Разговор са корисником:Bojana Wiki PG

  С Википедије, слободне енциклопедије
  Поздрав, Bojana Wiki PG. Добро дошли на Википедију на српском језику!
  Здраво, Bojana Wiki PG. Хвала на учешћу у пројекту. Надамо се да ћете уживати у сарадњи и да ће вам боравак с нама бити пријатан.
  Википедија на српском језику је слободна енциклопедија која је настала 2003. године. Од тада смо успоставили различита правила у нашој заједници. Молимо вас да oдвојите мало времена и прочитате следеће теме, пре него што почнете да уређујете Википедију.
  Crystal Clear app lassist.png Пет стубова Википедије
  Шта је Википедија?
  Crystal Clear action info.svg Помоћ
  Општи приручник за уређивање Википедије
  Crystal Clear app Startup Wizard.png Упутства
  Брзо научите да правите измене, корак по корак
  Crystal Clear app kedit.svg Песак
  За увежбавање рада на Википедији
  Crystal Clear app tutorials.png Основни курс
  Тражи персонализовану помоћ при првим покушајима
  Crystal Clear action apply.png Научите како се уређује страница
  Водич за уређивање страница
  Nuvola apps important yellow.svg Ствари које не би требало да радите
  Сажетак најучесталијих грешака које треба избегавати
  Nuvola apps ksirc.png Најчешће постављана питања
  Питања која многи постављају
  Crystal Clear app file-manager.png Правила Википедије
  Правила и смернице које је усвојила заједница
  Nuvola apps kteatime.png Трг
  Место где можете питати друге википедијанце
  Дугме за аутоматски потпис

  Молимо вас да се потписујете на страницама за разговор помоћу четири тилде (~~~~) или кликом на дугме које се налази изнад прозора за прављење измена — то даје ваше име, тренутно време и датум. Такође, молимо вас да се не потписујете у чланцима.

  За слање слика на Википедију, молимо вас да прочитате:

  Пре него што почнете с уређивањем чланака, молимо вас да прочитате важне напомене о писању српским језиком на Википедији.

  Чланци на Википедији на српском језику могу се потпуно равноправно уређивати ћирилицом и латиницом, екавицом и ијекавицом, али није дозвољено мешање писама нити наречја у истом чланку. Измене латиницом у ћириличком тексту (и обрнуто) и измене „osisanom“ латиницом, односно ASCII-јем, биће уклоњене без одлагања.


  Надамо се да ћете уживати са нама доприносећи Википедији и да ћете постати њен сталан сарадник. Уколико имате било каква питања, слободно се обратите мени или другим уредницима на некој од страница на Тргу или нам пошаљите поруку на IRC каналу. Још једном, добро дошли на Википедију, пројекат слободне енциклопедије. Срећан рад! --MilicevicBot (разговор) 21:39, 30. август 2014. (CEST)Одговори[одговори]

  Википедија:Вики школарац у Републици Српској/Вишеград, прољеће 2015.[уреди извор]

  Све честитке и пуна подршка пројекту. Ако је потребна помоћ, ту сам. Имејл: darkocgajic@gmail.com --Дарко Чуча Гајић (разговор) 08:38, 26. мај 2015. (CEST)Одговори[одговори]

  Foto-konkurs u Republici Srpskoj[уреди извор]

  Hvala na pozivu! Rado ćemo surađivati! Obratite mi se na mojoj korisničkoj stranici!--АнТони(разговор) 23:29, 29. мај 2015. (CEST)Одговори[одговори]

  Шаблон-потпис[уреди извор]

  Надам се да је сад потпис уреду. Ако будеш хтјела нешто мијењати, ево ти шаблон доље:

  Хвала! :) --Бојанареци 19:20, 29. октобар 2015. (CET)Одговори[одговори]


  Проблем са лиценцом за датотеку ВШРС.png[уреди извор]

  Проблем са лиценцом

  Здраво, Bojana Wiki PG. Хвала ти што си послала датотеку ВШРС.png. Међутим, она би могла да буде обрисана уколико се не утврде носилац и статус ауторског права. Задужбина Викимедија је веома пажљива када су у питању датотеке које се укључују у Википедију због закона о ауторском праву (за више информација погледај Википедијину политику ауторског права).

  Верује се да датотека коју си послала нема одговарајућу лиценцу, односно да постојећа ознака није добра. Молим те да прочиташ текст саме лиценце и да провериш да ли је њен садржај адекватан, имајући у виду порекло датотеке и њену употребу на Википедији. На овој страни пронађи одговарајући шаблон и стави га на страницу са описом датотеке, овако: {{Име шаблона}}, уместо постојећег шаблона.

  Уколико си послала и друге датотеке, размисли о томе да провериш да ли си и код њих навела извор и одговарајућу лиценцу. Списак датотека које си послала можеш да погледаш овде. Питања можеш да поставиш на страници која је за то намењена.

  Напомена: Ово обавештење је информативне природе и можеш да га обришеш са своје странице за разговор, након што га прочиташ и разјасниш статус ауторских права датотеке. Датотеке без извора и одговарајуће лиценце могу бити обрисане седам дана након што су послате, као што је наведено у правилима о коришћењу датотека. Хвала. Милићевић (разговор) 11:53, 6. март 2016. (CET)Одговори[одговори]

  Шаблон за радове ученика[уреди извор]

  Бојана, видим да вредно радите на образовном програму. Баш ми је драго да сте наставили са активностима. Било би добро да имате свој шаблон за уносе, као и друге установе. Да буде лепо видљиво да ваша заједница (ОШ) ради и у ком периоду трају уноси. Видим да је Жељко Тодоровић поставио уобичајене кутијице за семинарске радове, али њих користимо само када не знамо одакле је унос. Стандардни шаблон изгледа овако. Можеш само написати какав текст желиш да стоји и која слика, па да прилагодимо. Поздрав, --Милица (разговор) 14:41, 17. март 2016. (CET)Одговори[одговори]

  Позивница за Википројекат Жена[уреди извор]

  Dama z piłką e.png Здраво!
  Жељели смо да Вам скренемо пажњу да је основан Википројекат Жена који има за циљ побољшање чланака о женама на Википедији.

  Помислили смо да ћете бити заинтересовани за ову тему, па Вас овом приликом позивамо да нам се придружите. Направите неки нови чланак или побољшајте већ постојећи. У случају да желите да нам се придржите, само кликните овдје!
  Хвала! — Ранко   Нико лић   20:52, 24. јун 2016. (CEST)Одговори[одговори]


  Није наведен извор за датотеку Srpska kolaz.png[уреди извор]

  Недостаје извор

  Здраво, Bojana Wiki PG. Хвала ти што си послала датотеку Srpska kolaz.png. Међутим, на страници са њеним описом тренутно није наведено ко је аутор, па је статус ауторских права нејасан. Ако ти ниси аутор датотеке, треба да образложиш зашто имамо право да је користимо на Википедији. Такође је потребно да наведеш одакле си је добавила, тј. у већини случајева везу ка сајту са којег је преузета, као и услове коришћења садржаја са те странице.

  Ако датотека такође нема ни ознаку за ауторско право, и то треба додати. Подаци о ауторском праву над датотекама се означавају коришћењем одговарајућих шаблона, односно лиценци. Три основна типа лиценци на Википедији су отворени садржај, јавно власништво и поштена употреба. На овој страни пронађи одговарајући шаблон и стави га на страницу са описом датотеке, овако: {{Име шаблона}}.

  Уколико си послала и друге датотеке, размисли о томе да провериш да ли си и код њих навела извор и одговарајућу лиценцу. Списак датотека које си послала можеш да погледаш овде. Питања можеш да поставиш на страници која је за то намењена.

  Напомена: Ово обавештење је информативне природе и можеш да га обришеш са своје странице за разговор, након што га прочиташ и разјасниш статус ауторских права датотеке. Датотеке без извора и одговарајуће лиценце могу бити обрисане седам дана након што су послате, као што је наведено у правилима о коришћењу датотека. Хвала. Милићевић (разговор) 15:36, 18. јул 2016. (CEST)Одговори[одговори]

  Јелена Ћетковић[уреди извор]

  Поштовани, у оквиру Википројекта жене, сам допунио и средио чланак о Јелени Ћетковић. Он је тренутно кандидат за сјајни чланак и налази се на расправи, па Вас молим да искоментаришете номинацију. Унапред хвала --Pinki (разговор) 21:12, 25. јул 2016. (CEST)Одговори[одговори]

  Nuvola filesystems services-gray.svg На страни Википедија:Гласање/Википедијанац 2017. године је покренуто гласање за Википедијанца 2017. године.

  Vlada talk 21:00, 26. децембар 2016. (CET)Одговори[одговори]

  Brisanje[уреди извор]

  Ukoliko smatrate da članak treba da bude obrisan, nominujte ga za brisanje unosom šablona {{bb}}. Uklanjem celokupnog sadržaja članka ostavljate za sobom prazne članke, što je nepoželjno (i.e. jedan od vidova vandalizma). --Dcirovic (разговор) 15:16, 6. март 2017. (CET)Одговори[одговори]

  Message to the CEE Spring 2018 local organizers[уреди извор]

  Hello, Bojana Wiki PG! You are receiving this message as a Wikimedia CEE Spring 2018 coordinator for your community.

  This is a friendly reminder that CEE Spring starts on March 21, the first day of spring. To make a smooth start, please ensure that you have taken care of thе following:

  1. Created information page of the contest in your Wikipedia.
  2. Created a list of topics about your community on Meta-wiki.
  3. Created CEE Spring 2018 talk page template and connected to d:Q48126269.
  4. Published summary (in English) of contest rules on Meta-wiki page.
  5. Promoted information about the contest (site notice, social media, personal messages).

  Creating a talk page template is strongly encouraged as it would allow international organizers to track of contest progress of various topics. We will also try to provide automatically updated statistics from the very beginning based on this template.

  CEE you at the start of contest!


  Delivered by: MediaWiki message delivery (разговор) 10:53, 19. март 2018. (CET) Одговори[одговори]

  Трејс оф Соул за 2018[уреди извор]

  Дали је планирано ? --Mile (разговор) 11:00, 24. март 2018. (CET)Одговори[одговори]

  Маче за тебе![уреди извор]

  Red Kitten 01.jpg


  Jeeleeenaaa (разговор) 12:32, 24. март 2018. (CET)
  Одговори[одговори]

  Помоћ[уреди извор]

  Поздрав Бојана,

  обраћам ти се као оснивачу Викимедијине Заједнице Републике Српске, са молбом да ми помогнеш око споменика НОБ у Бањалуци. Наиме на Остави су раније биле фотографије спомен-бисти народних хероја, које се налазе око споменика Палим борцима Бањалуке, мислим да има око 20-ак бисти тамо. Ове фотографије је поставио Корисник:Tonka, али су касније обрисане. Пошто имамо чланке о свим народним херојима чије се бисте тамо налазе, било би добро уколико би неко поново усликао бисте и поставио фотографије. Ти сигурно знаш ко је од чланова ове Заједнице из Бањалуке и ко би био вољан да ово уради. Унапред хвала --Pinki (разговор) 00:33, 6. август 2018. (CEST)Одговори[одговори]

  Хвала на брзом јављању и објашњењу. Овде се могу видети те његове фотографије [1] --Pinki (разговор) 20:32, 6. август 2018. (CEST)Одговори[одговори]

  Hvala puno --Pinki (разговор) 18:43, 12. август 2018. (CEST)Одговори[одговори]
  Написах сад чланак Споменик палим борцима у Бањалуци на основу података које сам пронашао на интернету. Погледај па уколико имаш неки податак убаци. Одлично је што си између осталих послала фотографију споменика Вахиде Маглајлић, пошто сам набавио податке о њој па ћу средити и тај чланак да буде изабрани, али морам да завршим већ започете. Такође имам податке и за раду Врањешевић, па ако стигнеш услија и њен споменик. Још једном хвала и поздрав. --Pinki (разговор) 20:55, 12. август 2018. (CEST)Одговори[одговори]
  И ја сам члан Википројекта:Жене, када средим те чланке ставићу их на листу пројекта. Али то неће бити ускоро, јер морам да довршим чланке о Бошку Бухи и Марији Бурсаћ до септембра тј до 75-е годишњице њихове погибије. Па ћу након тога да се посветим Вахиди и Ради. Поздрав и још једном хвала. --Pinki (разговор) 22:45, 13. август 2018. (CEST)Одговори[одговори]

  Фото-тура Требиње[уреди извор]

  Поздрав опет ја :) Уколико неко од учесника Фото-туре буде у прилици могао би да услика бисте народних хероја и споменик НОБ у центру Требиња. Помогло у чланцима о народним херојима. --Pinki (разговор) 20:51, 25. август 2018. (CEST)Одговори[одговори]

  Хвала пуно. Знатно ће допринети чланцима о НОБ и о народним херојима из Требиња и Херцеговине. --Pinki (разговор) 21:47, 6. септембар 2018. (CEST)Одговори[одговори]

  Wikimedia CEE Meeting 2018[уреди извор]

  Pozdrav! Ako na putu za Lwiw letite preko Beča, možete mi se javiti na moju stranicu ili preko maila. Možete prenijeti poruku i drugima iz zajednice, pa da se nađemo na aerodromu. Kao "domaćin" vas pozivam na kafu! --АнТони(разговор) 14:26, 12. септембар 2018. (CEST)Одговори[одговори]

  Братунац[уреди извор]

  Да ли има нека слика Братунца? Да ли сте обилазили тај крај у оквиру фото тура?--Soundwaweserb (разговор) 22:20, 18. октобар 2018. (CEST)Одговори[одговори]

  Упознај Српску[уреди извор]

  Са великом чашћу прихватам да будем члан жирија. --Pinki (разговор) 21:22, 7. новембар 2018. (CET)Одговори[одговори]

  Трагом душе 2019[уреди извор]

  Ако натјецање буде, предлажем да ставиш категорију "храна" и да се касније унесе у српско-босанску кухињу. Тај део би могао бити у склопу културног добра. Такође нам фали уметност; слике, цртежи. --Mile (разговор) 12:47, 19. фебруар 2019. (CET)Одговори[одговори]

  Храм Преображења Господњег у Јабуци[уреди извор]

  Здраво Бојана, колико сам успео да нађем ово насеље Јабука припада општини Фоча-Устиколина, а не Фоча. Замолио бих те да провериш. --Ђорђе Стакић (р) 18:14, 14. март 2019. (CET)Одговори[одговори]

  Позивница за придруживање дискорд серверу[уреди извор]

  Discord Color Text Logo.svg Здраво, Bojana Wiki PG.
  Позивамо вас да се придружите дискорд серверу. Он служи да омогући лакшу комуникацију и сарадњу међу википедијанцима.
  Да бисте се придружили, кликните овде. За више информација, погледајте Википедија:Дискорд.
  Хвала!

  Жиле () 21:49, 27. јун 2019. (CEST)Одговори[одговори]

  Милан Тепић[уреди извор]

  Поздрав Бојана,

  средио сам чланак о последњем народном хероју мајору Милану Тепићу, родом из Козарске Дубице и тај чланак је изабран за добар. Проблем овог чланка је то што немамо слободних слика о Милану Тепићу. Не знам да ли има неки Википедијанац из Козарске Дубице, који би био заинтересован да услика овај графит како би га могли користити у шаблону за изабрани чланак. Ова слика се налази у чланку, али није слободна да се користи у шаблону (ја сам је тренутно убацио да не би било без слике). А заиста би било ружно да се чланак о Милану Тепићу нађе на главној старници без слике. Уколико знаш неког да је одтале и да хоће да услика графит како би га користили за шаблон, био бих ти веома захвалан. Поздрав. --Pinki (разговор) 11:55, 15. август 2019. (CEST)Одговори[одговори]

  Црква Светог Николе у Мркоњићу[уреди извор]

  Здраво Бојана. Верујем да је правилније именовати овај чланак Црква Светог Николе у Мркоњићима, с обзиром да се насељено место зове Мркоњићи. Пребацио сам чланак, ако мислиш да није ок, врати. Свака част на колико видим некој врсти акције писања о црквама. --MareBG (разговор) 16:10, 10. октобар 2019. (CEST)Одговори[одговори]

  Упознај Српску 2019[уреди извор]

  Поштовани,

  са радошћу прихватам Ваш позив за жирирање на такмичењу Упознај Српску. --Pinki (разговор) 20:56, 11. новембар 2019. (CET)Одговори[одговори]

  Slike/molba[уреди извор]

  Pozz Bojana :) Cimam te za jednu molbu ako možeš da mi učiniš, a verujem i svima koji pišu članke vezane za Republiku Srpsku, a evo došlo nam je i takmičenje.

  Naime, ne bi bilo loše da imamo slike Komisije za nacionalne spomenike BiH, koji oni imaju u svom fundusu (vidiš ovde desno sa strane, pored odluka o svakom spomeniku). Imaju slike svih nacionalnih spomenika BiH u RS-u (i u FBiH). Bilo bi odlično kad bi, pisajući ove članke, imali i te slike, posebno jer nam toliko toga fali, baš mnogo slika. A oni su i javna institucija. Ja sam već dva puta pokušavao da dobijem dozvolu za te slike, prvi put još u toku prošlog takmičenja Upoznaj Srpsku kad sam pisao članak za Spomenik na Šehitlucima (vidi raspravu dole na szr), ali tad su pogrešno poslali na moj privatni mejl (tako da dozvola nije bila važeća). Onda sam pokušao ponovo, al nikakav odgovor. Još jedan korisnik ovde i ja smo ponovo pokušali sa njegove adrese pre 6 meseci i ponovo nam ništa nisu odgovorili.

  Pošto si ti glavna u VZRS, pretpostavljam da bi tebi bilo mnogo uspešnije da dođeš do njih i dobiješ tu dozvolu. Jer možeš zvanično da se predstaviš (možda i da ih zoveš). Bilo bi lepo kad bi imali te slike pred ovo takmičenje, a i uopšte, jer je ipak reč o pozamašnom fondu. Takođe, možda ima slika i kod Zavoda za zaštitu Republike Srpske i tu ne bi bilo loše pitati (ovo ne znam, jer ih nemaju na sajtu). Jer nisu isti nacionalni spomenici BiH u RS-u i kulturna dobra RS-a prema Zavodu. Presecaju se ponegde (kao recimo kod spomenika na Šehitlucima), al su liste ipak bitno različite.

  Eto :) Sori na podugačkom pisaniju. Inače, kontakt Komisiji za nac. spom. BiH imaš na njihovoj veb stranici. Pozz :) --ANTI_PRO (разговор) 17:02, 19. новембар 2019. (CET)Одговори[одговори]

  Pozz Bojana, imam neki problem sa mejlom (ne može da otvori), pa ću ti odgovoriti ovde. Ovako je izgledao moj mejl njima na koji su pozitivno odgovorili, ali nisu poslali isti mejl na otrs adresu i zato je odgovor bio nevažeći: https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80_%D1%81%D0%B0_%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BC:Dungodung#OTRS

  Dakle recite im da nam te fotke trebaju da bi ilustrirali članke na vikipediji. Da, slično Komisiji, imamo isti interes da informišemo i zainteresujemo javnost za ove spomenike. Da će time i njihov sadržaj biti vidljiviji jer smo prvi na pretraživačima i veoma posećena stranica. To bi negde bilo to. Ako se setiš još nečega što bi mogli da ubacimo u taj mejl slobodno dodaj. I važno je možda i telefonski da ih kontaktiraš jer ova njihova služba i nije baš najefikasnija. Prvi mejl koji sam im slao sam dobio odgovor za jedan dan, ali posle nisu odgovorili ni na jedan. Verujem ako se zvanično predstaviš da će ti to puno bolje ići nego meni.

  Inače, nije tu samo reč o fotkama spomenika, nego tu ima nekih retkih i starih fotki takođe. Oni su te fotke pravili prilikom donošenja odluke za proglašenje nečega spomenikom, tako da su i one prilično detaljne. Kad dobijemo tu dozvolu biće laganezi, već znam par korisnika koji bi pomogli da se to prenese na ostavu. Elem, ja sam glede sadržaja, sad prilično duboko i detaljno zagazio o pisanju članka o Ferhadiji tako da ću biti na tome još duže vremena, tako da mi sad crkve nisu u to-do listi (iako će svakako biti, posebno manastiri). --ANTI_PRO (разговор) 22:13, 23. новембар 2019. (CET)Одговори[одговори]

  Вахида Маглајлић[уреди извор]

  Поздрав Бојана,

  не знам да ли се сећаш, али прошле године сам те молио за слике спомен-бисти народних хероја из Бањалуке и обећао ти да ћу средити чланак о народном хероју Вахиди Маглајлић. Сада сам то завршио и предложио га за добар. Ако стигнеш и ако желиш погледај тај чланак и евентуално остави свој коментар. Поздрав --Pinki (разговор) 12:35, 25. новембар 2019. (CET)Одговори[одговори]

  Pozz Bojana. Javljaju li šta ovi iz Komisije vezano za slike? --ANTI_PRO (разговор) 07:40, 6. децембар 2019. (CET)Одговори[одговори]

  Pozz Bojana, sori što smaram. Ima li šta novog u vezi ovih slika? Pretpostavljam da ne :/ --ANTI_PRO (разговор) 01:57, 23. децембар 2019. (CET)Одговори[одговори]

  Javljaju li ovi iz Komisije šta? Pozz --ANTI_PRO (разговор) 01:47, 14. јануар 2020. (CET)Одговори[одговори]

  Оцењивање написаних чланака за Такмичење у писању чланака/Упознај Српску 2019/[уреди извор]

  Поздрав Бојана.

  Имам само једно ктатко питање. Жашто једино моји написани чланци, мада их има само два, на Такмичење у писању чланака/Упознај Српску 2019/ нису оцењени до краја? Дали је то случајно или ....?

  Поздрав,

  VasoniVasoni 17:21, 24. децембар 2019. (CET)

  Исправно евидентирање креираних чланака[уреди извор]

  Поштована Бојана.

  Ја сам исправно евидентирао креиране чланке на станици за евидентирање али из неког мени непознатог разлoга моја табела се није приказивала у прегледу осталих учесника утакмичењу. Можда је требао раније да поставим питање о том проблему али нисам.

  Поздрав.

  VasoniVasoni 18:00, 24. децембар 2019. (CET)

  Такмичење[уреди извор]

  Поздрав, Бојана!

  Послао сам поруку синоћ, надам се да је џимејл у функцији. 😃 --Lotom (разговор) 14:28, 25. децембар 2019. (CET)Одговори[одговори]

  Дозвола[уреди извор]

  Супер!!! Екстра. Не знам који ти је мејл, тј. не знам како да погледам који је. Мој је ivanjelic@rocketmail.com. Можеш ми, или послати овде путем поруке твој мејл, па ти шаљем свој број телефона или ми пошаљи поруку на мој мејл па ти узвраћам са бројем. Баш супер вести, пуно ти хвала!! --ANTI_PRO (разговор) 01:37, 18. фебруар 2020. (CET)Одговори[одговори]

  Википројекат Биографија[уреди извор]

  P vip.svg Здраво!
  Желели смо да Вам скренемо пажњу да је основан Википројекат Биографија који има за циљ побољшање чланака о биографијама на Википедији.

  Помислили смо да ћете бити заинтересовани за ову тему, па Вас овом приликом позивамо да нам се придружите. Направите неки нови чланак или побољшајте већ постојећи. У случају да желите да нам се придржите, упишите се овде.


  --Николина Ш. 22:44, 8. април 2020. (CEST)Одговори[одговори]

  Шаблон[уреди извор]

  Здраво, Бојана! Конструкција „од стране” није природна у српском језику, а може бити и конфузна с обзиром на то да се два пута понавља у верзији коју заступаш. Својеврсна је за пасив енглеског језика и за машински преведене чланке. С друге стране, ја не видим никакву грешку у мојој верзији, која је поред тога и јаснија и концизнија. Ако ти се не допада ово корисник, не заборави да се у књижевном српском језику мушки облик речи сматра неутралним. Оке, могу да додам функцију GENDER која би одредила род корисника и на основу тога унела одговарајући облик. Може и то. Само би требало избећи ово „од стране”. Иначе, шаблони на Википедији нису власништво организатора такмичења, тако да су и они слободни за побољшавање и дораду. Срдачан поздрав. — Жиле () 20:36, 29. април 2020. (CEST)Одговори[одговори]

  Додао сам функцију GENDER. Иначе, заборавих, према правилима енклитике из П2010 када има више од две речи, скраћени (енклитички) облици помоћног глагола „јесам” не могу се написати одмах поред субјекта, већ се врши инверзија. Ух, закомпликовах. Face-grin.svg Углавном, правилно је, Чланак име презиме написао је, не обрнуто. — Жиле () 20:54, 29. април 2020. (CEST)Одговори[одговори]

  Прво место на такмичењу Биографије познатих жене[уреди извор]

  Поштовање Бојана,

  Хвала, контактираћу вас преко мејла. Поздрав, свако добро :) --MareBG (разговор) 19:25, 4. мај 2020. (CEST)Одговори[одговори]

  РЕ:Треће место на такмичењу Биографије познатих жена[уреди извор]

  Хвала Вам, послао сам мејл. Честитке на успешно организованом такмичењу! Срдачан поздрав. Face-smile.svg -- Урош В. 19:37, 4. мај 2020. (CEST)Одговори[одговори]

  Javljaju li se oni sporaći iz Komisije ili još uvek ne rade zbog pandemije? Rekoh da te pitam posle toliko vremena, da vidim šta se događa. Pozz :)) --ANTI_PRO (разговор) 10:28, 20. мај 2020. (CEST)Одговори[одговори]

  Живи свијет вода[уреди извор]

  Хвала на јављању Бојана. Јавила сам вам се са мејла marijamaca89s@gmail.com на ваш wmrepublikasrpska@gmail.com. Срдачан поздрав

  Марија --Bibliotekarka89 (разговор) 13:50, 20. мај 2020. (CEST)Одговори[одговори]

  Друго мјесто на такмичењу Градови свијета[уреди извор]

  Хвала Вам на јављању. Послао сам Вам мејл на info@wikimedia.rs.ba. Поздрав ADprom (разговор) 15:06, 8. јун 2020. (CEST)Одговори[одговори]

  Prvo mesto na takmičenju Gradovi svijeta[уреди извор]

  Hvala Bojana. Javio sam Vam se na mejl wmrepublikasrpska@gmail.com

  Pozdrav! --RuskaBajka (разговор) 16:35, 8. јун 2020. (CEST)Одговори[одговори]

  Стилистичка грешка[уреди извор]

  Молим Вас, немојте користити синтагму на тему јер је стилистички погрешан. Требало би да пише о теми. Поздрав. Ничим неизазван (разговор) 10:12, 9. септембар 2020. (CEST)Одговори[одговори]

  @Bojana Wiki PG:, ја сам направио чланак, али не знам како да се пријавим. Ничим неизазван (разговор) 10:20, 10. септембар 2020. (CEST)Одговори[одговори]

  Упознај Српску 2020[уреди извор]

  Драга Бојана, јавио сам Вам се на мејл wmrepublikasrpska@gmail.com и на Фејсбук. Хвала Вам!-DrMako (разговор) 18:23, 26. новембар 2020. (CET)Одговори[одговори]

  Autorska prava[уреди извор]

  Poz Bojana, jel bi mogla da pogledaš ove dve diskusije (1 i 2), a koje imaju direktnu implikaciju na takmičenje itd. Iako sam te pingovao, obraćam ti se ovde jer prva diskusija ima oročen rok trajanja, i ako ne bude pozitivnog rezultata, slike se brišu.

  Poz Ivan. — ANTI_PRO (разговор) 22:00, 6. септембар 2021. (CEST)Одговори[одговори]

  E sori Bojana što kasnim sa ocenjivanjem takmičenja, mislio sam da mogu da stignem sve do juče al zbog dosta posla nisam stigao, završiću sve večeras. Tako da bi sutra to trebalo da bude to. — ANTI_PRO (разговор) 10:53, 11. децембар 2021. (CET)Одговори[одговори]

  Маче за тебе![уреди извор]

  Kitten in a helmet.jpg

  Jeeleeenaaa (разговор) 22:57, 1. март 2022. (CET)
  Одговори[одговори]

  Позивница за учешће у такмичењу[уреди извор]

  Cinemaaustralia.jpg Здраво!
  Желели смо да ти скренемо пажњу да је у току такмичење на тему златних филмова, које има за циљ побољшање чланака на тему неких од најбољих остварења из историје кинематографија и креирање квалитетних чланака на тему од првог реда релевантности за нашу енциклопедију.

  Помислили смо да би могао бити заинтересован за ову тему, па те позивамо да нам се придружиш. Направи неки нови чланак или побољшајте постојећи. У случају да желиш да нам се придружиш, упиши се овде.


  Садко (ријечи су вјетар) 00:25, 5. септембар 2022. (CEST)Одговори[одговори]

  CEE Meeting 2022[уреди извор]

  Letite li za Skopje preko Beča 13. 10. 2022? Pozivam Vas na kafu! :) Pozdrav! АнТони(разговор) 21:35, 12. септембар 2022. (CEST)Одговори[одговори]