Разговор са корисником:НиколаБ

Из Википедије, слободне енциклопедије

Похара Куча[уреди]

Поздрав, добио сам поруку: „Чланци попут овога не могу да стоје у оваквом облику. Или га среди у складу са енциклопедијским правилима или ће бити обрисан”. -Важи, може нека смјерница, шта је конкретно проблематично?

Ок, хвала.
Урађено Доктор наука (разговор) 12:07, 5. март 2018. (CET)

Mirko Latinović[уреди]

Pozdrav Nikola, primio sam poruku da je članak Mirko Latinović obrisan zato što krši nešto vezano za reklamu, ali to stvarno u ovom slučaju nije tačno. Ja pokušavam da postavim tu stranicu već tri puta ali uvek bude obrisana. Stvarno nisam siguran šta je problem, čak sam i ostavio poruku na trgu, ali je i to obrisano. Stvarno se slabo snalazim u uređivanju i ovo je mi je prva stranica koju postavljam. Tvoja pomoć i smernice bi mi jako značile. Hvala unapred! Lemikitao (разговор) 15:28, 20. децембар 2017. (CET)lemikitao

Hvala na odgovoru, urediću stranu kao biografiju, i prilagodiću tekst prema tvojim savetima.Lemikitao (разговор) 18:22, 20. децембар 2017. (CET)lemikitao

Љубиша Самарџић[уреди]

Је л можеш на мало дуже да закључаш Љубишу, опет су кренули да га дрмају? --Miljan Simonović (разговор) 21:42, 27. новембар 2017. (CET)

Неподобно корисничко име. --Miljan Simonović (разговор) 10:20, 29. новембар 2017. (CET)

Andrija Terzić[уреди]

Pozdrav Nikola! Ako možeš skinuti status početnik na gorenavedeni članak... Hvala =) Александар Живковић 21:11, 30. новембар 2017. (CET)

Мореуз[уреди]

у горенаведени чланак сам написао литературу из које су неки делови узети? Да ли је валидна? Александар Живковић (Feather writing.svg Пиши ми)! 17:54, 7. децембар 2017. (CET)

Бодовање[уреди]

Поздрав Никола. Моја допуна на чланку Терористички напад на полицијску станицу у Зворнику има изнад 5000 бајтова тачније 5125 незнам по ком принципу је установљено да има мање? Милан Животић 19:37, 14. децембар 2017. (CET)

Бодовање[уреди]

Очигледно је да имаш нешто против мене пошто на тај начин комуницираш са мном а та нетрпељивост према мени вуче још од раније. Мислим да си јако пристрасан. Што се тиче чланака које си оценио са нулом нису преписане са бошњачке Википедије већ су написане тако што је пронађено штиво са других веб-сајтова који су поткрепљени валидним референцама. Треба обратити пажњу на чланке (које сам ја написао а добили су били), поготову на оне о фудбалерима који постоје на бошњачкој Википедији, слажем се, али су као такви и на енглеској Википедији са које сам ја узимао податке што може лако и да се провери. Молим за фер бодовање. Поздрав. Милан Животић 19:56, 14. децембар 2017. (CET)

Такмичење[уреди]

Ево да ти одговорим на твоје подуже образложење на мојој страници за разговор. Што се тиче комуникације између нас двоје тачно је да скоро нисмо имали никакву комуникацију али сам ја јако добро запамтио како си се одвратно понашао према мени кад сам ја тек био на почетку односно када ми је била потребна помоћ како да уређујем Википедију да сам са твоје стране добијао само одбијања, критике и испружену ногу за саплитање. Што се тиче такмичења слажем се да сам поједине чланаке преписао са .бс Википедије али то не сматрам за допинг, како ти кажеш, или варање већ као немоћ да напишем чланаке тако што бих употребио информације нађене на Гуглу или интернету јер немам новца да уплаћујем мегабајте а немам ни лап-топ ни компјутер уопште који имају везу са интернетом. Википедију уређујем, од мог почетка 2015. године, преко мобилног телефона Huawei Y6 користећи промоцију бесплатна Википедија коју сам активирао као Теленор корисник. Оваква такмичења су ми стимуланс да освојим нешто што немам а било би ми јако потребно у мојим будућим уређивањима. Чланци као што су: Милош Бабић (фудбалер), Стојан Врањеш, Миливоје Лазић, Гојко Цимирот, Аднан Захировић, Зоран Квржић, Един Цоцалић, Ибрахим Шехић итд. који су оцењени 0 су у ствари преведени са .ен Википедије што се лако може и проверити. То је доказ да се чланци са твоје стране не оцењују у складу са смерницама чак си и мој последњи пријављени чланак Терористички напад на полицијску станицу у Зворнику образложио да не премашује 5.000 бајтова а чланак је допуњен са укупно 5.125 бајтова још један доказ да се не прегледа чланак како треба. Што се тиче дисквалификације то је само врхунац твоје малициозности према мени. Да сам ја организатор не бих те никада ангажовао да будеш у жирију јер се водиш двоструким аршинима и превише строго поступаш, посебно то да према такмичару као што сам ја имаш нетрпељивост од раније и логично је да према мени нећеш имати фер суђење. Што се мене тиче ја ти опраштам све што си мени урадио али ти саветујем да у будуће прво сагледаш и помогнеш новим члановима, поготову особама који немају уређаје као што су лап-топ или компјутер већ уређују Википедију искључиво преко мобилног телефона, да не доживе оно што сам ја са твоје стране као нови члан овде. Поздрав и свако добро. Милан Животић 21:09, 14. децембар 2017. (CET)

Такмичење, чланак[уреди]

Снежана Пантелић Вујанић је један од ректора у Републици Српској (иако то не пише у чланку) тако да потпада под такмичење. --Жељко Тодоровић (разговор) 23:32, 14. децембар 2017. (CET) с. р.

Притужбе[уреди]

Ок хвала, да знам. Тип ме назива дебилом, неписменим и глупим, пореди са менталном заосталом децом од 10 година, а ја ни реч, а ти рече ја га нападам? --MareBG (разговор) 23:17, 15. децембар 2017. (CET)

Није проблем са превођењем, него сам писао у брзини, близу 90 обимних чланака за месец дана. Наравно да ћу исправити све временом, и не би било проблема да ми је дотични скренуо пажњу као што си ти. И као што кажеш научићу много тога, али овај корисник очигледно неће. Познајеш га дуго и добро, дневник блокирања му је к'о библија због оваквих ствари. Да ме не схватиш погрешно, не сумњам у твоју професионалност, али више покушаја увреда називајући ме полуписменим и неписменим (неколико пута), на нивоу ментално заосталог детета од 10 година, јадним и себичним је за опомену? Само му се даје ветар у леђа да настави са тим стварима, које колико по дневнику блокирања видим користи дуги низ година. --MareBG (разговор) 23:46, 15. децембар 2017. (CET)

Поштено. Надам се да неће. Поздрав --MareBG (разговор) 23:57, 15. децембар 2017. (CET)

Са оних неколико примера (насумце одабраних) доказао сам своју прцену. Помножи то са, рецимо, 5 (јер сам те примере извадио из прве петине чланка), па још са 90, па ћеш добити статистички егзактан ниво његове писмености. Даље, када сам му лепо предложио да свако ново име о ком прави чланак избаци на адм. таблу, па да сви заједно урадимо ваљану транскрипцију, дрско ми је одговорио "Додатан и беспотребан посао од 5 секунди преименовања странице, ако погрешим. Поздрав". Другим речима, битно је да ја пишем голем број чланака (како бих победио у наградној игри), а "ако погрешим" (јер ја врло ретко грешим) нека се неко други побрине за тачност, односно, нека неко други иде за мном и исправља моје "лапсусе" (како им он тепа). Даље, у једном од одговора је навео Уради шта треба да би смирио живце, видим да ти је дневник блокирања ко здравствени картон у пензионера са сто дијагноза, у фазону "зна се ко нарушава идиличан мир на Википедији и спречава савесне и писмене сараднике да дају свој немерљив допринос Википедији", при том заборављајући да су те блокаде углавном биле последица борбе са њему сличним ликовима, који мисле да су посркали све знање овог света и да могу бити професори на филолошком факултету. Даље, погледај шта му је Бобик приговорио у вези са правописом у његовим чланцима и у вези са његовим "превођењем", па ће ти штошта бити јасније. Ја и даље тврдим да је дечко дрзак, умишљен, арогантан и сумњиве писмености, а успут тврдим да ће његова "сарадња" бити кратког даха, будући да се ради о "пригодничарском" сараднику.

Теби хвала на одмереном приступу овом проблему, и на крају само да те упитам: Ко ће исправити све те пусте транскрипционо-правописне грешке у његовим (и не само његовим) "наградним чланцима"? Ко ће обавити те послове "од 5 секунди"?

Поздрав,


Никола видим да нажалост твоја опомена није уродила плодом и да ме дотични назива погрдним именима по четврти пут. Написао сам тек неколико чланака кошаркашица са енглеског језика, уосталом то уопште није тема, већ његов безобразлук. --MareBG (разговор) 00:19, 16. децембар 2017. (CET)

Немам ја са њим шта да настављам, нисам му се ни обратио нити ћу. Прешао сам ја пре тога након твоје опомене, што је било поштено. Али ето и након тога покушава да ме вређа. --MareBG (разговор) 00:30, 16. децембар 2017. (CET)

А остали чланци су као оличење писмености?

Како не схваћаш да те ја не вређам указујући ти на правописне грешке једноставно зато што твоје правописне грешке у чланцима нису плод брзине (а сви знамо зашто си писао на брзину), већ нечега другог. Моја оцена да си безобразан и арогантан није последица моје сујете, већ чињенице да си на добронамеран савет одговрио лаконски безобразно. Могао си рећи: јбг, Злаја, журим да напишем што више чланака да бих освојио награду, то би ме баш успорило. Могао си рећи: ја мислим да то није потребно, јер ја сам цар за транскрипцију ... Али ниси. Ти си хтео да глумиш фрајера.

Такође, моје мишљење о твојим интелектуалним капацитетима је последица твог тенденциозног потезања мојих силних блокада као кључног доказа о мојој несарадљивости и склоности вређању, намерно заборављајући да сам те блокаде добио рвући се са недоказаним ликовима сличним теби и да је већина њих била реакција на непримерен речник тих ликова. 

А што се тиче "вредних награда", ја сам пре 12 година дошао на Википедији због жеље да допринесем Википедији на мом матерњем језику, а не да пишем збрда-здола чланке како бих освојио "вредну награду". Вероватно јеси написао више чланака за неколико месеци него ја за неколико година, али, што се квалитета тиче, па, бураз, ти ту добрано заостајеш.

Ја сам имао добро вољу да ти помогнем, дао сам ти и неке предлоге, али си си ти то арогантно и безобразно одбацио у смислу: ко је Злаја да мени даје савете.

Ти си добио неку награду и на томе ти честитам, али Википедија на српском језику је добила велики проблем који никад неће бити решен.

--Sly-ah (разговор) 00:54, 16. децембар 2017. (CET)

Разрешили смо причу. Нити сам ја писао онај чланак пун правописних грешака, већ Бобик. Успут обрисао сам захтев са админ табле, ваљда је то ок. Поздрав --MareBG (разговор) 17:08, 16. децембар 2017. (CET)

Дњепар/Дњипро[уреди]

И мени је то нејасно: чини ми се да си баш ти ономад навео, код транскрипције назива украјинских градова, да је боље ићи са уобичајеним и прихваћеним руским називима, него са "необичним" украјинским. С друге стране, мени то личи на запостављање украјинског језика, а с треће стране, имамо много таквих случајева у енглеском језику, где су сви називи шкотских, велшких, ирских топонима англицизовани и изговарају се по правилима изговора у енглеском језику.

Питаћу Клајна, па ћу ти јавити.

--Sly-ah (разговор) 15:47, 16. децембар 2017. (CET)

По Клајну је Дњепар (при чему се он позива на Правопис).

Sly-ah (разговор) 00:03, 17. децембар 2017. (CET)

Ako stigneš pogledaj ovaj članak, ostavi eventualno svoj komentar, postavljen je za skidanje statusa.--Soundwaweserb (разговор) 01:03, 18. децембар 2017. (CET)

Ako ti nije problem ostavi komentar na stranici za razgovor, pošto skoro niko ne komentariše. Nigde ne može da se vidi u skorašnjim izmenama da je članak na raspravi. Kao kad je u pitanju izbor za dobre ili sjajne, gde se vidi kad otvoriš skorašnje izmene. Pozdrav.--Soundwaweserb (разговор) 01:09, 18. децембар 2017. (CET)

Предлог за брисање чланка о Александру Ћуковићу-ниједан научни рад[уреди]

Никола, мислим да је Александар Ћуковић сам аутор свог чланка. Тврди да је политиколог, а ја не видим ни један оргигинанлин научни рад овог човека који има само 26 година. То су само стручни, а не и научни радови. Ако мислите да није СПАМ оставите чланак. Поздрав,178.223.39.57 (разговор) 14:14, 20. децембар 2017. (CET)

Члан је Друштва књижевника Црне Горе и то је већ довољан податак који му даје на релевантности --ΝικόλαςΜπ. (разговор) 14:29, 20. децембар 2017. (CET)
Можда је члан Друштва књижевника Црне Горе, међутим многи су чланови оваквих националних друштава. То само по себи, по мом мишљењу, не квалификује за Википедију. Међутим, види се да он свакако није политиколог, нема докторат било којих наука, а и књижевно дело му је у целини доста "мршаво". У овом смислу, ипак бих Вам предложио да се чланак о њему избрише. Поздрав,178.223.39.57 (разговор) 14:55, 20. децембар 2017. (CET)
У садржај чланка не улазим али референце су такве да му дају на релевантности за чланак на Википедији. Поздрав --ΝικόλαςΜπ. (разговор) 15:08, 20. децембар 2017. (CET
У реду, нека Вам буде. Ви боље знате, а што се тиче референци ту се ипак не слажемо, но није тако ни важно. Позз,178.223.39.57 (разговор) 15:15, 20. децембар 2017. (CET)
Nuvola filesystems services-gray.svg На страни Википедија:Гласање/Википедијанац 2017. године је покренуто гласање за Википедијанца 2017. године.
--Pinki (разговор) 23:40, 24. децембар 2017. (CET)

Stavi glasanje za vikipedijanca godine na sajtnotis. Mislim da smo svake godine radili tako, da znaju ljudi. Poyy --ANTI_PRO (разговор) 13:24, 26. децембар 2017. (CET)

Ставио сам за брисање, јер нигде не води. У сваком случају, хвала на добронамерном савету. Zoranzoki21 (разговор) 01:13, 27. децембар 2017. (CET)

Шаблон:Инфокутија регија[уреди]

Пробај заменити ознаку за државе. Нека буде нпр. државе, а не површина. Хвала!

Узгред срећна Нова година са закашњењем :) -Александар Живковић () 00:04, 1. јануар 2018. (CET)
Ах ништа, Dcirovic је то завршио. -Александар Живковић () 00:13, 3. јануар 2018. (CET)

Јеси сагласан да се покреће гласање око мексичких, како хоће Филип на тргу, или још да траје она расправа тамо и како даље да видимо? --ANTI_PRO (разговор) 13:25, 3. јануар 2018. (CET)

Слажем се са тобом и то сам и изнео у расправи како видиш. Ал очигледно да Филип не одустаје од свог противљења. И Бојан такође. То нас очигледно води у конфликт, у неки рат измена, блокирања или сл. Ја стварно не знам како онда да се превазиђе и исхендла ова ситуација осим гласањем. Видиш да Филип неће да одустане од свог става у корист бољих аргумената. Како из овог ћорсокака? Имаш предлог? --ANTI_PRO (разговор) 13:35, 3. јануар 2018. (CET)

И шта сад? Да кажемо Ћировићу да се не осврће и прави унос упркос Филиповом противљењу? Чак иако дође до инцидента. Пошто је написао на тргу да -неће дозволити- унос без гласања. --ANTI_PRO (разговор) 13:42, 3. јануар 2018. (CET)

Ја онда стварно не знам. Онда је на Ћировићу да одлучи јер је он покретач. Дал хоће гласање или без, пошто он прави унос? --ANTI_PRO (разговор) 13:51, 3. јануар 2018. (CET)

Написао сам на његовој сзр. Биће како он одлучи на крају, тако испада. --ANTI_PRO (разговор) 13:59, 3. јануар 2018. (CET)

Фудбалска репрезентација Грчке[уреди]

Ваистину се роди! Срећан Божић. Хајде да предложим за сјајан, пошто и Дражета мисли да заслужује. Генерално гледано, по мом скромном мишљењу, наш чланак је бољи од свих Википедија.--Soundwaweserb (разговор) 20:11, 7. јануар 2018. (CET)

ОК.--Soundwaweserb (разговор) 21:16, 7. јануар 2018. (CET)
Yes check.svg Урађено [1]--Soundwaweserb (разговор) 22:33, 7. јануар 2018. (CET)

Баклава за тебе![уреди]

Baklava - Turkish special, 80-ply.JPEG Хвала на брзој преправци чланка. Нов сам још са овим, па не стојим баш добро, вежбам.

Елем, хтедох да питам. Када у претрази горе напишем име мог чланка, не избацује ми линк до странице о Дејану Јечменице. Да ли је потребно да прође неко време до тога? ZazaSRB (разговор) 13:41, 10. јануар 2018. (CET)

Замолио би те да погледаш 5 текстова Гргоц, Гуска (Ђаковица), Ковраге, Алабак, Синаје, који је написао шифровани корисник, вероватно Албанац који у текстовима пише „најновији ослободилачки рат под вођством ОВК 1996.” у тексту Гргоц. Наши патролери иако су читали текстове нису ставили ознаку за брзо брисање, него почетник. Мислим да су свих пет за брзо брисање. Обраћам се теби, јер ти то одмах пресећеш, а остали воле да развлаче и дискутују иако је све јасно. Ако мислиш да грешим реци ми нећу се љутити. Поздрав --Drazetad (разговор) 22:39, 10. јануар 2018. (CET)

Предраг Луцић[уреди]

Поздрав Никола, јављам ти се у вези чланка о овом новинару. Можда не би било лоше да се страница заштити на неко време због оваквих ствари. Као што видиш хр википедију су разапели јер је споран текст стајао (читавих) сат времена. Ја сам јуче направио чланак, код нас нема било каквих измена за сада. Па твоје мишљење, ако мислиш да треба заштити, а ако не ја је свакако надгледам. Тема је актуелна јер је Луцић недавно преминуо. --MareBG (разговор) 14:23, 13. јануар 2018. (CET)

Па ја не знам више који је вама свима ђаво. Ја нећу нико да ми клечи нити остало. Као да ја неког терам. И запамти већ једном, Жељко ми не пумпа главу, не буни ме и не додварам му се. Не планирам икад више да се вратим овде. И блокирајте ме слободно због умишљености ваше да тролујем. Али пре тога одузети сва корисничка права мени. Амин. Zoranzoki21 (разговор) 18:27, 15. јануар 2018. (CET)

Дај да завршимо с овим. Иди на ову страницу. Испуни потребна поља и биће ми лакше. Zoranzoki21 (разговор) 18:37, 15. јануар 2018. (CET)

Нада Димић[уреди]

Cscr-candidate.svg На страници Википедија:Сјајни чланци/Гласање покренуто је гласање за чланак Нада Димић да исти постане један од сјајних чланака.
Гласање траје у периоду 15. 1. 2018. — 22. 1. 2018. ----Pinki (разговор) 21:00, 15. јануар 2018. (CET)


МОК[уреди]

Поздрав. Хвала на застави МОК. Требаће ми за неке текстове које пишем. Нећу радити ЗОИ јер не могу да се борим са стручњацима као што су „Најбољи црногорски новинар” [2] који преправља текстове о репрезентацијама Србије и спаја их са резултатима Југославије. Прво споје Русију и СССР, (које ни сами Руси не спајају), па на основу тога спаја и наше. На питање да ли има извор каже да нема, али да је проучавао и да „Само се једном десио да Хрватска и Србија имају по пет играча на неком шампионату у склопу Југославије. Дакле, са којег год аспекта да се погледа није нереално и није тек онако, безвезе, све приписано нама.” Корисник којег си у августу бликирао због увреда упућених мени се вратио и опет све текстове вратио на старо. Пример текст Светско првенство у кошарци не само што је променио редослед репрезентација, него је обрисао и саставе репрезентација које су освајале медаље на светским првенствима који су били на крају текста. Кад будеш имао времена погледај ово. Зато сад радим комплетна стара светска и европска првенства у атлетици, кајаку и кануу и биатлону. Нико о томе појма нема па мирно радим. Извини што сам одужио.--Drazetad (разговор) 23:42, 15. јануар 2018. (CET)

Скраћенице[уреди]

Ја се држим оригинала али како хоћете. Самарџија (разговор) 00:11, 23. јануар 2018. (CET)

U većini članaka je neko ranije naveo tako ime za Čunga, mada ga ovde zovu Hjeon Čung. Ali pošto je pravopis nadasve nedosledan i nerazuman, ništa me ne čudi. Pozdrav.--Soundwaweserb (разговор) 15:51, 24. јануар 2018. (CET)

Емина Јаховић[уреди]

Ајоој. Face-grin.svg --Miljan Simonović (разговор) 19:25, 27. јануар 2018. (CET)

Страшно. Не усуђујем се да чујем ово. -Miljan Simonović (разговор) 21:23, 27. јануар 2018. (CET)

Licence[уреди]

Ako želi da se zna da je on autor onda {{CC-BY-SA-4.0}}, a ako ne želi onda javno vlasništvo, tj. {{jv-ja}}, ali bi bilo dobro da se on sam registruje i pošalje onda. -- Bojan  Razgovor  13:54, 28. јануар 2018. (CET)

Prebacio sam, samo ti napiši da je sa njenog instagrama, ti si prvobitni pošiljalac. Upozori je jedno: jednom kad pređe u JV nema nazad. I ne bi smela da uređuje stranicu o sebi. -- Bojan  Razgovor  14:06, 28. јануар 2018. (CET)

Administrator hoce da ti obrise sliku Maje Nikolic. -- Bojan  Razgovor  04:12, 29. јануар 2018. (CET)
Pitaj njega. Verovatno hoce napismeno -- Bojan  Razgovor  04:24, 30. јануар 2018. (CET)
Kopiraj dozvolu na Vikipediju i na svaku sliku koju posaljes stavi link ka dozvoli. Википедија:Дозволе за објављивање-- Bojan  Razgovor  23:09, 30. јануар 2018. (CET)

Разговор:Царска Русија[уреди]

Поздрав колега! Имамо расправу на овој стр. па бих волио чути и твоје мишљење о наслову чланка. Радован 16:49, 2. фебруар 2018. (CET)

Јел можеш да урадиш транскрипцију за сва борилишта? ја то стварно не знам, са руског преузимам али не знам колико се слаже --Backij (разговор) 00:21, 10. фебруар 2018. (CET)

Он то протумачи као ћирилизоване римске бројеве. -- Bojan  Razgovor  01:49, 10. фебруар 2018. (CET)

Stavio sam IIHF kao izuzetak. -- Bojan  Razgovor  03:19, 11. фебруар 2018. (CET)

Хвала --Backij (разговор) 18:10, 10. фебруар 2018. (CET)

Маја Николић[уреди]

У чему је разлика између ове две? Мени се отвара једна иста, тако да сам њу пребацио. Да ниси погрешио нешто? --Miljan Simonović (разговор) 15:40, 15. фебруар 2018. (CET)

Захтев за брисање[уреди]

Молим те обриши овај чланак. Ем је почетник већ 7 дана без побољшања, ем је превод за плакање, рекламирање, назив неправилан итд.. Пишем управо други. Поздрав! Zoranzoki21 (разговор) 16:59, 15. фебруар 2018. (CET)

Океј. Ајде урадићу тако. Zoranzoki21 (разговор) 17:11, 15. фебруар 2018. (CET)
Yes check.svg Урађено Zoranzoki21 (разговор) 17:57, 15. фебруар 2018. (CET)

Транскрипција[уреди]

Ћао, да ли можеш да ми кажеш како транскрибујемо ова имена Sui Wenjing / Han Cong? --Backij (разговор) 17:54, 15. фебруар 2018. (CET)

Јесу Кинези, хвала --Backij (разговор) 19:25, 15. фебруар 2018. (CET)

Супер, хвала за ово :D --Backij (разговор) 19:39, 15. фебруар 2018. (CET)

Cscr-candidate.svg На страници Википедија:Сјајни чланци/Гласање покренуто је гласање за чланак Српски санитет у албанској голготи да исти постане један од сјајних чланака.
Гласање траје у периоду 20. 2. 2018. — 27. 2. 2018. ----Dr Milorad Dimić (разговор) 12:29, 22. фебруар 2018. (CET)


Mozes li izbristi ovo vikipediju ko boga te molim... https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA:Bekir_Brun%C4%8Devi%C4%87/%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%B0%D0%BA Hvala...

Сређивање страница фудбалских репрезентација[уреди]

Јављам ти се поводом твог коментара:

„И било би лепо кад би успели средити чланке о свим репрезентацијама учесницама пре почетка првенства пошто ће то сасвим сигурно бити јако читане теме.”

Овај пројекат је такав да је волонтерски и неће људи да се одазову позиву. Ево ја сам позвао тебе пре месец, два и ништа ниси урадио за Русију. Позивао сам и друге, и ништа. Ја разумем, нико није дужан, али за то време друже мој средио сам Грчку, Белорусију, Исланд (учесника СП 2018), Панаму (учесника СП 2018), а корисник Вукс Колумбију (учесника СП 2018). Ми нисмо сложни на овом пројекту, песимиста сам и сви ти чланци ће остати несређени, а има само 32 репрезентације на Светском првенству, довољно је да свако уради макар по један, али од тога нема ништа... Поздрав.--Soundwaweserb (разговор) 18:37, 6. март 2018. (CET)

ОК, не знам шта да кажем, без речи сам, и прими моје саучешће.--Soundwaweserb (разговор) 23:43, 6. март 2018. (CET)

Mozes li izbrisati ovu vikipediju s googla... https://sr.wikipedia.org/wiki/Bekir_Brun%C4%8Devi%C4%87 Da se ne pojavljuje na goole kad ukucas bekir bruncevic  — Претходни непотписани коментар оставио је корисник 79.101.180.3 (разговордоприноси) Izbriši ovu wikipediju-https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA:Bekir_bruncevicc/%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%B0%D0%BA