Разговор са корисником:Lackope

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Усташе[уреди]

Само су нам се измјене преклопиле, па је твоја стадала. — Ранко   Нико лић   23:23, 14. новембар 2019. (CET)

Бивша српска насеља[уреди]

потпуно се слажем — Претходни непотписани коментар оставио/ла је Vojvod86 (разговордоприноси) 12:44, 28. новембар 2019. (CET/CEST)

У праву си, збунило ме јер је стајало овде. Поздрав. --MareBG (разговор) 09:28, 5. децембар 2019. (CET)

Превише често са Саундом долази до неспоразума, а то не би био проблем да он одмах не крене са ад хоминем нападима. Претпостављам добру намјеру само до неке одређене границе, после тога је све само наивност Face-smile.svgМарина Симић (разговор) 14:20, 12. децембар 2019. (CET)

Ма наравно, за њега имам стварно лијепо мишљење, само он некад има нешто против мене. Од сад се теби жалим кад ме неко буде дирао, хвала ти Face-grin.svgМарина Симић (разговор) 11:39, 13. децембар 2019. (CET)

Усвојено[уреди]

Л. послушао сам предлог, и сад постоји адреса за поруке.Srbbolusic (разговор) 19:04, 15. децембар 2019. (CET)

Поздрав, то је за нову алатку Задужбине коју планирамо ја и Аца да уведемо на овај пројекат, уз наравно позитивно мишљење заједнице. Полако све припремамо, сада баш куцкам предлог који ће бити објављен на Википедија:Трг/Википолитика. --Zoranzoki21 (разговор) 00:20, 20. децембар 2019. (CET)

Manastir Svetih Sergija i Vakha na Bojani[уреди]

Pobratime ,aj ' ako si hteo da unaprediš stranicu pa si napravio izmene ,ali ne kapiram zašto si obrisao moju ispravku u celosti i vratio na staro ? Tamo u tekstu stoje mnoge nebulozne reči ,to jest ,očigledne greške u kucanju. Mogao si da napraviš izmenu onog što ti se čini da treba ,a ne da vraćaš staru verziju prepunu pravopisnih grešaka na stranici Манастир Светих Сергиjа и Вакха на Боjани . Ja sam samo dodao fotografiju tog natpisa o kom se govori u tekstu i mislim da bi bilo zgodno da ona bude u članku ,da ljudi vide kako zaista i izgleda taj natpis . Možda treba drugačije implementirati sliku uz tekst ,to je ono što bi ti kao stariji član mogao da doprineseš tom članku. Ali je bez veze vratiti staru verziju punu pravopisnih grešaka . PakleniVuk (разговор) 23:44, 21. децембар 2019. (CET)

Википедијанац 2019. године[уреди]

У току је гласање за Википедијанца 2019. године, слободно могу да гласају сви корисници без обзира на број измена, оставите свој глас или предложите кандидата којег желите. Можете гласати на овој страници.--Soundwaweserb (разговор) 19:45, 25. децембар 2019. (CET)

Све је то још увек у фази израде, па ћемо видети шта и како. Све зависи од броја школа на подручју, а не од статуса града/округа или покрајине. --Pinki (разговор) 18:31, 5. јануар 2020. (CET)

Нерегистровани корисници и расправа[уреди]

А које правило дозвољава да нерегистровани корисници учествују у веома озбиљној расправи на Википедији и износе своје навијачке ставове. Ово се тиче пре свега нас активних уредника, а није јавна расправа на нивоу целе земље. Уосталом колико видим идеја има сасвим солидну подршку. Драго ми је да и они који су против износе солидне аргументе. Чему онда навијачки коментари нерегистрованих корисника. --Pinki (разговор) 13:25, 14. јануар 2020. (CET)

Википедија јесте слободна енциклопедија и сви су слободни да дођу да уређују и пишу чланке, али не и да износе своје ставове. Ово је ипак енциклопедија, а не неки форум. Коменатр нерегистрованог корисника, коме је прва почетна измене учешће у дискусији не треба да стоји. Нека прво напишу или побољшају неки чланак, па онда да чујемо шта мисле. --Pinki (разговор) 14:51, 14. јануар 2020. (CET)

А где је то правило да иде плава боја? До сада је у свим шаблонима била жута боја, тако да то апсолутно нема везе нити постоји правило. Можда би било боље да онда промениш све ове жуте боје. Субјективно је како ко ставља. Такође, по Војводини "исправи", јер сам стављао плаву. И можда, ако већ волиш демографију, помогни да се заврши попис, јер ја сам 70 посто одрадио сам. И на крају, што се мене тиче може да буде и љубичасто. Поздрав! --Марко Станојевић (разговор) 18:26, 14. јануар 2020. (CET)

Биће кад завршим ове стандардне, нисам могла истовремено Face-grin.svgМарина Симић (разговор) 13:15, 15. јануар 2020. (CET)

Što si me blokirao[уреди]

Što si me blokirao Petar Aranđelović 14:13, 16. јануар 2020. (CET)

Molim te odblokiraj me[уреди]

Želim da me odblokiraš Petar Aranđelović 14:14, 16. јануар 2020. (CET)