Разговор:Споменик палим Крајишницима

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу
Portal NOB 1.svg
Овај чланак је део пројекта Википедија:Тим/Народноослободилачка борба. Ако желите да учествујете у стварању чланака о Народноослободилачкој борби заједно са другима, молимо посетите страницу пројекта, где му се можете придружити и видети листе задатака.

Кандидат за сјајни чланак на расправи[уреди]

Mislim da sam iscedio sve što ima da se kaže o ovom spomeniku. Ako nađem još šta u literaturi koja mi je trenutno nedsotupna, dodaću. Al čisto sumnjam da ima više šta o ovom spomeniku od ovog napisanog. U toku izrade članka sam pokušao da dobijem fotografije od Komisije za očuvanje nacionalnih spomenika BiH (i ne samo za ovaj, nego za sve spomenike u BiH (oko 3000 fotografija), i poslao sam im dozvolu. No dozvolu su mi dostavili na privatni imejl, ali nisu i na zvaničnu OTRS stranicu sr.wiki, zato se dozvola ne važi. Nakon slanja još 2 mejla da dozvolu pošalju i na otrs adresu, ništa nisu odgovorili. U svsl., zato u članku nema toliko fotografija i inače se zato kandidovanje za sjajan odužilo, bar 2 nedelje.

Ranko je uradio korekciju ijekavice i pravopis u članku. Ako ima ko kakvih komentara i sl. slobodno iznesite. Pravopisne greške ne ustručavajte sami direktno da ispravite. Rasprava traje 7 dana od datuma i vremena u mom potpisu. --ANTI_PRO (разговор) 18:18, 15. децембар 2018. (CET)

Коментари[уреди]

 Коментар: @Ivan VA: Чланак заслужује статус сјајног, врло добро урађен, гласаћу ЗА.--Soundwaweserb (разговор) 00:57, 16. децембар 2018. (CET)

 Коментар: Чланак је за сјајан и имаће моју велику подршку на гласању. --Pinki (разговор) 19:04, 16. децембар 2018. (CET)

 Коментар: Одличан, моја подршка. --MareBG (разговор) 19:29, 16. децембар 2018. (CET)