Разговор са корисником:Bojan Cvetanović

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу
Поздрав, Bojan Cvetanović. Добро дошли на Википедију на српском језику!
Здраво, Bojan Cvetanović. Хвала на учешћу у пројекту. Надамо се да ћете уживати у сарадњи и да ће вам боравак с нама бити пријатан.
Википедија на српском језику је слободна енциклопедија која је настала 2003. године. Од тада смо успоставили различита правила у нашој заједници. Молимо вас да одвојите мало времена и прочитате следеће теме, пре него што почнете да уређујете Википедију.
Crystal Clear app lassist.png Пет стубова Википедије
Шта је Википедија?
Crystal Clear action info.svg Помоћ
Општи приручник за уређивање Википедије
Crystal Clear app Startup Wizard.png Упутства
Брзо научите да правите измене, корак по корак
Crystal Clear app kedit.svg Песак
За увежбавање рада на Википедији
Crystal Project Tutorials.png Основни курс
Тражи персонализовану помоћ при првим покушајима
Crystal Clear action apply.png Научите како се уређује страница
Водич за уређивање страница
Nuvola apps important yellow.svg Ствари које не би требало да радите
Сажетак најучесталијих грешака које треба избегавати
Nuvola apps ksirc.png Најчешће постављана питања
Питања која многи постављају
Crystal Clear app file-manager.png Правила Википедије
Правила и смернице које је усвојила заједница
Nuvola apps kteatime.png Трг
Место где можете питати друге википедијанце
Дугме за аутоматски потпис

Молимо вас да се потписујете на страницама за разговор помоћу четири тилде (~~~~) или кликом на дугме које се налази изнад прозора за прављење измена — то даје ваше име, тренутно време и датум. Такође, молимо вас да се не потписујете у чланцима.

За слање слика на Википедију, молимо вас да прочитате:

Пре него што почнете с уређивањем чланака, молимо вас да прочитате важне напомене о писању српским језиком на Википедији.

Чланци на Википедији на српском језику могу се потпуно равноправно уређивати ћирилицом и латиницом, екавицом и ијекавицом, али није дозвољено мешање писама нити изговора у истом чланку. Измене латиницом у ћириличком тексту (и обрнуто) и измене „osisanom“ латиницом, односно ASCII-јем, биће уклоњене без одлагања.


Надамо се да ћете уживати са нама доприносећи Википедији и да ћете постати њен сталан сарадник. Уколико имате било каква питања, слободно се обратите мени или другим уредницима на некој од страница на Тргу. Још једном, добро дошли на Википедију, пројекат слободне енциклопедије. Срећан рад! --MilicevicBot (разговор) 17:58, 11. јул 2015. (CEST)

Маче за тебе![уреди]

Young cats.jpg
 :)

Ф± 19:36, 29. септембар 2017. (CEST)

Награда[уреди]

Здраво Бојане. Немам тренутно мегабајте за џимејл зато нисам одговарао. Да ли и даље важи друга солуција? Поздрав. Милан Животић 14:46, 13. децембар 2017. (CET)

@Милан Животић: Контактираћу те на број телефона који имам у архиви. --Bojan Cvetanović (разговор) 15:32, 13. децембар 2017. (CET)
@Bojan Cvetanović: Одговори ми овде ако ти није проблем. Поздрав. --Милан Животић (разговор) 16:39, 13. децембар 2017. (CET)
@Милан Животић: Друга опција и даље важи. Само пошаљи наслов. Поздрав --Bojan Cvetanović (разговор) 16:47, 13. децембар 2017. (CET)
@Bojan Cvetanović: Поздрав Бојане. Ово су наслови са сајта delfi.rs:
  • 1) Досије Сноуден,
  • 2) Научите језик којим цео свет говори,
  • 3) Фајронт у Сарајеву - потписан примерак и
  • 4) Атлас бизарне географије. --Милан Животић (разговор) 19:18, 13. децембар 2017. (CET)
@Bojan Cvetanović: Поздрав Бојане. Имам два питања. Да ли ће ми награда стићи на кућну адресу путем поште или курирске службе и да ли ја плаћам поштарину? --Милан Животић (разговор) 15:30, 14. децембар 2017. (CET)
@Милан Животић: Здраво Милане. Награда ће ти стићи на кућну адресу путем Пост Експрес курирске службе. Поштарину плаћа Викимедија Србије. Награда ће бити послата сутра тако да је можеш очекивати у суботу (или неки други дан који је предвиђен за доставу у твом месту). --Bojan Cvetanović (разговор) 15:38, 14. децембар 2017. (CET)
@Bojan Cvetanović: Хвала што си ме обавестио пошто нисам знао јер сам мислио да ће ми бити послата преко поште. Морам онда да ти напоменем да је адреса следећа: 12307 Буровац – село Табановац улица: Немањина бр. 1. Овако треба да буде назначено због тога што моје село у коме живим, Табановац нема пошту али има у оближњем селу Буровцу па поштар иначе зна кад се напише моје име, презиме и улица да ми достави на моју адресу (у селу Табановац) док курир вероватно незна зато треба да буде назначено поред адресе 12307 Буровац – село Табановац, да не би дошло до забуне да ме тражи у суседном Буровцу у коме не живим. Како неби дошло до забуне може и да се напише 12307 Табановац али боље је прво поменуто. Надам се да сам успео да појасним. Поздрав. --Милан Животић (разговор) 16:15, 14. децембар 2017. (CET)
@Милан Животић: Драги Милане, ситуација је следећа. Пошто си добио ваучер на износ од 1.000,00 динара имао сам довољно средстава да ти узмем следеће наслове: Научите језик којим цео свет говори, Фајронт у Сарајеву - потписан примерак и Атлас бизарне географије. Међутим, пошто се ближи Нова година, а и ових дана сам доброг расположења, од мене на поклон добијаш и Досије Сноуден. :)
Испоруку можеш очекивати у уторак. Поздрав, --Bojan Cvetanović (разговор) 10:51, 15. децембар 2017. (CET)
@Bojan Cvetanović: Хвала Бојане на пожртвовању и твојој љубазности. Све најбоље ти желим. Надам се да се чујемо кад буде крај првог наредног такмичења. Поздрав. --Милан Животић (разговор) 16:09, 15. децембар 2017. (CET)

Поздрав Бојане. Да ти јавим да ми је данас стигла награда. Хвала. Милан Животић 15:52, 18. децембар 2017. (CET)

Nuvola filesystems services-gray.svg На страни Википедија:Гласање/Википедијанац 2017. године је покренуто гласање за Википедијанца 2017. године.

--Pinki (разговор) 23:39, 24. децембар 2017. (CET)

Позивница за придруживање дискорд серверу[уреди]

Discord Color Text Logo.svg Здраво, Bojan Cvetanović.
Позивамо вас да се придружите дискорд серверу. Он служи да омогући лакшу комуникацију и сарадњу међу википедијанцима.
Да бисте се придружили, кликните овде. За више информација, погледајте Википедија:Дискорд.
Хвала!

Жиле () 22:12, 1. мај 2019. (CEST)