Разговор:Анђелко Заблаћански

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Оспорено брисање[уреди извор]

Ова страница не би требало да се обрише јер ...је биографија српског песника.

Оспорено брисање[уреди извор]

Ова страница не би требало да се обрише јер реч о биографији српског песника, а Википедија не би требало да се своди на преписивање. Треба дозволити и нешто ново.

Оспорено брисање[уреди извор]

Ова страница не би требало да се обрише јер је биографија српског песника. На Википедији постоје биографије старлета, а ви бисте песника да бришете. Жалосно.

Оспорено брисање[уреди извор]

Ова страница не би требало да се обрише јер је Анђелко Заблаћански, поред тога што је врхунски пјесник, уредник и неколико сајтова са поезијом, те електронског часописа за књижевност. Читала сам његове пјесме као и преводе поезије са руског језика, и остала сам одушевљена. Колико сам упућена, у Русији је добио награду за своју поезију. Не познајем га лично, али сматрам да је и те како заслужио своје мјесто на овој страници. Пјесникиња сам и знам шта је добра поезија, а поезија господина Заблаћанског то свакако јесте. И, поштовани администратори, немојте бити тако конзервативни при уређивању.

Оспорено брисање[уреди извор]

Ова страница не би требало да се обрише јер је врхунска поезија, а цијели његов књижевно-умјетнички рад и борба за промовисање правих вриједности за сваку похвалу.

Оспорено брисање[уреди извор]

Ову страницу никако не треба брисати,зато што је поезија г. Заблаћанског врхунска.

Оспорено брисање[уреди извор]

Ова страница не би требало да се обрише јер је поезија Анђелка Заблаћанског нежни додир најтананијих осећања и својом лепотом и умећем спада у сам врх српске поезије и поезије уопште. Читати песме овог песника је уживање у песничком умећу и певању осетљиве душе која уме да испева најдубља осећања човека и у души читаоца остави златни траг. Песма ЧОВЕК ЖЕНИ је једна од најлепших песама које сам икада прочитала, а прочитала сам доста, и својом дубином и лепотом додирне сваког читаоца и сигурна сам остави да размишља и следи њену поруку. И не само ова песма, има их много које ће сигурно трајати и надахњивати генерације које долазе. Посебно бих истакла песму ХОЋУ ЖЕНУ јер о жени су певали сви велики песници и ова песма спада у сам врх љубавне поезије. Пре неколико година сам се сусрела са поезијом песника Анђелка Заблаћанског и остала верни читалац овог сјајног песника посебног сензибилитета и умећа певања.

Споменка Денда Хамовић

Оспорено брисање[уреди извор]

Ова страница не би требало да се обрише јер је Анђелко Заблаћански српски песник, који пише одличну поезију.

Оспорено брисање[уреди извор]

Ова страница не би требало да се обрише јер је чудно како се паушално доносе предлози за брисање. Бити песник није исто што и фудбалски голгетер па да се вредност процењује бројем датих голова. Поезија је специфична уметност, па или је осетиш или не. Нема ту збрајања и разбрајања. Зато тврдим да биографија песника Заблаћанског треба да остане јер својим квалитетом то заслужује.