Разговор:Киклопи

С Википедије, слободне енциклопедије

Први поднаслов[уреди извор]

Dugo nisam video ovako neuredan i prazan članak koji ne daje nikakve informacije. Neka mu neko postavi još par etiketa da ga treba srediti, da treba da bude enciklopedijski, da ne citira izvore i reference itd.--Nikola Todorović 18:54, 3. новембар 2007. (CET)

Истину говориш, но тада би етикете уистину појеле читав чланак, јадан и танак. Овако ће можда неког приволети да му се посвети на сат, два и од њега направи сасвим солидан чланак. -- JustUser  JustTalk 19:22, 3. новембар 2007. (CET)

Evo ga! Mislim da je sada koliko-toliko bolji nego što je bio. Mitologija je jako nezahvalna za pisanje: na 3 sajta, ja sam pronašao 3 različite priče o kiklopima! To me malo nervira.--Nikola Todorović 20:02, 3. новембар 2007. (CET)


Неке референце не раде. Референца 1 и 5 иако каже да је различито, потпуно је иста. Такође, треба водити рачуна кад се пише, јер Хесиодови киклопи су митолошка бића и пишу се малим словом, а Хомерови су чланови племена, народа, и пишу се великим словом. --ЈагодаGaim.svg испеци па реци 10:03, 22. април 2011. (CEST)