Разговор с корисником:Metodicar/Њикипедија3

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Децембар 2008. године:

Још један[уреди извор]

Ето, за све оне које воле да вире у туђе интимне ствари[1], појавио се још један дневник са том новином да је уведена и категорија. Ето, ја се тога нисам сетио. Па свака час‘ Вукашине!--Методичар 21:30, 1. децембар 2008. (CET)[одговори]

Након, не могу рећи неуспешног, али могу рећи неплодног плана А, који је укључивао и једног математичара, мој маестрални УМ! је осмислио нови план. Без по муке сам направио споменицу, чије визуелне карактеристике не желим ни да коментаришем[2] и сада је само питање када ћу је добити!!!!--Методичар 16:44, 6. децембар 2008. (CET)[одговори]

Споменица[уреди извор]

Након неког размишљања, ипак сам одлучио да одустанем од плана B и да доделим споменицу мом поштовања вредном противкандидату на шта је он верујем () поносан и поласкан, јер није мала ствар да ти први човек њикипедије да за право да си први човек њикипедије! Међутим, ту прича нема свој крај! Разгледам ти ја тако СИ, када имам ти шта да видим! Мој најпоштованији колега је такође власник исте споменице! У први мах сам помислио да је и њикипедију захватила манија клонирања, те да тако имамо дупликате првих људи њикипедије, као у једном генијалном и мени најбољем филму свих времена. Међутим, касније се сетим да постоји једна пословица која отприлике почиње са:

Док се двојица свађају...

Нисам баш сигуран како би то на шатровачком звучало, али сам прилично убеђен да је управо ТО мој велепоштовани колега имао на уму.[3]--Методичар 21:27, 8. децембар 2008. (CET)[одговори]

Википедија:Чланци за брисање 2044. године[уреди извор]

Недавне „препирке“ на овој страни су ме мотивисале да направим једну футуристичку претпоставку како ће она изгледати за кнап 36 година од сада. Тренутни њикипедијанци су већ давних дана, па да кажемо одустали од њикипедије и сада су већ сазрели за унос у ову енциклопендију. Међутим, поставља се питање да ли су и релевантни...[4]
<!--Ово што следи је само шала, за коју верујем да се нико неће наљутити, тим пре што сам у садашњост/будућност „убацио“ само људе добре воље, а и мислим да поменуте „препирке“ нису биле толико страшне да су код било кога проузроковале хард филингс. :)-->--Методичар 23:40, 10. децембар 2008. (CET)[одговори]

Саша Стефановић[уреди извор]

Потпуно ми је нејасно зашто је он релевантан. Мислим, правио је занимљиве џиџе, али све је писао о неким државама с краја света!—Џоникс ¿Por qué no te callas? (part IX) 23:14, 10. децембар 2044. (CET)

  1. обрисати обрисатиЏоникс ¿Por qué no te callas? (part IX) 23:14, 10. децембар 2044. (CET)
  2. обрисати обрисати--чуо сам за њега. Може да се нађе и на гуглу, али има само један сајт. I‘m Milen‘s21say! 23:20, 10. децембар 2044. (CET)
  3. оставити оставити - иако не знам ко је, ако је направио сајт онда је релевантан.--Авалит (разговор) 17:19, 11. децембар 2044. (CET)
  4. оставити оставити Не знам зашто, али боље спречити него лечити - и боље врабац у руци него голуб на грани - и боље оставити овај чланак него га обрисати! --Dzeronimo (разговор) 21:56, 11. децембар 2044. (CET)

Никола Смоленски[уреди извор]

Уопште нисам сигуран шта радити са овим чланком. Одлучите ви.--Матриксоничар 18:22, 10. децембар 2044. (CET)

  1. обрисати обрисати Ашт дго ад еј`,вољнонедо еј. Црни Трансмитер!!! Шумски Крст(†) 07:39, 10. децембар 2044. (CET)
  2. оставити оставити Корисничка страна му није велика, али се његови потписи виђају свуда по википедији. Ето, прочачках википедију и нађох да има споменицу првог човека википедије. :) Само треба проширити. -- Box  Razgovor  09:32, 10. децембар 2044. (CET)
  3. обрисати обрисатиЈес, дао му ју је Metodicar. Још кад би он био релевантан!--I‘m Milen‘s21say! 14:04, 10. децембар 2044. (CET)[одговори]
  4. оставити оставити - значајна споменица.--Авалит (разговор) 18:09, 11. децембар 2044. (CET)

Обрадовић Горан[уреди извор]

Овај момак је већ био на гласању и лоше прошао,но ево га опет.По мени једна песма на корисничкој страни+једна неоправдана критика и данас постојећег и прелепог шаблона+један чланак у најави,ако сам добро с`ватио овај поглед у будућност,једноставно нису довољно релевантни. По мени је битан тј. релевантан домаћи википедијанац онај за кога су чули и људи ван ове википедије,рецимо Metodicar.Ово,никако.[5] Црни Трансмитер!!! Шумски Крст(†) 07:39, 10. децембар 2044. (CET)[одговори]

  1. обрисати обрисати Црни Трансмитер!!! Шумски Крст(†) 07:39, 10. децембар 2044. (CET)
  2. обрисати обрисати --Авалит (разговор) 18:09, 10. децембар 2044. (CET)
  3. обрисати обрисати --Никола‘с (разговор) 15:32, 11. децембар 2044. (CET)
  4. обрисати обрисати--Pynx (разговор) 09:28, 11. децембар 2044. (CET)

Geologicharka[уреди извор]

Međutim,pamte njen rad verovatno po svim člancima iz geologije koje je napisala u toku 2008.

Mislim da je ipak ne pamte dovoljno za Vikipediju. --Бургић the V (реци...) 13:14, 9. децембар 2044. (CET)

  1. обрисати обрисати --Бургић the V (реци...) 13:14, 9. децембар 2044. (CET)
  2. обрисати обрисати - Ово је било за брзо брисање, по мени --Pynx (разговор) 15:29, 9. децембар 2044. (CET)
  3. обрисати обрисати - Ајде, сада ћемо да пишемо сваког ђака из Петнице који је у школи био Вуковац.--Матриксоничар 19:17, 9. децембар 2044. (CET)
  4. оставити оставити --Dzeronimo (разговор) 21:55, 9. децембар 2044. (CET)
  5. оставити оставити Ja stvarno ne vidim zašto bi se ovaj članak brisao.Pa i da je ona najobičnija vikipedijan‘a bez ijednog talenta,ne vidim potrebu za brisanjem...Lazzar2100 21:58, 9. децембар 2044. (CET)
  6. обрисати обрисати --Groffaca (разговор) 23:08, 9. децембар 2044. (CET)
  7. обрисати обрисати --Dzetset (разговор) 23:20, 9. децембар 2044. (CET)
  8. обрисати обрисати Црни Трансмитер!!! Шумски Крст(†) 07:12, 10. децембар 2044. (CET)
  9. оставити оставитиRemixailo [ talk ] 08:10, 10. децембар 2044. (CET) Елем, након читања неких извора, повлачим глас. Ако је талентовано чељаде, времеплов ће показати. 項 Remixailo [ talk ] 08:39, 10. децембар 2044. (CET)

Коментари[уреди извор]

Хајде да пребројимо колико је добрих и сјајних чланака написала. Шта још девојка треба да уради да је не би обрисали? Да се сломије истражујући камење и стенчуге - то је ваљда важније за историју? Да, није Бог зна колико значајна википедијанка - ту се слажемо - али се бавила нечим лепим, запажена је и успешна и није саму себе прогласила за талента и дефинитивно није „сваки ђак који је у школи био вуковац“. --Dzeronimo (разговор) 21:55, 9. децембар 2044. (CET)

Веране, бар мени не мораш да причаш о вредностима које су добре и треба подржавати. Међутим, знаш ли ти колико је само у мојој интергалактичкој гимназији клинаца који су поосвајали Златне скајвокере, побеђивали у тркама спејс-шатлова, појављивали се по холограмима, који су радили научне радове и побеђивали и на међузвезданим молекуларнобиофизичким такмичењима и смотрама нанотехнологије. Да ли је решење да све њих сада овде поуписујем у енциклопедију? Наравно да је похвално да су тада википедијанци били суперпаметни и вредни, али на њих треба да обрати пажњу ова држава која то упорно не ради дуги низ година, а не ми. Тотално погрешно место. --Матриксоничар 22:23, 9. децембар 2044. (CET)
Па ти онда радиш у некој много финој интергалактичкој гимназији, претпостављам да је стационирана на Венери. Из сателитске школе у коју сам ја ишао су се више дружили са свемирском патролом и свакако нису освајали Златне скајвокере серијски четири квартала. Моја поента је да ја прихватам да овај чланак не доприноси Бог зна колико енциклопедији, али заиста не видим ни да јој шкоди - а то је оно о чему овде говоримо. Одлука да се има овакав чланак је потпун одбрањива, чланак би имао са којих других чланака да се повеже (рецимо са чланка Камичак или Будак када они буду написани) а његовим брисањем ћете потпуно непотребно повредити читаву генерацију вредних геолошких чељади које нам долазе. --Dzeronimo (разговор) 06:25, 10. децембар 2044. (CET)
Ej ljudi pa Vikipedija nema neke mnogo krucijalnije odrednice koje se nalaze u svakoj enciklopediji. Ne treba snižavati toliko prag relevantnosti pišući o nekim tamo vikipedijancima (kod Engleza to može, a moći ćemo i mi kada jednoga dana dođemo do cifre od trilion članaka). Za nepoverovati je recimo da na Vikipediji na srpskom jeziku ne postoji odrednica Milesova teorija nepovezanih evolucija ili recimo članak o nastavniku Dejanu Boškoviću. Mnogi esencijalno bitni članci kod nas uopšte ne postoje.--Groffaca 23:15, 9. децембар 2044. (CET)
Како ће брисање овог чланка помоћи у писању чланка о неповезаним еволуцијама, или пак у писању истог овог чланка када једног дана будемо имали трилион чланака? --Dzeronimo (разговор) 06:25, 10. децембар 2044. (CET)
Да. Ми не радимо константно и по неком одређеном плану[6] тако да је све што се квалификује као релевантно увек добродошло. 項 Remixailo [ talk ] 06:44, 10. децембар 2044. (CET)

Значи градација аргумената не престаје да ме забавља.

То да ли се неко бави нечим лепим или нечим ружним је све осим аргумента.`оћемо ли сада побрисати све информатичаре, електротехничаре и фармацеуте и сличне,а направити масован унос чланова Футурибрија или победника музичког фестивала у Јупитеровој Бањи?That will be the day.

Пошто смо већ сконтали да не шкоди,а сви смо гледали Пустолова (16. део), знамо да по правилима његове логике, то автоматски користи ergo треба да остане.Тако рецимо и онај дневник Методичара такође не шкоди,чак напротив забавља изнова и изнова један круг људи овде,зашто не би и њега онда оставили.Не шкоди,`леба не једе,лак је за одржавање,а још и засмејава што људе, а што андроиде.

Last,but not the least:„...а његовим брисањем ћете потпуно непотребно повредити читаву генерацију вредних геолошких чељади које нам долазе.“

Шалу настрану,добри чланци у нас,па чак и сјајни по мени лично нису релевантни.Као и рецимо избор за патролера или администратора или тако нешто.Могу да разумем нечију опсесију нечим (и ја сам неким стварима([1],[2],[3])),али треба бити реалан.

Црни Трансмитер!!! Шумски Крст(†)

Иако имам аверзију према геолозима као релевантним темама, потрудио сам се да одгледам овај чланак, чија је главна фалинка недостатак референци. Нпр. ово Pisala je divne tekstove o sjajastim kamičcima не може да прође незапажено, под условом да је истина, и да нема зачкољица типа камичци, заправо, уопште нису сјајасти. Не делује ми довољно ирелевантно. Уместо предлога за брисање бих му накачио почетника по овом основу и видео шта ће се десити у следећих 30 дана. 項 Remixailo [ talk ] 08:10, 10. децембар 2044. (CET)

Наставак[уреди извор]

Због изузетног одзива (одзива?) на ово моје писаније, а на Грофову идеју, коју сам малко цензурисао, ево још једног предлога за брисање из будућности:--Методичар 10:00, 11. децембар 2008. (CET)[одговори]

Dungodung[уреди извор]

Колико сам ја успео да извалим,то је неки лик који је седео кући за комп`ом и "правио" чланке (његови ботови су заправо заслужни за масовни унос кинеских села и што Википедија сада има 155.254.136 чланака), а стичем утисак да је тако радио и са свим другим чланцима (тајванска села ишла у 33 копије,наредна замбезанска по 66, она сингапурска потом у 300), а судећи по историји измена, направио је и страницу о себи. Већ је било на гласању, али је оно доста конфузно,барем мени. Црни Трансмитер!!! Шумски Крст(†) 07:39, 11. децембар 2044. (CET)

  1. обрисати обрисати Ако су други смарани за изворе(онај на W,заборавих му име,нек` ми не замери)+аутобиографија (знам да он тврди супротно,ал` то је мој утисак).Црни Трансмитер!!! Шумски Крст(†)07:39, 11. децембар 2044. (CET)
  2. обрисати обрисати --Авалит (разговор) 18:10, 4. децембар 2044. (CET)
  3. оставити оставити Па ако је објавио гомилу чланака зар не треба да остане? А ако википедијанце остављамо са преко 3-4 измене, онда заслужује чланак све једно какви му чланци били (да ли рурални или шта већ знам). Мислим откуд знамо какви су чланци осталим википедијанцима? --ЈованUV (р) 23:29, 11. децембар 2044. (CET)
  4. обрисати обрисати --Dzetset (разговор) 23:36, 11. децембар 2044. (CET)
  5. оставити оставити Мислим да њега треба средити, а не брисати...SpaceSania разговорстраница 09:28, 11. децембар 2044. (CET)Кад сам рекла њега, мислила сам на чланак, не овог википедијанца...SpaceSania разговорстраница 09:30, 11. децембар 2044. (CET)

Наставак 2[уреди извор]

Пошто сам био изазван Пиркетовим ексцесом[7], јер ми је на мој злокобни смех одговорио својим злокобним смехом, морао сам и њега да пошаљем у будућност. За то сам искористио овај разговор, а да искористим и прилику да кажем да сам за „чланак“ Саша Стефановић користио овај, за Никола Смоленски овај, за Обрадовић Горан овај, за Geologicharka овај, а за Dungodung овај.--Методичар 23:09, 14. децембар 2008. (CET)[одговори]

Џонаја[уреди извор]

Судећи по самом чланку,стиче се утисак да је реч о релевантном википедијанцу по неким неписаним међузвезданим правилима која овде важе(два вики-оскара,неки награђени/добри чланци и тако то...).Међутим,реч је очигледном љубитељу Хомера Симпсона и ја ћу на истог одреаговати,као и на све досадашње. Црни Трансмитер!!! Шумски Крст(†) 12:37, 14. децембар 2044. (CEST)

  • обрисати обрисати Црни Трансмитер!!! Шумски Крст(†) 12:37, 14. децембар 2044. (CEST)
  • оставити оставити Dva viki-oskara, od toga makar jedan zaslužen (napisao je Osmi putnik 24). Znači, staviti "bez izvora", pa za neko vreme naći izvore. Ako ih nema, tek tada smo ugasili, šta ćemo piti ljudi za ime Džedaja, znate da nam zagađenje uništi svu vodu! --Милош Реинкарниранчић (р|причај!) 20:58, 14. децембар 2044. (CEST)
  • оставити оставити - Slažem se s Milošem. Ako nema u „Politikinom hologramu“, da se briše! --loš,_dobar_&_zao (разговор) 03:23, 15. децембар 2044. (CEST)
  • оставити оставити 2 вики-оскара су по мени доста —ЈованUV (р) 16:37, 15. децембар 2044. (CET)
  • обрисати обрисати Ја сам за брисање, јер је овај чланак и међу онима који су за рециклажу. И тамо ће остати вероватно довека. Да ли би људи који гласају за овај чланак одвојили мало ласера и средили га да личи на нешто? Јер у оваквом стању заиста нема разлога да постоји. Немамо веома основне ствари на њикипедији уопште, није запело да имамо и овакве википедијанце.—Матриксоничар 19:27, 15. децембар 2044. (CEST)
  • обрисати обрисати --Каликс ↙info/talk↗ 20:22, 15. децембар 2044. (CEST)
  • оставити оставити Треба га мало дорадити.Наградаража/плажа 20:54, 15. децембар 2044.
  • оставити оставити --Авалит (разговор) 11:50, 16. децембар 2044.
  • оставити оставити На све ово о њему је изашао чланак у Космицу. -- Box  Razgovor  09:18, 17. децембар 2044. (CEST)

 Коментар:--Изеш га, знао сам да не видим добро. Лепо ми је рек‘о чика робот да се јавим на контролу. I‘m Milen‘s21say! 05:32, 18. децембар 2044. (CET)

Ако је неко[8] помислио да ћу поново некога да шаљем у будућност, љуто се преварио. Не бих више то настављао јер:
наставци су обично само бледе сенке, попут матрикса 2 & 3
све битније идеје () сам испуц‘о, брате мили!
Разлог овом мом уносу је рекламирање мог личног сајта који сам поетично [9] назв‘о „Енциклопедија наставе биологије“. Има и део за (лепе) коментаре. Мхм.--Методичар 23:48, 15. децембар 2008. (CET)[одговори]

Нова година[уреди извор]

Одлична идеја () знаменитог њикипедијанца Микија[10] објављена недавно на тргу је била да изаберемо два нова ова горњолева (или левогорња) логоа: за срећну Нову годину () и за 70.000 чланак (). Ја сам свог фаворита одабрао и метн‘о на ову страну, али (белаја) креће се заједно са мном! Па ако има нека добра душа[11], а која је технички поткована, био бих захвалан да ми направи шаблон/код/штавећ да стоји непомично горелево (или левогоре) на овој мојој (лепој) страни.--Методичар 18:34, 30. децембар 2008. (CET)[одговори]


Срећна нова година![уреди извор]

...свим неваљалцима који читају мој дневник!--Методичар 01:15, 31. децембар 2008. (CET)[одговори]

Фусноте илити моји пропратни коментари[уреди извор]

  1. ^ и срам их било, наравно!
  2. ^ само бих рекао: фен-о-мен-ално!!!!
  3. ^ ова страна полагано претендује да постане најумнија макар судећи по гифовима
  4. ^ ах, да, свака сличност са тренутним њикипедијанцима је случајна...
  5. ^ Нема тих пара!!!!
  6. ^ неке ствари се никада не мењају, чак ни за 36. година; прим.прев.
  7. ^ да не кажем есцајгом ()
  8. ^ ко чита овај дневник, а срам да га буде ко год да је!
  9. ^ ()
  10. ^ браво micki, ни ја не бих смислио боље
  11. ^ коју срам било јер чита туђе дневнике