1540е

Из Википедије, слободне енциклопедије

15. век | 16. век | 17. век
1510е | 1520е | 1530е | 1540е | 1550е | 1560е | 1570е
1540 | 1541 | 1542 | 1543 | 1544 | 1545 | 1546 | 1547 | 1548 | 1549Догађаји и трендови[уреди]

Наука[уреди]

Култура[уреди]

Музика[уреди]

Архитектура[уреди]

Види још[уреди]

Референце[уреди]

  1. Roberts, J: History of the World. Penguin, 1994.


References[уреди]