Разговор са корисником:Zoranzoki21

Из Википедије, слободне енциклопедије
Jump to navigation Jump to search

Ако не добијете одговор у разумном року, то је због здравствених проблема и обавеза. Нисам напустио пројекат. Zoranzoki21 (разговор)


Поздрав, Zoranzoki21. Добро дошли на Википедију на српском језику!
Здраво, Zoranzoki21. Хвала на учешћу у пројекту. Надамо се да ћете уживати у сарадњи и да ће вам боравак с нама бити пријатан.
Википедија на српском језику је слободна енциклопедија која је настала 2003. године. Од тада смо успоставили различита правила у нашој заједници. Одвојите мало времена и прочитате следеће теме, пре него што почнете да уређујете Википедију.
Crystal Clear app lassist.png Пет стубова Википедије
Шта је Википедија?
Crystal Clear action info.svg Помоћ
Општи приручник за уређивање Википедије
Crystal Clear app Startup Wizard.png Упутства
Брзо научите да правите измене, корак по корак
Crystal Clear app kedit.svg Песак
За увежбавање рада на Википедији
Crystal Project Tutorials.png Основни курс
Тражи персонализовану помоћ при првим покушајима
Crystal Clear action apply.png Научите како се уређује страница
Водич за уређивање страница
Nuvola apps important yellow.svg Ствари које не би требало да радите
Сажетак најучесталијих грешака које треба избегавати
Nuvola apps ksirc.png Најчешће постављана питања
Питања која многи постављају
Crystal Clear app file-manager.png Правила Википедије
Правила и смернице које је усвојила заједница
Nuvola apps kteatime.png Трг
Место где можете питати друге википедијанце
Дугме за аутоматски потпис

Потписујте се на страницама за разговор помоћу четири тилде (~~~~) или кликом на дугме које се налази изнад уређивачког прозора — тиме додајете ваше корисничко име, тренутно време и датум. Такође, немојте се потписивати у чланцима.

Пре него што почнете с уређивањем чланака, прочитате важне напомене о писању српским језиком на Википедији.

Чланци на Википедији на српском језику могу се потпуно равноправно уређивати ћирилицом и латиницом, екавицом и ијекавицом, али није дозвољено мешање писама нити изговора у истом чланку. Измене латиницом у ћириличком тексту (и обрнуто) и измене „osisanom” латиницом, односно ASCII-јем, биће уклоњене без одлагања.

Надамо се да ћете уживати са нама доприносећи Википедији и да ћете постати њен стални корисник. Уколико имате било каква питања, слободно се обратите мени или другим уредницима на некој од страница на Тргу. Још једном, добро дошли на Википедију, пројекат слободне енциклопедије. Срећан рад! --MilicevicBot (разговор) 22:01, 28. фебруар 2016. (CET)

Захваљујем се[уреди]

на позиву за Еду Вики камп и овој дугачкој блокади. Извињавам се Викимедији Србије што сам такав па увек кажем своје мишљење. Извињавам се админима што им се не улизујем. Пинкију и осталима се извињавам што сам ово морао написати! • Zoranzoki21 (разговор) • Не постоје Ви, на Википедији сви делују индивидуално, а многи под властитим именом и презименом. • 19:27, 31. мај 2018. (CEST)

Елем, за недељу дана ми истиче блокада. Није ме нешто нарочито променила. Став који сам имао тада имам и сада. Тако да знате.. На колико год ви мене блокирали, моје понашање се неће променити! Једино да се учланим у Викимедију Србије па да као поједини овде имам имунитет Face-grin.svgFace-grin.svg Рецимо, да постанем админ. Или да сваког (цензурисано) у мозак а да не сносим последице.. Zoranzoki21 (разговор) 16:21, 4. јун 2018. (CEST)

Можда би требало да те промене, не блокада, већ време, искуство, знање, интересовања, а у вези с тим и начин разумевања других и избор начина за постизање онога што замислиш. Кад би све остало баш сасвим исто, онда би то значило да стагнираш, или чак назадујеш, постао би лака мета за манипулацију и/или брзу дискирминацију. Моје мишљење је да увек постоји неки лимит. Сви би требало да имају право да искажу своје мишљење (што овде баш и није случај, јер се у старту дешава маркирање, које спроводе најпре велики, али најчешће најнижи пешаци), колико год то некога нервирало. Након исказаног мишљења и чврстине у ставу, без ниског падања, нека буде онај други тај који губи самоконтролу, у смислу исказивања тешких речи. Увек се сети шта ти је циљ. То ипак није да твоја буде задња, већ нешто сасвим друго.--Тајга (разговор) 23:15, 9. јун 2018. (CEST)

Dobrodošao nazad! Malo sam ti arhivirao stranicu, da se ti ne mučiš Face-grin.svg. Pamet u glavu i uživaj. Pozrdav Zoki.--Soundwaweserb (разговор) 20:37, 11. јун 2018. (CEST)

Посебно:Diff/20582681[уреди]

Јесам! Вратио сам се свеже обријан! Иако FriedrickMILBarbarossa нема право гласа због неактивности, Novak Watchmen га замењује на/у гласањима! --نوفاك اتشمان‎ 20:53, 19. јун 2018. (CEST)