу 2024.

Радња[уреди | уреди извор]

Лили живот никад није мазио, али је то није спречило да се и даље бори. Прешла је дуг пут од одрастања у малом месту — завршила је студије, преселила се у Бостон и започела каријеру. А кад упозна и згодног неурохирурга Рајла Кинкејда, одједном јој се чини да је њен живот савршен.

Рајл је тврдоглав и помало арогантан, али нежан и диван према Лили, и она не може да га избаци из главе. Али мучи је то што он не воли да се везује. Иако Лили постаје изузетак од овог правила, она се и даље пита зашто је то тако.

Док је преплављују сумње о новој вези, појављује се Атлас Кориган, Лилина прва љубав, и враћа је у прошлост коју је давно оставила иза себе. Он је био њена сродна душа и заштитник, а његов повратак прети да угрози њену везу са Рајлом.

Референце[уреди | уреди извор]

  1. ^ McNary, Dave (15. 7. 2019). „Justin Baldoni Developing 'It Ends With Us' Romance Movie”. Variety. Приступљено 11. 2. 2022. 

Спољашње везе[уреди | уреди извор]