Разговор:Милан Младеновић од Лужице

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

НЕПИСМЕНОСТ[уреди]

Због чега је овде стављена примедба о неписмености чланка? Он је написан по свим правописним и граматичким правилима и не видим баш никаквог разлога да се поставља таква примедба.

Naslovi[уреди]

Previse naslova za tako malo teksta. Treba ih drasticno smanjiti. I te izvore treba proveriti, sve mi se cini da su izvori koje je on sam pisao, a to mi se cini, ne vazi. --ЈагодаGaim.svg испеци па реци 11:17, 12. април 2012. (CEST)

Nedavno[уреди]

Nije rec za ovu enciklopediju, s obzirom da je ona vanvremenska. Navesti odredjnije (godinu), ili brisati iz prve fusnote tu recenicu.--ЈагодаGaim.svg испеци па реци 11:19, 12. април 2012. (CEST)

Катастрофа[уреди]

Овај чланак је катастрофичан. Ово треба добро претрести и ускладити са ВП:БЖО, ВП:НТГ, ВП:БОИ и дужину чланка и информације свести на енциклопедијски садржај и енциклопедијски стил. Поред тога, све ми се чини да су референце заправо књиге које је издао он сам, тако да и нису много релевантне. У сваком случају, овде има доста посла. --ЈагодаGaim.svg испеци па реци 21:33, 16. јун 2012. (CEST)

Прво, мислим да на чланак не треба лијепити толико етикета само да би указали да нешто не ваља. Ови шаблони неенциклопедијски и сређивање су чисто дуплирање, не треба оптерећивати чланак тиме. Што се тиче извора, па ја не видим да је он аутор тих побројаних ствари, фино пише ко је. Његова библиографија је у засебном одјељку. Чланак није уопште толико катастрофичан, мислим да га само треба поправити да не личи на пјесничку бесједу о другом пјеснику, и коригирати неке ствари из политичког дјеловања за које нема извора, или дјелимично има. Све остало, више-мање је као и код осталих чланака. --Жељко Тодоровић (разговор) 22:41, 16. јун 2012. (CEST) с. р.
Članak je dosta popravljen od kad su te nalepnice stavljene. Imaj na umu da su mnogi izvori izdanja Sfairosa, njegove izdavačke kuće, tako da ipak govorimo o slučaju samizdat. Skini nalepnice koje misliš da više ne trebaju. --ЈагодаGaim.svg испеци па реци 17:50, 22. јун 2012. (CEST)

Опростићете ми на неукости али ја досада нисам чуо за председнике Канаде и Белгије --Steelers (разговор) 20:45, 17. јануар 2015. (CET)