Разговор са корисником:WalterKinley

С Википедије, слободне енциклопедије
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Добро дошли!

Здраво, WalterKinley, добро дошли на Википедију! Хвала Вам на доприносима.
Надам се да Вам се Википедија свиђа и да ћете наставити да доприносите. Следи пар веза до страница које Вам могу бити од помоћи:

Можда желите да испробате Авантуру кроз Википедију, интерактивни обилазак који ће Вам помоћи да научите основе уређивања Википедије. Такође, можете погледати туторијале о уређивању Википедије, а можете да посетите и Трг како бисте поставили питања или потражили помоћ.

Не заборављајте да потписујете поруке на страницама за разговор додајући четири тилде (~~~~); тиме ће се аутоматски унети Ваше корисничко име заједно са тренутним временом и датумом.

Ако Вам је потребна помоћ, посетите страницу Википедија:Питања, поставите питање на мојој страници за разговор или потражите помоћ на сопственој и искусни Википедијанци ће одговорити у што краћем року. Још једном, добро дошли! --Ф± 23:36, 25. јануар 2020. (CET)

Владимир Кршљанин[уреди извор]

У тренутку када сте ми писали враћао сам ваше категорије, плус додао кат. Београђани. Што се тиче веза, линковање на тај начин није пракса на Викиледији. Те везе можете додати као референце. Ако се не сналазите слободно јавите, додаћу уместо вас. Поздрав --MareBG (разговор) 01:42, 28. јануар 2020. (CET)

Слободно додајте све категорије. Верујем да вам није лако, али с обзиром да сте почетник сналазите се сјајно. Што се тиче фотографије коју желите да окачите, да ли сте ви њен аутор? --MareBG (разговор) 01:55, 28. јануар 2020. (CET)
Ако сте ви аутор фотографије, идите на Отпремање датотеке, попуните потребне параметре, а у одељку лиценца изаберите одговарајућу опцију. Препоручујем Сопствено дело, пуштено у јавно власништво под лиценцом Кријејтив комонс 0. Након тога требало би да све буде у реду. --MareBG (разговор) 02:14, 28. јануар 2020. (CET)
Драго ми је да је све у реду. Што се тиче правила и смерница, нажалост добар део њих још увек није преведен. Будите слободни да питате шта год вам буде требало. Поздрав --MareBG (разговор) 13:15, 29. јануар 2020. (CET)