Википедија:Википројекат Мајкл Џексон

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу
Добродошли на Википедијин пројекат Мајкл Џексон!

Један Википедијанац је основао пројекат на ком ће боље организовати информације везане за чланке о Мајклу Џексону. Ова страница ће временом садржати подстранице са одређеним сугестијама и задацима. Сви корисници који су вољни да допринесу у овом пројекту су позвани и добродошли. За све што вас занима, обратите се на страници за разговор.

Мајкл Џозеф Џексон (енгл. Michael Joseph Jackson; 29. август 195825. јун 2009), познат и као Краљ попа, био је амерички музичар и један од комерцијално најуспешнијих и најутицајнијих забављача свих времена. Његови доприноси музици, плесу и моди, заједно са приватним животом праћеним јаким публицитетом, чинили су га значајном фигуром у популарној култури четири деценије.

Циљ[уреди]

Област коју покрива овај пројекат јесу чланци о Мајклу Џексону, односно о његовом животу и о његовој каријери. Ту такође спадају особе и ствари директно повезане са Мајклом Џексоном. Сви ти чланци би требали бити сврстани у категорији:Мајкл Џексон или у некој од поткатегорија. Чланови могу поставити кутијицу са дна странице на њиховим странама да би приказали своје учешће у пројекту.

Одликовани чланци[уреди]

Чланови пројекта[уреди]

Мајкл Џексон Део искључиво посвећен чланцима о Мајклу Џексону.
Michaeljackson (cropped).jpgОвај корисник је члан
ВикиПројекта Мајкл Џексон.