Корисник:Metodicar/Архива 14

С Википедије, слободне енциклопедије

Mišonje (2)[уреди | уреди извор]

..su krive za sve! (Opet sam pokisla kao miš)... Krenuli da grickaju stranicu . (A onda su ih svrstali u nacionalnu kuhinju! UŽAS) Bacila na bogove (staroegipatske, oni su mi pri ruci a i crvene se)... i neću popuniti drugu liniju crvenih zvezdica (šmrc) Sanja разговорстраница 21:11, 18. јун 2008. (CEST)

хехехе..а ја покушала да ескивирам разговор о кабаници (па стварно ... гроооозно би ми стајала, признаћеш ) и вуцарање кишобрана (хммм нисам баш размишљала о копању очију.. Увек сам га носила високо...високо (и опет киснула, а никад нисам имала ни најмању жељу да будем „мис (мокре мајце)“ ...Али..од судбине се не може побећи!!! Наравно мислим на покиснутост (као миш)Sanja разговорстраница 21:22, 18. јун 2008. (CEST)

Хехехе.. и опет надрљају мишоње (гмизавци их клопају, зар не?) Ух..нешто сам се уморила данас, можда и од ове кишурине, од мало сна.. или од хаоса... Теби је почео распуст (или ће сад негде, зар не?) Ух..распуст (што то добро звучи ) Sanja разговорстраница 21:37, 18. јун 2008. (CEST)

10. јула???????? КАКО?ЗАШТО? Ко је убио вееееелики наставничко-професорски одмор (некад беше око 2 месеца) Расписаћемо потерницу!!! Јао за тродневни-целодневни-посао!!! Па шта те то стрефи?
( Sanja разговорстраница 21:46, 18. јун 2008. (CEST)

Рано јутрос (кад сам се спремала да побегнем од куће) видела сам у јутарњем најаву за тест из српског.. И мислила како стрепиш над осмацима! Али не брини, биће они ОК!!! Чула сам да није тешко и да углавном сви прођу онако како су желели (мислим на упис даље). Ево - љубац да помогне (љупци би требало да су добри са убијање стрепње )Sanja разговорстраница 21:57, 18. јун 2008. (CEST)ПС страшно губим и брљам словца кад ми се оке склапају...

ннч. -- Обрадовић Горан (разговор) 23:17, 18. јун 2008. (CEST)

ЈЧД[уреди | уреди извор]

Хехе, ја сам ти обећао да ћу да те оставим далеко за собом :))). А ја сам човек од речи :р. --Јован Вуковић (р) 11:12, 19. јун 2008. (CEST)

...и љутито си кренуо на алге ..Како су прошли на мати? Sanja разговорстраница 14:59, 19. јун 2008. (CEST)

за алге (мљац...има их укусних), а за преписивање - па стварно СВАШТА!!! Мислим не свашта што су преписивали, ЖИВЕЛО ПРЕПИСИВАЊЕ (увек се то радило и радиће се.. на крају - па док направиш пушкице, све и научиш (можда се погрешном обраћам у одбрану преписивања)) Него СВАШТА за ту жалбу..Стварно има разних........ Sanja разговорстраница 15:21, 19. јун 2008. (CEST)

Мислим да знам како је кад ти се полусвет накачи да ти објашњава како су паметни и све знају, а најбоље ТВОЈ посао!!! Али.. испраксирала сам се...Хехехе.. пеницилин сам за такве! Једног сам замало убила... Човек се кренуо у жустру расправу, а ја је не прихватам. Он би да се свађа, а ја НЕЋУ (размажено, али рааадиии).. И на крају он: Па ја стварно са вама не могу да се свађам! Страшно, није ми добро!!! Одох ја! После су ме сви зезали како сам замало убила човека НЕсвађом. Тако, да ако треба помоћ... или који савет о несвађи.. само реци Sanja разговорстраница 15:31, 19. јун 2008. (CEST)

Значи ли то - да се чувам осмеха и коментара (кад си ти у питању) ... Sanja разговорстраница 15:38, 19. јун 2008. (CEST) , не рекох »злих«, . Него, где се прегледају ти силни тестови, код вас у школи (за ваше ђаке) или их прегледа нека »ванстраначка комисија« Sanja разговорстраница 15:43, 19. јун 2008. (CEST)

Па мноооого мењаш.. Био си Луј, сад си Шут.. хммммммм.. Ма није теби лоше ни у једном случају Sanja разговорстраница 15:47, 19. јун 2008. (CEST)

Да знаш да јесу.. не знам какве још моћи си покупио од силних реинкарнација, али се мени закочи комп и обриса ми цео текст о Рен...Расплакаћу се... :( Sanja разговорстраница 16:31, 19. јун 2008. (CEST)

Написала поново, а сад ми се не свиђа...:( Sanja разговорстраница 16:41, 19. јун 2008. (CEST)

Душа[уреди | уреди извор]

...је састављена са свим аспектима, а то је најбитније (не треба бити цепидлака па додати Их.. и то ми је нека душа, матора, египатска ) а ако су текстови мишави.. па ваљда ћемо их подгојити !!! Sanja разговорстраница 16:55, 19. јун 2008. (CEST)

Глеокапса[уреди | уреди извор]

Свака ти част. Него ниси морао онолко да се мучиш. Ја сам мислио да ћеш да одрадиш нешто у пејнту, на брзака. Што се тиче шаблона у први мах нисам провалио на шта мислиш, али ево сада сам средио :) --Јован Вуковић (р) 17:35, 19. јун 2008. (CEST)

Ћао, пошто знам да и ти редовно купујеш оксфордску енциклопедију, да ниси можда приметио кардиналну грешку у овој последњој (број 14)? Страшно за једну енциклопедију!--Grofazzo (разговор) 00:46, 20. јун 2008. (CEST)

Хе, хе па не излази сутра, него следећег петка излази последњи том, мислим на број 14. том који је у продаји од прошлог петка. Па погледај на стр. 87 о појму химне и део о српској химни. Такве грешке су недопустиве и неопростиве у сфери уређивања енциклопедије, а јсано је да не може никако бити у питању омашка.--Grofazzo (разговор) 00:52, 20. јун 2008. (CEST)
Па боље и то да су написали (па да се праве луди као да нису ажурирали) него овако. Још горе, стоји да је аутор химне Боже правде Владан Ђорђевић. Додуше, он је основао и градску чистоћу, па је им је то било слично изгледа.--Grofazzo (разговор) 00:58, 20. јун 2008. (CEST)
Ма то су дајџестиране или преварене енциклопедије, тако да се преводе са нег. вероватно уз одређено прилагођавање нашем поднебљу, тако да неке теме које се тичу нас, неки наши врли "зналци" проширују како би их нам приближили.--Grofazzo (разговор) 01:08, 20. јун 2008. (CEST)

Па вратио си... :)[уреди | уреди извор]

У пакету се враћају све измјене посљедњег корисника када кликнеш на врати..., тако да сада стоје измјене посљедњег корисника прије непознатог... Поз. ---Славен Косановић- {разговор} 01:13, 20. јун 2008. (CEST)

Уф пардон, чини ми се да корисници без админ права немају ту могућност враћања у пакету. Дакле, кликнеш на измјену посљедњег корисника прије вандала и снимиш је, то би било рјешење... ---Славен Косановић- {разговор} 01:17, 20. јун 2008. (CEST)

Zvezda[уреди | уреди извор]

Ok, videću, mada nisam imao nikada učio ovu oblast fizike, pošto sam ja elektrotehničar, ne gimnazijalac. -- Bojan  Razgovor  04:43, 20. јун 2008. (CEST)

Pozdrav[уреди | уреди извор]

Samo da ti se javim (da me ne grdiš sto sam otišla bez pozdrava, a ne znam u kakvoj ću danas gužvi biti). , Sanja разговорстраница 10:28, 20. јун 2008. (CEST)

Nemam blage šta sa tim "člankom" činiti. Da ga obrišem, žao mije, da ga ostavim, ispadamo neozbiljni. -- Bojan  Razgovor  10:41, 20. јун 2008. (CEST)

Ok prebaci i stavi za brisanje. -- Bojan  Razgovor  10:49, 20. јун 2008. (CEST)

Цитат[уреди | уреди извор]

Цитат сам јутрос прочитао на блогу Б92, много ми се допао. Врло лепо говори о стању друштва у коме живимо... Ја ту негде видим и своју улогу као политичара. Просвећивање, просвећивање, просвећивање... Јел ти се свиђају ове нове фотке (лале)? Шта би са класификацијом онога што сам поставио? —Ранко (разговор) 10:38, 20. јун 2008. (CEST)

Цитат је свакако добар, ако се ту проналазимо и ти као политичар и ја као наставник. :)
Лале сам видео и супер су. Једино не знам за класификацију тачно чега што си поставио? Мислиш ли на биљке за чије називе си питао Владу?--MetodicarПиши! 10:47, 20. јун 2008. (CEST)
Да, баш на те код Владе. Негде сам потрефио шта је у питању, негде појма немам, али бих волео да напишете шта је то па да се искористи ако чланци постоје, а ако их нема да их неко напише. А ја додадох и јеленка.
А и ја више дођем као наставник него као политичар - кад изађем да причам овим дебилима у скупштини Горњег Милановца шта треба да се уради да би општина мало живнула, тако ме телећи гледају да имам утисак да сам наставник у одељењу за децу са посебним потребама :-((( —Ранко (разговор) 10:53, 20. јун 2008. (CEST)

Још боље него брисање. -- Bojan  Razgovor  12:01, 20. јун 2008. (CEST)

Аууу[уреди | уреди извор]

Друже мој, извини, заиста нисам видео поруку коју си ми оставио. Уопште није проблем да помогнем, биће одмах сређено. Заиста нисам љут, не видим ни разлог зашто би био. Хмм, не знам како је до овога дошло али имаш моје извињење због овога. .... не знам шта да кажем како би те убедио да си скроз све погрешно схватио, нисам стварно љут на тебе нити на било кога другога, искрено бих ти признао да си у праву поводом овога. --Саша Стефановић ® 13:28, 20. јун 2008. (CEST)

Ма опуштено само, дошто је до неспоразума, драго ми је да и даље не мислиш да сам љут :) Ево, као што сам обећао. Ти мењај боју и стави коју хоћеш, ово ми је мало претамно, али бирајте вас двојица шта вам се свиђа. --Саша Стефановић ® 13:36, 20. јун 2008. (CEST)

Овај чланак део је Википројекта Сређивање створеног у циљу стандардизације и категоризације чланака. Уколико желите да учествујете у раду пројекта, можете обрадити неки од чланка са овог списка.
(видети Википедија:Сређивање чланака за више информација)

Претходно је чланак [{{{1}}} овако] изгледао.


Malo pretamno? A, šta misliš? Meni jeste tamnjikav. Nije baš prijatan za oči a i tekst se slabije vidi zbog slabog kontrasta. :) Ja sam za svetliju varijantu. Mnooogo svetliju. Šta misliš da deo teksta:

Претходно је чланак [{{{1}}} овако] изгледао

prepravimo u:

Pre obrade članak je izgledao ovako. Ili pre obrade članak je ovako izgledao.

Stim što kada kažemo ...OVAKO IZGLEDAO. onda bi trebalo da ide kako a ne da se rečenica prekida. Ako kontaš šta hoću da kažem. A ako kažemo IZGLEDAO OVAKO...hm....evo zapucao sam se :) ne znam šta sam hteo reći...no razumećeš ti to :)Mile habla

Коп`рајт[уреди | уреди извор]

Јуу, `де ме нађе са лиценцама. Боље би било да питаш неког компетентнијег, или бар неког ко се иоле занима за то (нпр. Кале, Џорџ). Али, у суштини, ово је промоциона слика која није слободна, али се под доктрином "поштене употребе" може користити уз нека ограничења (која су наведена на страни за слику). Како се наша политика лиценцирања (и са њом придодати ЕДП) не разликују превише од енглеске варијанте, рекао бих да ако то може да опстане код њих, све су шансе да може и код нас. Но, наравно, ово причам из неке тотално лаичке перспективе. Иначе, одлично за Гарфилда. Баш сам га јуче видео у свом подужем списку чланака за одстрел, овај, хоћу рећи сређивање :) Баш сам и ја сад кренуо полу-абецедним редом да сређујем неке чланке. Мали одмор од учења, пред почетак испитног рока :) --ФилиП × 21:19, 20. јун 2008. (CEST)

(Им)прегнација[уреди | уреди извор]

Па сам си чачкао... сад га љуљај :)) ... зезам се ... ваљда заштита, конзервација, технологије, методе обраде или нешто слично. Не знам које су основне поделе код тих технологија јер треба да се убаци у стабло категорија. Треба мало њушкати. Видећу ако нешто нађем. -- JustUser  d[-_-]b JustTalk 00:23, 21. јун 2008. (CEST)