Разговор:Србија

Из Википедије, слободне енциклопедије

Broj stanovnika Pristine[уреди]

Podatak broja stanovnika Pristine je broj stanovnika podrucja grada (opstine), dok je za ostale gradove naveden broj stanovnika urbanog dela grada te samim tim i informacija nije tacna.

Površina Srbije[уреди]

Cifra za površinu Srbije nije tačna. Moja pretpostavka je da je došao to do te cifre negde, ne računajući našu zemlju (zbog spora sa Hrvatskom). Kako god, prava cifra je 88.499 kilometara kvadratnih. Tu cifru je napisala i Vlada Srbije kao zvaničnu. To se može naći na njihovom web-sajtu. http://www.srbija.gov.rs/pages/article.php?id=36. Ali e može i videti i ovde : http://www.srbija.gov.rs/pages/article.php?id=59

768[уреди]

Kakva bre 768. godina; sta je to pobogu?

Позивни број[уреди]

Да ли треба унети и +383 као други позивни број за Србију, пошто је према недавном споразуму Београда и Приштине о телекомуникацијама позивни број +383 који је додељен Косову и Метохији у власништву Србије и када се са Косова и Метохије буду звали градови у Централној Србији и Војводини, неће морати да се окреће +381 ? --Немања001 (разговор) 10:12, 20. новембар 2016. (CET)

Ажурирање БДП-а[уреди]

Мислим да треба да заминимо БДП јер је овај од 2010. а по ММФ-у каже да смо напредовали (лол), тако да што приказивати старо, ако већ имамо релевантан податак. --Mis507032 (разговор) 00:23, 6. фебруар 2017. (CET)