Разговор са корисником:MareBG

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Flag of Serbia.svg

Почетна   Разговор   О мени   Мој допринос   Споменице   Фотографије   Корисне ствари


Врх странице

Гласање за изабрани списак[уреди]

Urvalskandidat.svg На страници Википедија:Изабрани спискови/Гласање покренуто је гласање за чланак Награда Греми за најбољи албум алтернативне музике да исти постане један од изабраних спискова.
Гласање траје у периоду 27. 7. 2019. — 3. 8. 2019. --SimplyFreddie (разговор) 10:09, 27. јул 2019. (CEST)

Симона Халеп[уреди]

Cscr-featured2-candidate.png На страници Википедија:Добри чланци/Гласање покренуто је гласање за чланак Симона Халеп да исти постане један од добрих чланака.
Гласање траје у периоду 30. 7. 2019 — 6. 8. 2019 --Soundwaweserb (разговор) 22:13, 30. јул 2019. (CEST)

:)[уреди]

Маре, бићу ти бескрајно захвална ако направиш ВЗО за Персеполис: направих чланак Персеполис (графички роман)--BuhaM (разговор) 14:04, 31. јул 2019. (CEST)

Милан Тепић[уреди]

Здраво, допунио сам и средио чланак о последњем народном хероју мајору Милану Тепићу и предложио га за изабрани. Позивам те да погледаш чланак и евентуално узмеш учешћа у расправи, износећи своје примедбе или сугестије. Поздрав --Pinki (разговор) 23:33, 31. јул 2019. (CEST)

Живорад Циглић‎[уреди]

Неколико портала из Тузле је објавило ту информацију, сви са закашњењем од 12 дана (поред извора у чланку објављено је и овде, овде и овде). И мени је чудно што ниједан медиј у Србији није објавио ту информацију, мада нисам пронашао извор за то да је умро у Београду (у овим побројаним не пише гдје је умро).— WR 13:25, 5. август 2019. (CEST)


Извор ми је Циглићева жена Жана, доказ сахрана на Лешћу, а умро је у болници Св. Сава од излива крви у мозак. Уколико погледате историју одреднице о Циглићу видећете да сам је ја написао. Нас двојица смо били одлични пријатељи и можете ми веровати да знам шта говорим.Фото (разговор) 23:11, 5. август 2019. (CEST)

Велико хвала[уреди]

Хвала најлепше на помоћи--Suzana M.Jovanović (разговор) 18:05, 6. август 2019. (CEST)

Дупли чланак[уреди]

Војка Чордић је дупли чланак и још је слово Ч умјесто Ћ, а постоји и овај који је готово идентичан Војка Ћордић-Чавајда. Пошто ја не знам шта се у овом случају ради пребацујем терет на твоја плећа. АРК9367 (разговор) 19:08, 7. август 2019. (CEST)

Споменици културе у Београду[уреди]

Категорија:Споменици културе Београда не постоји у оквиру Категорије:Споменици културе Србије, а требало би... Мрзи ли те да је направиш и поубацујеш све ове споменике са списка у њу? Да сам раније видела, ја бих... А и млађи си! Emblem-cool.svg--BuhaM (разговор) 17:09, 13. август 2019. (CEST)

Ма хвала теби што се прихвати споменика! Видећу јесенас да прошетам и посликам их. Мада се може десити и да их има на Остави, у категорији Buildings in Belgrade. Стварно нешто немам времена. Пунимо базу књига и читалаца од Нове године...--BuhaM (разговор) 17:34, 13. август 2019. (CEST)
Провери и у категорији Cultural heritage monuments in Belgrade. Ту сам средила, па може да се тражи. Ове зграде нисам стигла, али имам намеру :)--BuhaM (разговор) 19:32, 13. август 2019. (CEST)
Ako si mislio na kategoriju na Ostavi, ja sam Gročansku čaršiju smestila u spomenike (Cultural heritage monuments in Belgrade), mada bi ih možda trebalo prikupiti u podkategeriju u okviru te kategorije, ali ne znam kako bi se to zvanično zvalo na engleskom. A i kad se prevede na engleski, bojim se da će malo ko znati na šta se odnosi podkategorija... A i ovi spiskovi su nešto raspadnuti. Mislim da se niko baš nije puno toga prihvatao... Ako se prihvatiš da to središ, tu sam da pripomognem. Idem na odmor, pa možda neću biti najažurnija, ali ću biti on-line najveći deo vremena :)--BuhaM (разговор) 09:18, 15. август 2019. (CEST)
Prošle godine sam se dosta bavila time, kad smo radili kulturno-istorijske i spomenike prirode u BGD-u, ali nisam stigla do celina. Demoralisale su me! Face-smile.svg--BuhaM (разговор) 09:26, 15. август 2019. (CEST)

Petar Popović Peca[уреди]

E, pa svaka čast! Tražila, tražila, ali ništa značajno o njemu nisam našla on-line, a nemam ovde Rok enciklopediju :)--BuhaM (разговор) 13:22, 14. август 2019. (CEST)

Zahvalila se svima! ;)--BuhaM (разговор) 14:35, 14. август 2019. (CEST)

Glogovac[уреди]

Ja proveravao u referancama koje su bile navedene, nigde se ne pominje KCS. Blic mi je malo sumnjiva referenca, pogotovo što dosta ljudi meša IORS sa klinikama KCS. Da stavimo onako kako je u drugim referencama? "umro je tad-i-tad, nakon što je primljen tu-i-tu"? --В. Бургић (разговор) 16:18, 28. август 2019. (CEST)

Помоћ[уреди]

Поштовање, рекли сте да се јавим ако ми је потребна помоћ. Решила сам да учествујем у акцији „Обогатите Википедију фотографијама”, али упште не видим свој допринос на тој страници, нити ме има међу учесницима. Ово ми је прва акција, та вероватно у нечему грешим. Шта би требало да урадим? Поздрав --Suzana M.Jovanović (разговор) 13:07, 30. август 2019. (CEST)

Југо фудбал[уреди]

Да ли у овој акцији писања чланака на тему југословенског фудбала спадају и чланци везани за фудбал после распада СФР Југославије, тј. у СР Југославији и СЦГ? Поздрав.--Slavujko (разговор) 01:12, 2. септембар 2019. (CEST)

Grčka jela[уреди]

Mare, Grčku jelu radila je devojka iz budvanske gimnazije prema mojim uputstvima. Nažalost, imali smo mega-ograničeno vreme, jer su im časovi bili skraćeni na pola sata... Vratiću njene izmene i malo popraviti, da je ne obeshrabrim. Nisam imala vremena to da uradim odmah. Njihova nastavnica biologije radiće sa njima, uz moju pomoć, članke o prirodi, ali i o Crnoj Gori. Imamo šablon projekta, pa ću ga stavljati na strane za razgovor. Imam mali problem i sa info-kutijama na latinici. Ako baš zapnem, zamoliću te za pomoć.--BuhaM (разговор) 09:43, 9. септембар 2019. (CEST)