Википедија:Бирократска табла

С Википедије, слободне енциклопедије
Пишите испод да бисте се обратили бирократама са циљем упозоравања на хитна питања.
За она осетљива, можете се обратити појединачном бирократи директно путем е-поште.

Бирократска табла је место где се расправљају и усаглашавају ствари везане за бирократе. Сваки корисник је добродошао да остави поруку или да се придружи овдашњој расправи. Започните нови одељак за сваку појединачну тему.

Ово није форум за жалбе, већ посебна огласна табла која се бави питањима везаним за бирократе. Ако желите да сазнате више о некој радњи појединог бирократе, прво треба да поставите питање на његовој страници за разговор. Држите се теме, останите учтиви и не заборавите да претпоставите добру намеру. Ирелевантне коментаре и теме остављајте на одговарајуће странице за разговор.

Захтеви за сакривање корисничких имена која су грубо увредљива или садрже личне информације не треба подносити овде. Уместо тога, пошаљите их на OTRS канал стјуардâ путем meta:Special:Contact/Stewards (или stewards@wikimedia.org) или се обратите стјуарду приватно путем IRC-а (#wikimedia-stewardsconnect).

Да бисте затражили уклањање вашег статуса администратора, започните нови одељак ниже.

Уколико желите да ваш налог буде преименован, захтев поднесите овде.

Данас је 7. август 2022, а тренутно време је 20:53:33, према времену и датуму сервера.
Глобални преимењивачи и
задаци за бирократе:
Једноставна преименовања (разговор) енгл.
Узурпације (разговор) енгл.
Ред глобалних преименовања
Додељивање права АП (разговор)
Додељивање права патролера (разговор)
Додељивање статуса бота (разговор)
Додељивање права администратора (разговор)
Архиве ове странице:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
31 32 33 34 35 36 37 38 39 40Захтевам

Разговор је премештен с Администраторске табле.

Захтевам да ми неко од администратора укине патролерска и враћачка права, као и молбу да ми се више не шаљу позиви за учешће у гласањима, акцијама, радионицама, расправама итд. Од мене толико и унапред хвала.— Ванилица (разговор) 16:22, 21. јун 2022. (CEST)

@Ванилица: Добро нам дошао назад! Свестан сам да ти је цела ова ситуација око блокаде врло стресна, али нема потребе за пренагљеним потезима. Молим те, размисли још једном о овоме. Заиста би била велика штета изгубити патролера и активног уредника попут тебе. С надом да ћеш се предомислити, Аца (разговор) 16:31, 21. јун 2022. (CEST)
Остајем при захтеву, овакав вид пљувања по мени стварно ми не треба.— Ванилица (разговор) 17:13, 21. јун 2022. (CEST)
Колега, потпуно те разумем, као бирократа замолио бих те да добро размислиш, хладне главе. Acaalexaca (разговор) 17:27, 21. јун 2022. (CEST)
Колега Дарко тј. Ванилица,
Ако ти ово нешто значи, имао сам и ја сличан случај на једном другом пројекту (а и овде кад сам поставио кандидатуру за администратора) али се нисам предавао јер на крају дана остаје оно што сам радио а то не може нико да ми ускрати нити оспори. Иза тебе остаје много чланака написаних на овом пројекту. Исто тако стоји чињеница да си један од сениора пројекта који је био ту кад је на овом пројекту било мање људи него колико у данашње време излази чланака на дневној бази.
Сама та чињеница треба да ти буде подстрех за даљи рад на Википедији и игнорисање људи који ти ремете тај ред и мир. Ово је чисто мој коментар јер сам итекако упућен у све што се десило а не бих желео да то има било каквог ефекта на тебе.
Поздрав и надам се да ћемо и даље уживати у твојим чланцима.
Боки Пиши ↔️ Читај 19:56, 21. јун 2022. (CEST)

 Коментар: Захтјев је потребно поставити на бирократској табли. Такође савјетујем да питање преноћи. — Садко (ријечи су вјетар) 21:29, 21. јун 2022. (CEST)

Као свеже блокирани и којег хоће опет да ставе на расправу због истог (не)дела за блокаду, нисам одустао од захтева! Бришите ме!Ванилица (разговор) 15:36, 23. јун 2022. (CEST)

Ванилице, патролерско и враћачко право могу да ти се уклоне, по жељи (мада мислим да је то непотребно), али право аутоматски патролираног није нешто на шта било који корисник треба да има утицаја за самог себе -- то је право о коме заједница одлучује зарад своје користи и корисници о којима се расправља се ни не консултују око њега. Стога, право АП нема смисла уклањати. — Ф± 23:13, 23. јун 2022. (CEST)