Пређи на садржај

Paula Hublin

С Википедије, слободне енциклопедије

Paula Hublin rodjena je 6. maja 1999. Svoju kreativnu karijeru pocela je kao pesnikinja, isticuci se u pisanju tekstova za pesme i poeziju. Iz ljubavi prema pisanju nastali su tekstovi njenih pesama,koji  su najcesce autobiografski.Paralelno,uspesno se bavila glumom,osvajajuci drzavna takmicenja.

Tokom dugog perioda aktivno se angazovala u sportu,ukijucujuci karate. rukomet, hokej na travi,gimnastiku, atletiku i boks, postizući  znacajne uspehe na takmicenjima u boksu i karateu. Paula je takodje izuzetno vesta plesacica,a njeno

umece i dalje odusevjava i poducava nove mlade plesace. Takodje, imala je iskustva u modelingu, ucestvujuci cak i na takmicenju za Miss Hrvatske.

Svoju pevacku karijeru zapocela je 2021. godine, duet sa Vuk Mobom pod nazivom "TONA" . Nakon toga ostvarila je jos jedan uspesan duet ovog puta sa Seksijem iz grupe Crni Cerak pesmom "Jaka roba" Kasnije je snimila solo pesmu "Bacardi" koja je osvojila srce publike.

Takodje singl " Rani me" koji je izasao u aprilu ove godine 2024 , ova pesma predstavlja novi pravac muzike u vokalnih sposobnosti koje Paula zeli da pokaze  svetu. Zatim 6 maja 2024 izbacuje svoju najnoviju pesmu "Gen" . Takodje u junu trenutno aktivno radi na snimanju novih pesama.