Forum Media Group

С Википедије, слободне енциклопедије
(преусмерено са Forum medija grup)
Forum Media doo
d.o.o.
DelatnostIzdavaštvo
Osnovano01. 06. 2008. godine
SedišteBeograd, Srbija
ProizvodiPriručnici, knjige, e-seminari
SloganNaše znanje za vaš uspeh
Veb-sajtwww.forum-media.com

Forum Media Group GmbH je međunarodna izdavačka kuća osnovana 1988. sa sedištem u Merhingu kod Augsburga, čiji je osnivač i rukovodilac Roland Herkert.

Pod okriljem matične firme nalaze se samostalna privredna društva u sledećim zemljama: Nemačkoj, Austriji, Italiji, Velikoj Britaniji, Sloveniji, Mađarskoj, Češkoj, Poljskoj, Rusiji, Turskoj, Ukrajini, Kini, Francuskoj, Kazakstanu i Srbiji.

Po zvaničnim podacima Forum Media Group spada među 500 kompanija sa najbržim rastom u EU.

Privredno društvo Forum Media d.o.o. sa sedištem u Beogradu, osnovano je u junu 2008. godine kao ćerka firma nemačkog izdavača Forum Media Group GmbH.

Rad i proizvodi kompanije Forum Media d.o.o. posvećeni su polju informacija i podučavanja, gde kompanija i vidi svoju snagu i budućnost. Osnovni proizvodi u izdavačkoj kući u Srbiji su specijalizovani priručnici, seminari i online seminari.

Publikacije i proizvodi u okviru kompanije Forum Media d.o.o. u potpunosti su usklađeni sa zakonodavnim sistemom države i prilagođeni su potrebama lokalnih preduzeća. Forum Media d.o.o. svojim korisnicima obezbeđuje najnovija stručna i praktična znanja, kao i veliku pomoć i podršku u postizanju poslovnih ciljeva.

Spoljašnje veze[уреди | уреди извор]