Разговор с корисником:Pera Konc

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
   Dobro došli Dobrodošlica
Pomoć Zdravo, dobro došli na Vikipediju na srpskom jeziku! Zahvaljujemo na učešću u projektu.

Vikipedija je enciklopedija na internetu koju svako može uređivati. Odvojite malo vremena da biste proučili osnovna načela i saznali šta Vikipedija nije.

Dugme za automatsko potpisivanje
Dugme za automatsko potpisivanje

Na stranicama za razgovor potpisujte se dodavanjem četiriju tildi (~~~~). To možete učiniti klikom na dugme koje se nalazi iznad okvira za uređivanje.

Preporučujemo da pročitate smernicu o pisanju srpskim jezikom na Vikipediji. Članci na Vikipediji na srpskom jeziku mogu se ravnopravno uređivati ćirilicom i latinicom, ekavicom i ijekavicom. Nije dopušteno mešanje pisama i izgovora u jednom članku. Tekstovi pisani bez dijakritičkih znakova biće uklonjeni bez odlaganja.

If you don't speak Serbian: This is a welcome message sent to new users of the Serbian Wikipedia. Talk to us via our Village Pump in English!

Uputstva
Pet stubova
Autorska prava
Rečnik

Nadamo se da ćete uživati doprinoseći Vikipediji i da ćete postati njen stalni korisnik. Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno se obratite meni ili drugim urednicima na nekoj podstranici Trga. Takođe, možete postaviti pitanje svom mentoru. Prijatan boravak! -- Dcirovic (разговор) 14:13 23. 07. 2020.

ОФК Стари Град[уреди извор]

Поздрав! Саветујем да погледате страницу за разговор овог чланка (Разговор:ОФК Стари Град). Чланак у оваквом стању не испуњава услове које би требало да задовољи енциклопедијски чланак. Ако је потребна нека помоћ око чланка, или имате било каквих питања, можете ми се обратити и на мојој страници за разговор. Референце треба наводити у облику <ref>{{cite web|url=|title=|website=|date=DD. MM. GGGG|accessdate=DD. MM. GGGG}}</ref> Сам шаблон налази се овде {{cite web}}, алтернативно {{cite news}}, а конкретан пример референце је:

<ref>{{cite web|url=https://www.srbijasport.net/team/6049|title=ОФК Стари град — сезона 2010/11.|website=srbijasport.net|accessdate=13. 8. 2020}}</ref>,

или

<ref>{{cite news|url=https://backapalankavesti.com/2020/07/17/ofk-stari-grad-se-izdigao-od-podrucne-lige-do-srpske-lige-vojovodina/|title=Za tri godine OFK Stari grad se izdigao od područne lige do srpske lige „Vojovodina“|publisher=backapalankavesti.com|date=17. 7. 2020|accessdate=13. 8. 2020}}</ref>

Видим да на овом домену изнад има доста вести и солидно је пропраћено, тако да може да се искористи као референца за понешто.

Ако ми пак одговорите овде, додајте испред {{одговор|Lotom}}, како бих видео исти. Поздрав још једном и све најбоље у даљем раду! — Lotom (разговор) 08:08, 13. август 2020. (CEST)[одговори]

@Lotom: Поштовани, потпуно сам нов у писању чланака на Википедији и волео бих да ме упутите које грешке правим и како да их исправим. Чланак о клубу ОФК Стари Град (који овај назив носи од оснивања 1986. године) сам направио у сарадњи са руководством клуба и сваку измену коју направим их обавестим а сваку новост добијем искључиво од њих. Жеља ми је да клуб представим у што реалнијем чланку не нагињући на навијачку страну већ се руководим искључиво чињеницама. Такође, уколико приметите било какво одступање од правила писања на Википедији (верујте потпуно несвесно јер сам потпуно нов у овоме) будите слободни и измените део чланка или тај део обришите. Нисам чак ни сигуран да ли Вам исправно одговарам тј да ли се одговара на овом месту на којем тренутно одговарам. Хвала на разумевању и стрпљењу за почетнички рад. Свако добро.

Морам још једном да нагласим да ово није никакво званично гласило (Видети Википедија:Шта Википедија није), већ интернет енциклопедија коју свако може да уређује. Управо из тог разлога се користе референце, ради проверљивости информација. (Википедија:Проверљивост) Није за очекивати да ће сваки читалац да контактира руководство клуба како би се уверио у тачност података. Ја могу да помогнем око уређивања чланка, али ми је циљ да нови корисници сами савладају технику, па да касније могу да је примене и на осталим чланцима које раде. Пошто се чланак још увек ради, преместићу га у именски простор нацрт, па ће када се испуне услови лако да се врати у главни именски простор. (Налазиће се овде Нацрт:ОФК Стари Град) У мом је списку надгледања, па ћу га вратити назад чим се среди. — Lotom (разговор) 12:23, 13. август 2020. (CEST)[одговори]
Чланак је сређен и враћен у главни именски простор. Поздрав! — Lotom (разговор) 15:58, 17. август 2020. (CEST)[одговори]