Разговор са корисником:НиколаБ

Из Википедије, слободне енциклопедије

Љубиша Самарџић[уреди]

Је л можеш на мало дуже да закључаш Љубишу, опет су кренули да га дрмају? --Miljan Simonović (разговор) 21:42, 27. новембар 2017. (CET)

Неподобно корисничко име. --Miljan Simonović (разговор) 10:20, 29. новембар 2017. (CET)

Andrija Terzić[уреди]

Pozdrav Nikola! Ako možeš skinuti status početnik na gorenavedeni članak... Hvala =) Александар Живковић 21:11, 30. новембар 2017. (CET)

Мореуз[уреди]

у горенаведени чланак сам написао литературу из које су неки делови узети? Да ли је валидна? Александар Живковић (Feather writing.svg Пиши ми)! 17:54, 7. децембар 2017. (CET)

Бодовање[уреди]

Поздрав Никола. Моја допуна на чланку Терористички напад на полицијску станицу у Зворнику има изнад 5000 бајтова тачније 5125 незнам по ком принципу је установљено да има мање? Милан Животић 19:37, 14. децембар 2017. (CET)

Бодовање[уреди]

Очигледно је да имаш нешто против мене пошто на тај начин комуницираш са мном а та нетрпељивост према мени вуче још од раније. Мислим да си јако пристрасан. Што се тиче чланака које си оценио са нулом нису преписане са бошњачке Википедије већ су написане тако што је пронађено штиво са других веб-сајтова који су поткрепљени валидним референцама. Треба обратити пажњу на чланке (које сам ја написао а добили су били), поготову на оне о фудбалерима који постоје на бошњачкој Википедији, слажем се, али су као такви и на енглеској Википедији са које сам ја узимао податке што може лако и да се провери. Молим за фер бодовање. Поздрав. Милан Животић 19:56, 14. децембар 2017. (CET)

Такмичење[уреди]

Ево да ти одговорим на твоје подуже образложење на мојој страници за разговор. Што се тиче комуникације између нас двоје тачно је да скоро нисмо имали никакву комуникацију али сам ја јако добро запамтио како си се одвратно понашао према мени кад сам ја тек био на почетку односно када ми је била потребна помоћ како да уређујем Википедију да сам са твоје стране добијао само одбијања, критике и испружену ногу за саплитање. Што се тиче такмичења слажем се да сам поједине чланаке преписао са .бс Википедије али то не сматрам за допинг, како ти кажеш, или варање већ као немоћ да напишем чланаке тако што бих употребио информације нађене на Гуглу или интернету јер немам новца да уплаћујем мегабајте а немам ни лап-топ ни компјутер уопште који имају везу са интернетом. Википедију уређујем, од мог почетка 2015. године, преко мобилног телефона Huawei Y6 користећи промоцију бесплатна Википедија коју сам активирао као Теленор корисник. Оваква такмичења су ми стимуланс да освојим нешто што немам а било би ми јако потребно у мојим будућим уређивањима. Чланци као што су: Милош Бабић (фудбалер), Стојан Врањеш, Миливоје Лазић, Гојко Цимирот, Аднан Захировић, Зоран Квржић, Един Цоцалић, Ибрахим Шехић итд. који су оцењени 0 су у ствари преведени са .ен Википедије што се лако може и проверити. То је доказ да се чланци са твоје стране не оцењују у складу са смерницама чак си и мој последњи пријављени чланак Терористички напад на полицијску станицу у Зворнику образложио да не премашује 5.000 бајтова а чланак је допуњен са укупно 5.125 бајтова још један доказ да се не прегледа чланак како треба. Што се тиче дисквалификације то је само врхунац твоје малициозности према мени. Да сам ја организатор не бих те никада ангажовао да будеш у жирију јер се водиш двоструким аршинима и превише строго поступаш, посебно то да према такмичару као што сам ја имаш нетрпељивост од раније и логично је да према мени нећеш имати фер суђење. Што се мене тиче ја ти опраштам све што си мени урадио али ти саветујем да у будуће прво сагледаш и помогнеш новим члановима, поготову особама који немају уређаје као што су лап-топ или компјутер већ уређују Википедију искључиво преко мобилног телефона, да не доживе оно што сам ја са твоје стране као нови члан овде. Поздрав и свако добро. Милан Животић 21:09, 14. децембар 2017. (CET)

Такмичење, чланак[уреди]

Снежана Пантелић Вујанић је један од ректора у Републици Српској (иако то не пише у чланку) тако да потпада под такмичење. --Жељко Тодоровић (разговор) 23:32, 14. децембар 2017. (CET) с. р.