Разговор са корисником:Soundwaweserb

Из Википедије, слободне енциклопедије
Jump to navigation Jump to search

Овај корисник није напустио Википедију, али ако не добијете одговор на поруку у разумном року то је због приватних обавеза.

Мајданпек

Све је ок, сада је чланак на бсвики сређен. Оптужили су ме да сам преузео текст са тог портала, а заправо је тај портал преузео текст са срвики. Сада намеравам да допуним и средим овде чланак о Мајданпеку. Био је се неспоразум, можеш да провериш на бсвики, позз--Свифт (разговор) 22:48, 10. јун 2018. (CEST)

Хвала! Zoranzoki21 (разговор) 20:38, 11. јун 2018. (CEST)

Фитвуд Мек

Поздрав

Ао можете поново уредите инфо кутију у чланку Флитвуд Мек, обзиром да сам мењао словне грешке приликом превода чланка, те сада нема изумене коју сте направили. Хвала! — Претходни непотписани коментар оставио је корисник Metaphysic~srwiki (разговордоприноси)

Слике

Вероватно има, јер је гласање за прошлогодишње слике. Нисам нити гледао. Гласај шта ти се допада. --Mile (разговор) 15:24, 13. јун 2018. (CEST)

Цубер

Кренули смо у исто време са Цубером 😀 Ево ти, ставио сам на песак ако ти значи нешто овде --MareBG (разговор) 12:50, 18. јун 2018. (CEST)

Обрисао сам, али какве везе има ко је први започео. Могао је да допуни већ постојећи чланак --ΝικόλαςΜπ. (разговор) 13:02, 18. јун 2018. (CEST)

Ма какве везе има Саунде, ниси уопште требао да се малтретираш и да цимаш Николу, ко год урадио, битно да се уради. Гарантујем да би га свакако ти боље урадио, али ајде кад је већ овако налепићу ја ово из песка и дорадити. Живео --MareBG (разговор) 13:20, 18. јун 2018. (CEST)