Srećno, Čarli

Из Википедије, слободне енциклопедије
(преусмерено са Good Luck Charlie)
Srećno, Čarli

{{{opis_slike}}}

Žanr Tinejdžerska serija
Zemlja porekla Sjedinjene Američke Države
Jezik engleski
Broj sezona 4
Broj epizoda 93
Produkcija
Dužina trajanja 23 minute
Produkcija It's a Laugh Productions
Emitovanje
Prvi emiter Disney Channel
Format slike 16:9
Prvo prikazivanje 4. april 2010.
Status emituje se
Spoljašnje veze
Zvanični sajt
IMDb profil

Srećno, Čarli (engl. Good Luck Charlie) je američka tinejdžerska serija. Govori o porodici koja se privikava na novu bebu, Čarli.

Likovi[уреди]

Tedi[уреди]

Tedi Dankan (Bridžit Mendler) je glavna uloga. Tedi je jako lepa,pametna i duhovita. Ona se jako trudi da te osobine prenese na Čarli. Za Čarli snima videodnevnike, i u njima snima događaje u kući i daje savete, a na kraju obično kaže "Srećno, Čarli".Ima najbolju drugaricu Ajvi koja takodje ume da bude veoma smešna i duhovita.Takodje,dečka Spensera,kasnije joj je postao dečko jer je prvobitno želela da dobije taj prvi poljubac od njega.Svaki veći dogadjaj ozvaniči videodnevnikom koji je pomenut,mada često u kadar upadne neki član porodice Dankan i napravi neku smešnu scenu.Tedi je jako zanimljiva osoba i puno voli svoju porodicu(koja joj često ide na živce).

Pi Džej[уреди]

Pi Džej Dankan (Džejson Doli) je najstarije dete porodice Dankan. Iako je on najstariji, ponaša se veoma detinjasto. Nije baš najbistriji,ali je dobar i jako je smešen.Voli da svira električnu gitaru,a kada to radi,obično je sa svojim najboljim drugom Emetom koji svira bubnjeve.Pi Džej voli brze i vesele pesme,te njih uvek svira.On je u početku živeo sa ostatkom Dankanovih u kući,ali se onda preselio kod Emeta i živeo sa njim,nakon toga je i dalje provodio dosta vremena u svojoj staroj kući.U četvrtoj sezoni se upisao na koledž kuvanja, jer je prvobitni napustio.Kuvanje je njegova strast.Imao je devojku Skajler,s kojom je Spenser prevario Tedi,ali se ona odselila u Njujork pa su raskinuli.U poslednjoj sezoni je sreće opet,i postaje njen dečko po drugi put.

Ejmi[уреди]

Ejmi Dankan (Li-Alin Bejker) je majka Pi Džeja, Tedi, Gejba, Čarli i Tobija. Ona je oduvek želela postati glumica.Stalno govori deci kako joj je bilo u srednjoj školi i koledžu, a to svima ide na živce. Jako želi biti na TV-u, a kada Tedi dobije tu "čast" onda stalno pokušava upasti u ulogu ili ispred kamere.

Gejb[уреди]

Gejb Dankan (Bredli Stiven Peri) je srednje dete Dankanovih. On voli da igra igrice. Ne podnosi gospođu Dabni koja je njihova komšinica i on njoj radi razne nestašluke.

Bob[уреди]

Bob Vilijam Dankan (Erik Alan Krejmer) je otac Dankanovih. Ponekad može biti jako smešan.Radi kao istrebljivač buba u "Bobovi bube nestanite".

Čarli[уреди]

Čarli Dankan (Mia Taleriko) je pretposlednje dete Dankanovih. Poslednje dete je Tobi, ali pošto se on rodio u trećoj sezoni on je sporedan lik. Čarli više priča u trećoj sezoni. Rano je naučila da hoda. Čarli i Tobi dele isti rođendan. Ona ne voli Tobija jer misli da joj Ejmi i Bob zbog njega ne daju puno pažnje.

Pored ovih likova ima mnogo sporednih.

Spoljašnje veze[уреди]