Радио Футог

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу
Радио Футог
Тип Регионална медијска кућа
Земља  Србија,  Војводина
Доступност регионална и
путем интернета
Власник Државна радио-станица
Оснивач Град Нови Сад
Датум покретања 20. јун 1995. — 18. август 2016.

Радио Футог је бивша државна регионална радио станица из Футога која је емитовала свој програм на територији општине Нови Сад у оквиру КЦ-а "Младости" Футог.

Оснивање и прве године рада[уреди]

Радио Футог је основан 20. јуна 1995. године, свој програм је емитовао у континуитету двадесетједну годину. Програм Радија Футога се емитовао 24 часа на фреквенцији 99,5 Mhz све до 18. августа 2016. године.

Информативни, музички, забавни и комерцијално-маркетиншки програм били су основа програмске концепције Радија Футога. На таласима радија интензивно су се емитовале сервисне информације од значаја за регионално подручје слушаност радија досежао је око 30 км у полупречнику и покривао је у целости територију општине Нови Сад и Беочин.

Поподневни и вечерњи програм био је базиран на интересантним информацијама из света музике, филма, културе а биле су заступљене и сервисне информације у виду најава за сутрашње или предстојеће дане.

Радио Футог, је била радио станица са дугом традицијом и респектабилном слушаношћује који је подржавао и медијски пропратио бројне пројекте.

Види још[уреди]

Референце[уреди]

Спољашње везе[уреди]