Корисник:Маршал Филип/Световни српски орден

С Википедије, слободне енциклопедије

О ордену[уреди | уреди извор]

Световни српски орден додељује се преко интернет мреже Википедија. Додељује је корисник Filip knez, без икакве везе са главним уредништвом Википедије. Званично проглашење се обавља на Тргу. Орден се додељује писцима чланака у којима се говори о Србији, чувању и поштовању њене традиције, њених грађана и личности, догађаја, историје, хероја, јунака, православне вере, или нечег другог што има позитиван утицај на Републику Србију.

Ко га може добити[уреди | уреди извор]

Свети српски орден може добити било ко, без обзира на веру, расу, нацију и пол. Њега додељује Filip knez ако процени да га је заслужио. На његовој страници за разговор, корисници који сматрају да су заслужили орден, могу му оставити поруку, и име чланка који су написали. Он ће то размотрити, и даће одговор. Може га добити било ко не само на просторима Републике Србије, већ и на просторима широм Балкана.


Ово је слика ордена првог реда
Ово је слика ордена другог реда

Референце Српски грб Српска православна црква Република Србија Република Српска Република Македонија Republika Hrvatska Република Српска Крајина Балканско полуострво