Разговор са корисником:Soundwaweserb

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Овај корисник није напустио Википедију, али ако не добијете одговор на поруку у разумном року то је због приватних обавеза.

MyAnyName123

То јесте Обсјузер. --Miljan Simonović (разговор) 01:34, 25. јул 2018. (CEST)

Ја немам доказа да је то сигурно Обсјузер, већ сам то закључио на основу понашања. У сваком случају, правило каже да „администратор може поново да покрене блокаду” и да „продужи првобитну блокаду ако корисник настави са понашањима која заслужују блокаду”, што овде дефинитивно није случај. --Miljan Simonović (разговор) 01:46, 25. јул 2018. (CEST)
Википедија:Чекјузер, али мислим да нећеш добити одговор, пошто чекјузери одговарају само на разумне захтеве, односно на захтеве који наводе очигледно кршење неког од правила Википипедије, као што је, рецимо, коришћење више налога за гласање, што је ономад чинио Растко Миленковић. --Miljan Simonović (разговор) 02:03, 25. јул 2018. (CEST)
Одговорићу свакако, само, тренутно читам Пинкијев чланак, па нисам одмах видео поруку. --Miljan Simonović (разговор) 02:04, 25. јул 2018. (CEST)
Нема на чему, драго ми је да си се вратио. Поздрав --MareBG (разговор) 03:20, 25. јул 2018. (CEST)

Обсусер је плод админа који му даје ветар у леђа и симпатише га, а знамо ко је тај млади дечко. Овде се не ради добар посао. На крају испадох кривац што га пријављујем, а током пријаве сви ћуте, кад се појави ратови изменама - ето их. --MareBG (разговор) 21:06, 1. август 2018. (CEST)

И не може он да изнервира, превише је мали човек. Хвала Саунде --MareBG (разговор) 21:21, 1. август 2018. (CEST)

Јерковић

Cscr-featuredtopic.svg Поштовани, чланак Душан Јерковић је предложен за расправу пред гласање о стављању на списак сјајних чланака. Ова расправа траје седам дана и одвија се на страници за разговор чланка. Укључите се у расправу и у њој изнесите своје мишљење о предложеном чланку или сугестије и предлоге за побољшање чланка. Унапред хвала.
Расправа траје у периоду 02.08.2018 — 09.08.2018 ----Pinki (разговор) 11:42, 2. август 2018. (CEST)

Увек тебе добро чути Саунде. Направи 50 козметичких измена из хира, покушаш с њим да разговараш - неће, поништиш му - будеш оптужен за рат изменама. Неће он дирати Миљанове сове, јер голупчићи се воле :) --MareBG (разговор) 16:14, 9. август 2018. (CEST)

Поздрав

Само да те поздравим. --— др:НЕШoo2 реци 02:16, 12. август 2018. (CEST)

Не вреди Саунде, али хвала. Брише садржај, не жели никакву комуникацију. овде сам ти одговорио. Поздрав! --MareBG (разговор) 18:03, 13. август 2018. (CEST)

Случај Богдан Илић

Грешка је што је у почетку дотична особа представљена као јутјубер па онда као певач са албумом који је издат само на његовом јутјуб каналу и платформама дизер и спотифај, али факат је да задња два сингла издаје продукцијска кућа Ајдиџејтјунс. Требали су корисници да имају од почетка увид да је дотични репрезентативац Србије у гејмигу. Као предводник тима Србије освојио је титулу шампиона на Интернационалном шампионату. Да су сви чланови имали увид у ову последњу чињеницу од почетка свакако сматрам би мање било гласова за брисање јер је ово чињеница која је кључна за прелазак прага релевантности. Можда нисмо имали овакву врсту репрезентативца до сада али репрезентативац Србије је репрезентативац Србије без обзира у којој области се такмичио да л' у спорту, шаху, ММА, песми евровизије, гејмингу сви они бране боје Србије и заслужују да имају чланак на Википедији. — Милан Животић (📩) 15:45, 14. август 2018. (CEST)~

Слажем се али што да не. Сви репрезентативци Србије би требали да имају свој чланак јер доносе добробит друштву. Овај има титулу шампиона на Интернационалном такмичењу и свакако није "неки тамо" репрезентативац. Не бих да утичем на твоје мишљење само лично сматрам да прелази праг релевантности што због репрезентативне шампионске титуле што због албума и три сингла које је издао а и због чињенице да је најпопуларнији јутјубер у Србији. — Милан Животић (📩) 16:05, 14. август 2018. (CEST)