Разговор са корисником:Soundwaweserb

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Овај корисник није напустио Википедију, али ако не добијете одговор на поруку у разумном року то је због приватних обавеза.

MyAnyName123

То јесте Обсјузер. --Miljan Simonović (разговор) 01:34, 25. јул 2018. (CEST)

Ја немам доказа да је то сигурно Обсјузер, већ сам то закључио на основу понашања. У сваком случају, правило каже да „администратор може поново да покрене блокаду” и да „продужи првобитну блокаду ако корисник настави са понашањима која заслужују блокаду”, што овде дефинитивно није случај. --Miljan Simonović (разговор) 01:46, 25. јул 2018. (CEST)
Википедија:Чекјузер, али мислим да нећеш добити одговор, пошто чекјузери одговарају само на разумне захтеве, односно на захтеве који наводе очигледно кршење неког од правила Википипедије, као што је, рецимо, коришћење више налога за гласање, што је ономад чинио Растко Миленковић. --Miljan Simonović (разговор) 02:03, 25. јул 2018. (CEST)
Одговорићу свакако, само, тренутно читам Пинкијев чланак, па нисам одмах видео поруку. --Miljan Simonović (разговор) 02:04, 25. јул 2018. (CEST)
Нема на чему, драго ми је да си се вратио. Поздрав --MareBG (разговор) 03:20, 25. јул 2018. (CEST)

Обсусер је плод админа који му даје ветар у леђа и симпатише га, а знамо ко је тај млади дечко. Овде се не ради добар посао. На крају испадох кривац што га пријављујем, а током пријаве сви ћуте, кад се појави ратови изменама - ето их. --MareBG (разговор) 21:06, 1. август 2018. (CEST)

И не може он да изнервира, превише је мали човек. Хвала Саунде --MareBG (разговор) 21:21, 1. август 2018. (CEST)

Јерковић

Cscr-featuredtopic.svg Поштовани, чланак Душан Јерковић је предложен за расправу пред гласање о стављању на списак сјајних чланака. Ова расправа траје седам дана и одвија се на страници за разговор чланка. Укључите се у расправу и у њој изнесите своје мишљење о предложеном чланку или сугестије и предлоге за побољшање чланка. Унапред хвала.
Расправа траје у периоду 02.08.2018 — 09.08.2018 ----Pinki (разговор) 11:42, 2. август 2018. (CEST)

Увек тебе добро чути Саунде. Направи 50 козметичких измена из хира, покушаш с њим да разговараш - неће, поништиш му - будеш оптужен за рат изменама. Неће он дирати Миљанове сове, јер голупчићи се воле :) --MareBG (разговор) 16:14, 9. август 2018. (CEST)

Поздрав

Само да те поздравим. --— др:НЕШoo2 реци 02:16, 12. август 2018. (CEST)

Не вреди Саунде, али хвала. Брише садржај, не жели никакву комуникацију. овде сам ти одговорио. Поздрав! --MareBG (разговор) 18:03, 13. август 2018. (CEST)

Случај Богдан Илић

Грешка је што је у почетку дотична особа представљена као јутјубер па онда као певач са албумом који је издат само на његовом јутјуб каналу и платформама дизер и спотифај, али факат је да задња два сингла издаје продукцијска кућа Ајдиџејтјунс. Требали су корисници да имају од почетка увид да је дотични репрезентативац Србије у гејмигу. Као предводник тима Србије освојио је титулу шампиона на Интернационалном шампионату. Да су сви чланови имали увид у ову последњу чињеницу од почетка свакако сматрам би мање било гласова за брисање јер је ово чињеница која је кључна за прелазак прага релевантности. Можда нисмо имали овакву врсту репрезентативца до сада али репрезентативац Србије је репрезентативац Србије без обзира у којој области се такмичио да л' у спорту, шаху, ММА, песми евровизије, гејмингу сви они бране боје Србије и заслужују да имају чланак на Википедији. — Милан Животић () 15:45, 14. август 2018. (CEST)~

Слажем се али што да не. Сви репрезентативци Србије би требали да имају свој чланак јер доносе добробит друштву. Овај има титулу шампиона на Интернационалном такмичењу и свакако није "неки тамо" репрезентативац. Не бих да утичем на твоје мишљење само лично сматрам да прелази праг релевантности што због репрезентативне шампионске титуле што због албума и три сингла које је издао а и због чињенице да је најпопуларнији јутјубер у Србији. — Милан Животић () 16:05, 14. август 2018. (CEST)

Пријавио сам Вандала чисто да знаш. --Pinki (разговор) 13:06, 17. август 2018. (CEST)
Хоћу Саунде у току дана. Верујем да је грешка, јер су само фотографије које сам ја окачио са тих сајтова обрисане, а остале стоје. --MareBG (разговор) 10:30, 20. август 2018. (CEST)

Бошко Буха

Cscr-candidate.svg На страници Википедија:Сјајни чланци/Гласање покренуто је гласање за чланак Бошко Буха да исти постане један од сјајних чланака.
Гласање траје у периоду 25. август 2018 — 1. септембар 2018. ----Pinki (разговор) 20:47, 25. август 2018. (CEST)

Ритска сова

Објаснио сам на страници за разговор чланка. Не постоји Википедија Србије. Постоје Википедија на српском, енциклопедија, и Викимедија Србије, организација. А то што је теби званично правило Википедије „излизано и немушто”, то само говори о твојој ненеутралности. --Miljan Simonović (разговор) 15:28, 27. август 2018. (CEST)

Шта ти мислиш приватно мене не занима, али ако то приватно примењујеш овде, онда и те како треба да ме брине. Овде моја младост не долази до изражаја, већ твоји ставови. Ја разумем шта хоћеш да кажеш и слажем се, хоће људи да читају о „својим” стварима, али ако то „читање о својим стварима” крши правила Википедије, онда неће моћи. Океј. Направићемо засебан чланак о ритској сови у Србији. То је решење за овај случај. А ти се потруди да убудуће не нападаш чланак само зато што имаш лоше мишљење о особи која га је писала. Поздрав, Miljan Simonović (разговор) 15:59, 27. август 2018. (CEST)

Песма

Човече где ово ископа? Никад нисам чуо, ствар грува опасно. Видим да је демо верзија што јој по мени још више даје шмека јер звук није опеглан. А на крају захваљивање покојном Лази Ристовском, он где год је умешао прсте ваљало је. Ово иде у комп листу. --MareBG (разговор) 23:46, 31. август 2018. (CEST)

Ево једна, "прљави звук" - Нишлије --MareBG (разговор) 23:51, 31. август 2018. (CEST)

Ма текст је бруталан, нема даље. --MareBG (разговор) 23:56, 31. август 2018. (CEST)

И деведесете су дале бендове нпр Перл џем, Алис ин чејнс, псај-тренс, ок гоа (чак је и она из '80 али код нас дошло деведесетих), златна ера хип-хопа. Опет није за поређење и што кажеш златне осамдесете, не бих поредио са деведесетим јер је она мршавија деценија доста, по мени. Ово данас ич не вреди, ситно квалитета а исти никако да испливају. Срећа па је интернета, ако ништа ради добре музике :) --MareBG (разговор) 00:14, 1. септембар 2018. (CEST)

Ништа ново Саунде, никакав одговор нисам добио. Сачекаћу још пар дана а ако ништа качим их опет. Оно брисање је била чиста глупост. Уједно за пар дана очекујем и списак његових награда од Музеја Херцеговине, па иде све у пакету :) --MareBG (разговор) 15:26, 3. септембар 2018. (CEST)

Враћене фотографије на чланку о Глоговцу ДаY --MareBG (разговор) 14:57, 5. септембар 2018. (CEST)

Јирка

Која је идеја, односно на шта циљаш? Све се прати, мада су ми приоритети другачији сада. Генерално нам је ситуација на пројекту очајна што се тиче фудбалера. Ја сам претходних година био више фокусиран на Википедију на енглеском, али у последње време комбинујем, па пребацујем кад и колико стигнем. За њега, конкретно, једино могу да почнем чланак у песку, па да додајем кад и колико имам воље. Трудим се да пишем о овим ликовима који дођу из нижих лига и о којима се мало тога зна, попут Ђуричина, на пример. Одрадићу га и на српском, кад стигнем, али проблем може да буде то што су неки ликови трајно поцркавали у међувремену. Lotom (разговор) 21:51, 3. септембар 2018. (CEST)

Нисам ни знао да постоји страница за оне који то желе, иначе послао сам неким активниим корисницима. Serbian Nickmen (разговор) 19:38, 10. септембар 2018. (CEST)

У реду сад знам ко то не жели. Поздрав. Serbian Nickmen (разговор) 19:42, 10. септембар 2018. (CEST)

Статистике каријере Ендија Марија

Написао сам овај чланак релативно скоро јер је недостајао у склопу "велике четворке". У почетку сам хтео да буде мањег обима али сам на крају одлучио да покријем готово све најважније. Пошто никад нисам учествовао у том предлагању чланака за добре/сјајне, да ли би могао да ми кажеш ког је ранга, шта би могло да се допуни, измени, појасни и сл. Можда би могао да послужи као образац за сређивање других чланака сличне тематике. Milanl1991 (разговор) 23:01, 13. септембар 2018. (CEST)

Ево шта ја уочавам. Мислим да сам мало требао да појасним испод табеле са мастерсима по годинама да је Мадрид/Шангај исти турнир који је променио место одржавања и подлогу. И за табелу кад је био носилац на гренд слему нисам ставио никакав извор - евентуално за сваки да поставим везу ка жребовима где ће се то видети. Такође, за јуниорске турнире сам одабрао само то најважније финале а има их још. Вероватно је учествовао и на неким егзибицијама које ми нису познате а и ретко се спомињу. Код најдужих низова победа ставио сам онај највећи (који је прекинуо Новак у Дохи) а имао је још један средином 2016. са двадесет и неком победом. Могуће је за било ког играча наћи све мечеве, иде се редом и записују сви противници само што је то огроман посао. Ја сам издвојио само топ 10 играче али у неким чланцима се додатно наводе и биланси са тенисерима из топ 20 (као нпр. овде). Да макар негде има комплетан списак тенисера по најбољим ренкинзима то би се лако одрадило. Milanl1991 (разговор) 00:06, 14. септембар 2018. (CEST)
Допунио сам чланак, мислим да је то неки максимум (а и не би ваљало више, постао је 37. најдужи на Википедији). Обавести ако си у могућности остале да погледају и кажу своје мишљење. Milanl1991 (разговор) 16:59, 17. септембар 2018. (CEST)

Карта

Знам, али то је једина карта која су успео да нађем на Остави да ми одговара за чланак. А сам чланак нема никакве везе са Косовом, а има и милион карти где се та граница види само као покрајинска. Ја сам то тек касније приемртио када сам видео да нема граница Војводине да су уцртане. --Pinki (разговор) 15:20, 14. септембар 2018. (CEST)

Ајде за који дан ће да буде исправна :) Можеш ли ми ти исећи ову карту где нема покрајинских граница. Ја када је снимим на компијутер избришу ми се границе? --Pinki (разговор) 15:26, 14. септембар 2018. (CEST)

Наравно да могу. Али колико отприлике? --Zoranzoki21 (разговор) 16:51, 14. септембар 2018. (CEST)

Покушаћу. --Zoranzoki21 (разговор) 17:11, 14. септембар 2018. (CEST)
Поздрав, покушавао сам да решим ово, али једноставно реке нестану саме од себе. --Zoranzoki21 (разговор) 22:59, 14. септембар 2018. (CEST)

Позив

Applications-multimedia.svg Здраво!
Желимо да Вам скренемо пажњу да је основан Википројекат Филм чији је циљ побољшање чланака о филмовима и серијама.

Помислили смо да ћете бити заинтересовани за ову тему, па Вас овом приликом позивамо да се придружите пројекту. Направите неки нови чланак или побољшајте већ постојећи. У случају да желите да нам се придржите, само кликните овде.
Хвала!


Победници ријалитија

Ако имаш воље и времена, погледај Николин и мој разговор. --Miljan Simonović (разговор) 00:06, 17. септембар 2018. (CEST)

А шта ћемо онда са оне две (неке Зорица и Ружица)? Оне су „манекенке” или „модели” (или тако нешто небитно) које су победиле у Паровима, а потом отпочеле водитељску каријеру на телевизији са националном фреквенцијом, а Никола је обрисао чланке. И њихове победе су вероватно биле медијски пропраћене (не гледам телевизију, не читам новине, тако да нисам упућен, па је због тога ово вероватно), па су након тога почеле да се баве јавним послом (певач vs. водитељ). Испада да Кија, да је након победе почела да буде водитељка, не би била релевантна за чланак. --Miljan Simonović (разговор) 00:31, 17. септембар 2018. (CEST)

Истанбул

Видим и ја сада, грешка је, погледаћу шта пише код Енглеза па ћу исправити и извини због реверта, дешава се кад користиш ВП преко телефона. — Ранко   Нико лић   22:00, 23. септембар 2018. (CEST)

Песме

Ове године изашло, ствари из 1986—1999. Копао сам мало о овом извођачу након што си ми послао ону песму. Није међу живима од 2004. Ствари су бруталне. --MareBG (разговор) 00:06, 24. септембар 2018. (CEST)

Управо то. Ево и овде, на овим каналима (прави их више ако га суспендују), сам налетао на сјајне песме из тог периода. --MareBG (разговор) 02:33, 24. септембар 2018. (CEST)

Поздрав

Поздрав Саунде (јесте да ти знам име, али ипак сам се навикао на твоје корисничко име), како си? Какво је време код тебе? Код мене овде ледено. Радим са програмерима Викимедијине Фондације па сам слабо активан овде. Менаџер нам је супер. Размишљам да се кандидујем за администратора, али ипак толико сматрам да не бих требало још, јер ипак нисам с неким овдашњим персонама у добром колегијалном односу. Видим да си вредан, и то ме чини срећним. Могао би да будеш администратор. --Zoranzoki21 (разговор) 20:59, 29. септембар 2018. (CEST)

На 50 хиљада патролираних частиш. --Zoranzoki21 (разговор) 21:16, 29. септембар 2018. (CEST)

Јооој полако али сигурно маторим. Хвала на обавештењу, стварно нисам ни сконтао --ΝικόλαςΜπ. (разговор) 19:35, 1. октобар 2018. (CEST)

Па то ти је више од трећине од сто, дакле маторо. Елем, откуд знаш да имам 35? --ΝικόλαςΜπ. (разговор) 19:39, 1. октобар 2018. (CEST)
Хм, може бити --ΝικόλαςΜπ. (разговор) 19:44, 1. октобар 2018. (CEST)

Гласања

Желео бих само да видим твоје мишљење на ову тему. Да ли је и ово образложење гласа или увреда [1] --Pinki (разговор) 20:24, 7. октобар 2018. (CEST)

Јел мислиш да му није указивано на те ствари? Отиђи у историју његове сзр па ћеш видети --ΝικόλαςΜπ. (разговор) 20:48, 7. октобар 2018. (CEST)

Избори

Ја уносим само податке са сајта Централне изборне комисије, пошто странке свашта објављују. Оно што је сигурно је да је Додик побиједио Иванића у трци за члана Предсједништва БиХ. Пошто ЦИК неће објављивати нове податке до сутра ујутру између 8 и 9 сати, мораћемо до тада чекати за исходе осталих избора. По мени, Цвијановићева је вјероватно побиједила али са мањом разликом него што је Додик побиједио Иванића, али боље је сачекати званичне резултате.— WR 01:13, 8. октобар 2018. (CEST)

Броје они гласове за шест нивоа, али што се тиче Републике Српске битна су четири нивоа (Предсједник, члан Предсједништва, НСРС и ПСБиХ). На сајту који сам горе навео (а који је сада из неког разлога недоступан, вјероватно због велике посјећености) биће детаљни резултати за све нивое за сваку општину и насељено мјесто. За предсједника имаш 37 кандидата па и то успорава бројање.— WR 01:30, 8. октобар 2018. (CEST)

Викторија Маринова

Да, вероватно ће бити обрисана слика са Оставе. Али ако је то једина доступна слика ње на нашим пројектима, онда мислим да може да се овде локално окачи под поштеном употребом. --Ф± 23:57, 8. октобар 2018. (CEST)

Гласања

Да ли можеш гласати овде и овде? --نوفاك اتشمان‎ 02:50, 14. октобар 2018. (CEST)

Хвала ти за гласове и подршку! --نوفاك اتشمان‎ 03:15, 14. октобар 2018. (CEST)

Зашто враћаш моју измену на Маретовој сзр?! — Милан Животић () 17:02, 18. октобар 2018. (CEST)

У реду. Хвала! Face-smile.svgМилан Животић () 17:05, 18. октобар 2018. (CEST)
Поздрав и теби и хвала још једном. Face-smile.svgМилан Животић () 17:09, 18. октобар 2018. (CEST)

Братунац

Нажалост немамо ни једну фотографију добара из Братунца. Овогодишње фото-туре су реализоване на подручјима општина Требиње, Гацко и Нови Град. — Бојана реци 22:31, 18. октобар 2018. (CEST)

Хвала Саунде. А честитке и теби на 50.000 патролираних измена, није мала цифра ! --MareBG (разговор) 10:31, 19. октобар 2018. (CEST)

Шаблон:СП18СРБож

Променио сам слику за медаљу, да буде иста као и у осталим шаблонима...имаш код мене (при крају странице) слике скоро свих медаља (злато, сребро, бронза и све три заједно) за остале континенте ако ти некад затреба...за Олимпијске игре се користи ваљда ова Gold medal.svg а не ова Gold medal olympic.svg, барем сам ја тако приметио --SrpskiAnonimac (разговор) 17:32, 20. октобар 2018. (CEST)

Чему ово?

Саунде, уз дужно поштовање које имам према теби као уреднику, дрвени адвокат није потребан. Нисмо проблем овде лично ни он ни ја, па је у том смислу мање важно какав је ко приватно. Проблем је сукоб интереса и систем који не функционише како треба. Мени никакве медаље нису потребне, не јурим квантитет тих признања, а једино што сам хтео јесте да видим шта ће да се деси. Пошто нико не реагује, јавила ми потреба да проблем решавам сам. Некада ме ти тривијални детаљи посебно изнервирају, али се у многим ситуацијама трудим да преко тога пређем. Нисам до тада био у току и нисам баш одмах укапирао да то иде по принципу ко се први јави. Признајем да сам по старом добром српском инату онда применио оно „Да комшији цркне крава”, али свакако сматрам да је потпуно бесмислено да овде одмеравамо чија је сујета јача. Ја се сећам ситуације, знам како је било, а сигуран сам да зна и он. Проблем је у томе што то не може да се докаже, јер бројач не може да се врати уназад. Значи, или потпуно обустављање оваквог вођења евиденције, или промена начина на који ће да се обрачунава. Ако је ово небитно, кључна питања суː 1) Зашто се расправљамо? 2) Зашто уопште постоји? То што сам ја приватно класичан особењак, окорели ЕТФ-овац из стереотипа, пропали студент разочаран целим светом, а понавише самим собом, не значи да ми је због тога неко други крив, али нећу да дозволим да ме неко преводи жедног преко воде. --Lotom (разговор) 23:46, 21. октобар 2018. (CEST)

Сваки пут када заједничким снагама покушамо да унапредимо чланак дође до овога. Слабост појединаца се огледа у томе да вређају и јуре "објективност" у чистим ситуацијама. Потреба за величањем других по сваку цену је озбиљна фобија, а свако скретање пажње и позивање на објективност за исте завршава се нападом. Наравно част изузецима. Спорно је и ово агресор што јелте значи нападач. Он се фура тим да је то цитат, а исто то стоји у инфокутији, где не представља цитат. Пар напомена и прихватање чињеница, тек онда може бити ово ок. --MareBG (разговор) 11:47, 29. октобар 2018. (CET)

Портали

Поздрав! Приметио сам да си активан у порталима везаним за спорт јер сам и ја скоро почео да ажурирам неке податке који су доста „бајати”. Шта мислиш, да ли могу да се ажурирају листе уређивача портала (бар оне везане за спорт)? Приметио сам неслагања и да неки људи више нису активни на Википедији, а имена им пишу као да су уређивачи. Радо бих помогао. :) SimplyFreddie (разговор) 17:24, 30. октобар 2018. (CET)

Тако сам реаговао јер ми је нејасно да ти као искусан уредник уместо да поништиш нетачне измене претходног уредника ти још додајеш шаблон КК Партизан?? Овде се знају правила - играч (или у овом случају тренер) је потписао тек када клуб званично објави. Гомилу пута сам овде видео се додају трансфери који нису званични па на крају ништа не буде од тога. Зато постоји правило да се нови клуб додаје тек када клуб објави на свом званичном сајту (а не кад објаве Блиц, Курир, Информер и остали). И ја сам знао још пре пар дана да ће Тринкијери 99% бити нови тренер Партизана (зато сам и проширио чланак о њему) али због правила нисам додавао нови клуб док се то не озваничи. Тринкијери је званично потврђен као тренер Партизана тек данас у 13:04 [2] тако да је свака измена пре тога требала да се поништава. Поздрав --Bozalegenda (разговор) 16:02, 1. новембар 2018. (CET)

Zaboravio sam načisto na to. Sad ću da ga stavim an glasanje. Samo da napravim još par izmena u članku i dodam još malo sadržaja kog sam našao. Bezveze da to stavim nakon što se postavi članak na glasanje. --ANTI_PRO (разговор) 20:17, 4. новембар 2018. (CET)

Sad ću da ga stavim. --ANTI_PRO (разговор) 00:12, 6. новембар 2018. (CET)

Сјајни чланци

Гобеља, брат мој неписмениǃ Планирао сам да га предложим за добар, јер нема много фотки на остави, али је средина сезоне, а не могу баш после сваке утакмице да ажурирам. Ако цениш, предлажем га лагано, али можда је боље да сачекамо бар до зиме. Он ми је скоро па комшија иначе, сви његови најбољи ортаци су из мог краја. Треба то још мало да се препегла, али сам генерално покрио ту његову причу са свих аспеката. Сређујем Павкова наредних дана и још не могу да верујем шта сам гледао. Други дан како се трезним. Следећи је Јованчић, па онда надаље. За Павкова неко стално форсира статистику 26/10(или 25/9 и сличне верзије, како кад) у Бачком Петровцу, али ја о томе ништа не могу да пронађем. Тада нисам водио било какву статистику, а онај лик који води Србијафудбал ради до 3. лиге. --Lotom (разговор) 16:26, 8. новембар 2018. (CET)

Добро, видећу да поставим чланак на расправу, само да ишчитам још једном-двапут и изменим шта мислим да не ваља. За добар или за сјајан? --Lotom (разговор) 17:18, 8. новембар 2018. (CET)
Пошто гласање за Гобељу траје до сутра, мислим да након тога може да се пусти расправа за Павкова. Капирам да сам обрадио све оно релевантно за чланак, једино што увод нисам расписао. То бих радије препустио теби, Марету, или неком трећем. Ја се увек изгубим кад треба да сажмем све у мању целину. --Lotom (разговор) 09:29, 22. новембар 2018. (CET)

Споменица

Хвала за споменицу!— WR 22:35, 12. новембар 2018. (CET)

Пројекат Македонија

Нисам се до сада прикључила пројекту јер нисам имала времена од ових мојих библиотека и библиотекара. Пројекат ми се ближи крају и готово потпуно је успео, па реко'да вам се придружим. Овај чланак о националној библиотеци ми се баш преклопио на више планова Face-smile.svg. За почетак - имам гомилу добрих слика Скопља, Битоља, Охрида, Струге, Прилепа, Галичице, Маврова, Кичева, села Цер, села Оризари, Марковог града... Имаш ли неку категорију пројекта, да качим слике у њу? После ћу да видим, па нешто и да напишем. Поздрав!--BuhaM (разговор) 12:05, 13. новембар 2018. (CET)

Имам лепог Краљевића Марка, за почетак, па да га одмах прикачим на ваш пројекат.

Филип Филиповић

Cscr-candidate.svg На страници Википедија:Сјајни чланци/Гласање покренуто је гласање за чланак Филип Филиповић да исти постане један од сјајних чланака.
Гласање траје у периоду 17.11.2018. — 24.11.2018. ----Pinki (разговор) 21:32, 17. новембар 2018. (CET)

Денис Бергкамп

Што се мене тиче, може. :) — SimplyFreddie (разговор) 09:13, 2. децембар 2018. (CET)

Сјајни чланци

Знаш ли можда како се одређује датум приказивања чланка на главној страни? У овом шаблону је прави хаос, неки чланци се појављују 5 дана (Гладијатор) а неки само један дан (Просветитељство)?— WR 11:13, 6. децембар 2018. (CET)

Нисам гледао историју измјена. Претпостављам да што је више чланака, теже их је распоредити. Такође и стандарди данас су виши у односу на период прије 8 или 9 година. Поредао сам их по величини и видим да још увијек има неких који не задовољавају данашње стандарде, иако величина не мора увијек бити пресудна.— WR 13:38, 6. децембар 2018. (CET)

Новак Ђоковић

Чланци су о сваком аспекту личнпости која се појављује у јавности. Новак, управо јесте, изнад таблоидних наслова и национализма. Зато је важно напоменути да се нашао у овом контексту негативне кампање у сопственој држави, не само у медијима, него и на нивоу власти. Стављене су све референце, написано у одељку где се не пише о спортским темама, ниједно правило није прекршено.-Аца Србин (разговор) 16:58, 8. децембар 2018. (CET)

Ради се о догађају о којем је писао чак L'Équipe, Тајмс итд. Дакле, нису таблоиди. Важна личност се нашла на мети важних особа, све објављено у важним светским медијима. Тако нешто са референцама није у реду брисати. Може да се дода нека реченица која ближе објашњава или чак демантује све, или евентуално да се покрене дискусија. -Аца Србин (разговор) 17:06, 8. децембар 2018. (CET)

Дражен Јанковић

Ја копирао шаблон РС са твог чланка, па остаде да стоји Саунд, тек сада видим Face-grin.svg Face-grin.svg Face-grin.svg --MareBG (разговор) 17:43, 9. децембар 2018. (CET)

Упознај Српску

Ставио сам нуле код оних чланака код којих не видим везу са Српском. Уколико сам код неких чланака погрешио и уколико добијем објашњење, радо ћу променити гласове. Поздрав, Miljan Simonović (разговор) 00:54, 12. децембар 2018. (CET)

Хвала Саунде сад ћу да мењам. --MareBG (разговор) 20:45, 12. децембар 2018. (CET)

Споменица

Хвала пуно за споменицу. ВЛАДА да? 10:18, 14. децембар 2018. (CET)