Разговор са корисником:Serbian Nickmen

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу
New-Bouncywikilogo.gif
Bouncywikilogo.gif
E L O C K I D
Fairytale folder home.png
               
Nuvola apps chat.png
               
Nuvola apps kate.png
               
Preferences-desktop-wallpaper.svg
               
Nuvola apps package development.png
               
Gnome-globe.svg
               
Nuvola apps kpdf.png
               
Barnstar brown.svg
ГЛАВНА                 РАЗГОВОР                 ДОПРИНОСИ                 КОРИСНО                 ПЕСАК                 ПЛАНОВИ                 ЧЛАНЦИ                 СПОМЕНИЦЕ

Патролер споменица[уреди]

Хвала на споменици. Патролирање је већ одавно неизоставни дио мојих доприноса на овом пројекту. --Жељко Тодоровић (разговор) 15:16, 22. октобар 2018. (CEST) с. р.

Мерне јединице[уреди]

Ево добио сам одговор, изгледа да смо обојица били у праву. :) SimplyFreddie (разговор) 14:39, 27. октобар 2018. (CEST)

Какав вандализам?[уреди]

Ја сам образложио разлог за уклањање ничим подупртог текста. Опомена коју си осатвио на мојој страници је увреда и напад. Ако имаш шта да кажеш у прилог враћања уклоњенног текста учествуј у дискусији и покажи релевантно знаље ове теме.--BBabaru (разговор) 14:55, 28. октобар 2018. (CET)

Кларион и Суперсоник[уреди]

Поздрав! Пишем ти у вези ове и ове измене. Мислим да би било добро да се врати како је било раније. За синхронизације тих студија се не знају године свих синхронизација, Кларион колико ја знам није урадио све то 2008, исто тако и Суперсоник, пише да је највише радио 2008, не да је све радио те године. Још један разлог зашто је табела непотребна јесте посебан део за емитовање. Све (српске) синхронизације оба студија су рађене за Минимакс, немају ДВД издања и нису емитоване на другим каналима, дакле непотребно је, за године сам већ рекао, тако да мислим да је сасвим у реду да се врати како је било па да се поред назива цртаћа у загради напише година синхронизације, ако се зна. Размисли о томе, па ми јави шта мислиш Face-smile.svg Поздрав! :) --Serbian Telenovelas (разговор) 20:15, 30. октобар 2018. (CET)

Драго ми је да ти се идеја допада :) Само да појасним измену коју сам направио, избрисао сам 2015. за Марипосу и Кристалне вилењаке јер мислим да су синхронизовали то раније, тј. 2013/2014, али нисам сигуран кад тачно па сам оставио празно, а девета сезона Мађарских народних прича је највероватније из 2011, немогуће је да је 2008. јер је девета сезона и направљена 2011. Поздрав Face-smile.svg --Serbian Telenovelas (разговор) 20:18, 31. октобар 2018. (CET)
Да, вероватно ће он знати, кад будеш питао за Кларион, предлажем да питаш и за Суперсоник, ако у међувремену неко не одради године, ја за сада за то немам времена. Поздравче! Face-smile.svg --Serbian Telenovelas (разговор) 18:39, 2. новембар 2018. (CET)

Foto Adašević[уреди]

Molim Vas, želim da objavim drugu fotografiju Borivoja Adaševića. Ova je stara i nerprezentativna. Kako mogu da okačim drugu? Pozdrav! Sumatra31 (разговор) 19:30, 12. новембар 2018. (CET)

Филип Филиповић[уреди]

Cscr-candidate.svg На страници Википедија:Сјајни чланци/Гласање покренуто је гласање за чланак Филип Филиповић да исти постане један од сјајних чланака.
Гласање траје у периоду 17.11.2018. — 24.11.2018. ----Pinki (разговор) 21:37, 17. новембар 2018. (CET)