Пређи на садржај

Разговор:Отмица Монике Каримановић

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Као преживела жртва, а познавајући медијску етику изузетно, ја бих што је више могуће сакрио информације о жртви. Јер она има права да живи као нормална девојчица, а не жртва сексуалнога силовања. Ово је кршење етике. Њена деца ће читати о својој мајци на овај начин. Ово је изузетно неетично. Ничим неизазван (разговор) 12:10, 14. март 2021. (CET)[одговори]

@Ничим неизазван Видех сад, док читам и патролирам Википедију, да си овде нешто правио измене па да напишем и ја своје мишљење пошто је тема, барем мени, интересантна.
Разумем бригу али, колико видим, већ ти је је објашњено кад си поставио да се обрише чланак зашто би чланак требао да остане. А што се тиче скривања информација и тога шта ће деца читати о својој мајци, па та деца могу веома лако отићи на Гугл и да укуцају име своје мајке и да нађу шта су остали медији писали а тога је доста и дан данас, две године касније (чак постоје и на енглеском ако неко не разуме српски).
Е сад, моје питање теби, који кажеш да познајеш медијску етику, да ли си покушао истим овим интензитетом да покушаш да сакријеш податке и на осталим местима где се име ове девојчице појављује? Баш ме интересује који си одговор добио од њих пошто ја не видим разлику од Википедије и других извора јер је данас све на Гуглу тако да њена деца то могу да прочитају било где па макар то био и један једини извор а да није Википедија ако им се чита.
Боки 01:40, 22. јул 2023. (CEST)[одговори]