Разговор с корисником:Aca69

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Поздрав, Aca69. Добро дошли на Википедију на српском језику!
Здраво, Aca69. Хвала на учешћу у пројекту. Надамо се да ћете уживати у сарадњи и да ће вам боравак с нама бити пријатан.
Википедија на српском језику је слободна енциклопедија која је настала 2003. године. Од тада смо успоставили различита правила у нашој заједници. Одвојите мало времена и прочитајте следеће теме, пре него што почнете да уређујете Википедију.
Пет стубова Википедије
Шта је Википедија?
Помоћ
Општи приручник за уређивање Википедије
Упутства
Брзо научите да правите измене, корак по корак
Песак
За увежбавање рада на Википедији
Основни курс
Тражи персонализовану помоћ при првим покушајима
Научите како се уређује страница
Водич за уређивање страница
Ствари које не би требало да радите
Сажетак најучесталијих грешака које треба избегавати
Најчешће постављана питања
Питања која многи постављају
Правила Википедије
Правила и смернице које је усвојила заједница
Трг
Место где можете питати друге википедијанце
Дугме за аутоматски потпис
Дугме за аутоматски потпис

Потписујте се на страницама за разговор помоћу четири тилде (~~~~) или кликом на дугме које се налази изнад уређивачког прозора — тиме додајете ваше корисничко име, тренутно време и датум. Такође, немојте се потписивати у чланцима.

Пре него што почнете с уређивањем чланака, прочитајте важне напомене о писању српским језиком на Википедији.

Чланци на Википедији на српском језику могу се потпуно равноправно уређивати ћирилицом и латиницом, екавицом и ијекавицом, али није дозвољено мешање писама нити изговора у истом чланку. Измене латиницом у ћириличком тексту (и обрнуто) и измене „osisanom” латиницом, односно ASCII-јем, биће уклоњене без одлагања.

Надамо се да ћете уживати са нама доприносећи Википедији и да ћете постати њен стални корисник. Уколико имате било каква питања, слободно се обратите мени или другим уредницима на некој од страница на Тргу. Још једном, добро дошли на Википедију, пројекат слободне енциклопедије. Срећан рад! micki 20:04, 14. март 2013. (CET)[одговори]

Pomozite mi, poucite me-ne znam kako dalje. Ulozio sam puno trud i napora da se odbranim od nekih grupa ljudi, da zastitim seve i svoje i-bezuspesno. Na puno adresa sam se obracao,"pravio pozoriste".. bio sam cak i bezobrazan i drzak. Sve sa ciljem da odbranim sebe i svoje-bezuspesno. Da budem konkretan. Autor sam-izmedju ostalog-naduvnih zastitnih objekata. Nadao sam se dobroj saradnji sa velikom Britanijom . Umesto saradnje dosao je jad, na trzistu su se pojavili plagijati-naduvni tobogani i decije igracke, Kada sam zatrazio objasnjenje dobio sam kao odgovor -laz. Neznaju da sam se obratio, predao-u sanduce ambasade-izvod iz Zavoda za intelektualnu svojinu u Beogradu, Srbiji. Obratio sam se Nemackoj ambasadi, pokazao pomenuti izvod , poceli da se dopisujemo.. Ubrzo su me obavestili da mi prevodioc premostava i filtrira postu, a potom su rekli da su nezainteresovani..Nedavno sam video na trzistu satore sa naduvnom-Vazdusnom gredom. Nekoliko puta sam na adrese razlicitih novina rekao da vam to sve ostavljam samo da odete od mene..Davao sam saopstenja da se o meni i mome razgovara samnom, da razgovor mora biti potpuno formalizovan-niko nije odgovorio. Kao odgovor sam dobio preporuku da pogledam Trumanov shou-koji se odnosi na mene..Mogao bih da ispricam jos puno neprijatnosti koje am ima-cemu.Reci cu ipak jedni- jedan 'fini gospodin" mi je rekao da su im rekli da sam lud-sto znaci da oni mogu da uzmu moje. Valjda zato trebam da ostavim njihovoj a ne svojoj deci. Pomozite mi , kako da vam kazem da ne zelim da saradjume sa SAD-om, V,Britanijom,Zemljama Komonvelta, Nemackom , Franciskom, Kinom i vasim kompanijama.Kako da vam kazem da je masonerija, tajkuni, i sve na tu temu, potpuno nepozeljno u mom zivotu. Da li je dovoljno reci da kao rezultat mojih pokusaja da saradjujem sa vama imam-psihosomatske probleme. Da li ce te obustaviti proizvodnju plagijata, da li ce te ih skloniti "do poaslednjeg komada" -vasa je volja.Vi ste sila i vlast-pa kako hocete. Meni je dovoljno da shvatite da mi vise ne mozemo asradjivati, da su moja autorstva za vas zabranjena. Mislim da je dovoljno da nasi odnosi budu na nivou"civilizacijskog minimuna, pristojnosti-kako da ostvarim taj cilj.kako da utvrdim takav odnos, sta jos trebam da ucinim?

                                                              Aleksandar Savin

Не вандалиши[уреди извор]

То што поништаваш измене није уреду јер то није страна за разговор остави поруку тамо а нe на страници пројекта, то што радиш се зове вандалисање и можеш добити блок. Змија бгд 11:21, 27. јун 2014. (CEST)[одговори]